Nie jesteś zalogowany.
Cholera ale OAV-ka?
W sumie pomiędzy I a II serią też była OVA...
Mimo wszystko karzą tyle czekac i ładują OAVę...
Nareszcie 3 sezon szkoda, że tylko OVA ale i tak dobrze, że wreszcie coś ruszyło i powraca School Rumble, Harima, Eri i reszta
Jak sezon może być OVA? Może błąd na anidb? ja oczekuję min. 26 odcinków.
nie jest dużo takich serii, jeśli drugi sezon w ich przypadku to np. 2 odcinkowe OVA, to Czemu SR S-III nie miał by być np. 6 odcinkową OVA?
Jest to nawet pewne ze będzie to krótkie zgrabne zakończenie serii bez przeciągania. i kto wie może wydane jedynie na DVD.
Hura. Zgadzam się Harima i Eri!!!
Szkoda tylko, że manga za dobrze nie wróży póki co:P
Miałem wątpliwości co do tego czy wyjdzie trzecia część SR. Po prostu wypas, już się nie mogę doczekać i mam nadzieje, że się trochę wyjaśni bo końcówka 2 sezonu była ciekawa. Szkoda tylko, że trzeba czekać do wakacji, ale co tam , lepiej późno niż wcale.
strusic napisał:Jak sezon może być OVA? Może błąd na anidb? ja oczekuję min. 26 odcinków.
nie jest dużo takich serii, jeśli drugi sezon w ich przypadku to np. 2 odcinkowe OVA, to Czemu SR S-III nie miał by być np. 6 odcinkową OVA?
Jest to nawet pewne ze będzie to krótkie zgrabne zakończenie serii bez przeciągania. i kto wie może wydane jedynie na DVD.
I tu jest ten ból:(. Liczyłem na to, że jednak zrobią PEŁNY, trzeci sezon, a postanowili wydać serię OVA. Cóż, lepszy rydz niż nic;). Cierpliwie pozostaje czekać do wakacji. Mam nadzieję, że się nie zawiodę, bo moje oczekiwania są dosyć wysokie, gdyż jest to jedno z moich ulubionych anime.
A tak naprawdę to wciąż mam cichą nadzieję, że stanie się cud i okaże się, że to będzie kolejny sezon:P.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-04-08 22:13:45)
supprzem napisał:Hura. Zgadzam się Harima i Eri!!!
Szkoda tylko, że manga za dobrze nie wróży póki co:P
BEZ SPOILEROW JA NIE CZYTAM MANGI
[klnie][klnie][klnie][cholera][cholera][cholera][cholera]
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2008-04-08 22:39:36)
Ja miałam nadzieję, że to będą np 2 epki przed WLAŚCIWĄ 3 serią, ale jak zobaczyłam na Anidb te 6 epów na dole, to tak trochę straciłam nadzieję :p
No bo co ciekawego może się rozegrać w 6 odcinkach? :/ Chyba, że będą one po 50 minut...
Ja te 6 odcinków będę oglądać z taką sama pasją jak poprzednie 2 serie , nie mogę sie już doczekać! A nóż zrobią nam psikus i dadzą 3 serie po OVA? <marzenia> ale warto czekać :-)
zaraz, ale przykładowo na animenfo jest podane że będzie to tylko jedna ovka. W dodatku na głównej stronie jest napisane że dvd (wiec zapewne chodzi tylko o wydanie na dvd) School Rumble San Gakki wychodzi 17.7.08, więc miejmy nadzieje że to tylko jedna ovka zapowiadająca III SERIE NAJLEPSZEJ SERII JAKĄ MIAŁEM OKAZJE W ŻYCIU OGLĄDAĆ
Nie, to 6 odcinków OAV, pewnie wyjdzie na jednym DVD ;p
A zwrócił ktoś z was uwagę na daty wydania tych sześciu odcinków? Do wszystkich jest jedna i to jeszcze przed premierą. Wniosek: "nie wierzę im kurw.. jak psom", cytując Kazika. Wszedłem właśnie na ANN i są podane premiery dwóch dvd, pierwsza na znany nam już lipiec, druga na wrzesień. Prawdopodobnie będą to dwa epki, tak jak poprzednio. I jakoś jestem przekonany, że jest to wstęp do normalnego trzeciego sezonu TV. I skończcie już tak biadolić, bo robicie wrażenie, jakbyście żyć nie mogli bez tego, jak i każdego innego animca...
A tak w ogóle, to sam czekam aż się pojawi, bo najpewniej zabiorę się za ten projekt z Hiki i wujkiem Zjadaczem u boku xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Chyba tego jeszcze tu nie było:
School Rumble San Gakki [PROMO]
Chyba tego jeszcze tu nie było:
School Rumble San Gakki [PROMO]
Tylko jedno:
Wygląda super. AniDB uaktualnilo liczbę odcinków teraz już 11.
Ła ła łi ła, coraz lepiej jest
"Skazany na zajebistość"
Wygląda super. AniDB uaktualnilo liczbę odcinków teraz już 11.
Wtakim razie być może ta liczba się jeszcze wkrótce podwoi
Bajdełej, zwróciliście uwagę, że Harima wrócił do swojego starego imidżu? Wygląda na to, że punktem odniesienia dla twórców będzie pierwsza seria. Właściwie to dobrze, ale oby nie zgubili tego, co zostało zbudowane w drugiej.