Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam poszukuje tych epizodów (176-200), ponieważ moja płyta z nimi sie zniszczyła.
NARUTO tylko i wyłącznie od DB.
Jak coś proszę sie kontaktować na gg 5037150.
Mam pozostałem epki NARUTO (w góre i w dół), DMC 12 epków RAW, Tsubasa chronicle (chyba wsztystko co wyszło), albo poprostu moge zwrócić koszta za wysyłke i płytkę. POZDRAWIAM
Ostatnio edytowany przez masiwmatiz (2008-05-03 17:00:35)
Spójrz za siebie, a na bank znajdziesz te odcinki. Ja tak zrobiłem i mi się udało, mimo że było to odcinki 150-150.5. Mam nadzieję, że ci się uda.
Oooo... Już widzę wujka Freemana, który biegnie z laptopem, w którym nagrywają się owe odcinki...
wiesz polecam google.pl
albo
http://www.realitylapse.com/videos/naruto.php
CIESLAK -> Przepraszam ale możesz mi wyjaśnić o co ci chodzi? Stary niemasz do powiedzenia czegoś związanego z mojim poszukiwaniem to sie nie przybijaj do tematu...! Proste logiczne.
KKND -> Jak bym chciał to sciągać z sieci to bez problemu znalazł bym linki. Jednak niewiadomo jak z ich źródłami
Ostatnio edytowany przez masiwmatiz (2008-05-03 17:04:52)
Chciałem ci pomóc, ale widzę, że nie chcesz skorzystać z mojej pomocy. Cóż, szkoda...
1. masz od tego tematy już
2. to czemu nie ściągniesz? ze źródłami wiadomo, trzeba tylko sprawdzić...
3. cielsak - no raczej mu nie pomogles:P
źródła jak źródła mokre:) są.
ja z realitylapse całe 220 odcików zessałem, leci po 70 kb na odcinek ew. 2x70kb jeden
co wy sie czepiacie chłopaka z tym ściąganiem?
czytać i wyciągać wnioski !
mogę zwrócić koszta za wysyłkę i płytkę.
Na torrentach bez problemu znajdziesz....
co wy sie czepiacie chłopaka z tym ściąganiem?
czytać i wyciągać wnioski !
mogę zwrócić koszta za wysyłkę i płytkę.
Czepiamy się, bo mamy dojść czytania tak beznadziejnych tematów, które świadczą jedynie o tym, że ich założyciel, to leniwa osoba, która szuka najłatwiejszych rozwiązań.[ostrzezenie]
Jak bym chciał to sciągać z sieci to bez problemu znalazł bym linki. Jednak niewiadomo jak z ich źródłami
W sumie chłopak ma racje, Naruto to megagówno, którego nikt nie ogląda, więc rzeczywiście trudno jest ściągnąć:)
Strony 1