Nie jesteś zalogowany.
Powie mi ktoś czemu są wszystkie formaty, tylko nie avi.Widziałem mkv, mp4. Chodzi mi o odcinki od 4 wzwyż, w 1280x720 bez cenzury, bo jest Zero-raws które wydają w avi,ale oni mają cenzure, a wersja bez jest już w mkv. Różne grupy wydają właśnie w takich formatach, po co?Mp4 przerobione na avi traci dużo na jakości, więc mogliby wydawać w avi od razu.
Ostatnio edytowany przez LordPitex (2008-05-05 20:41:46)
Powie mi ktoś...
Najprawdopodobniej Ci, którzy wydają.
Poza tym, Zero-raws też czasem wydają wersje Uncut.
...
Ja chcę już z tego anime Original Soundtrack, spodobała mi się ta muza, nie tylko OP i ED. Mam nadziej, że krążek pojawi się w ciągu miesiąca i będzie można sobie tego odsłuchać;)
Oł noł!:o Trudno pozostaje wsłuchiwać się w muzę podczas oglądania tego zabawnego anime.
Czy ktoś czyta mangę? Jestem ciekaw czy dalej jest taki sam wykręcony klimat i robi się konkretna rozpierducha?;)
Nie wiem mangi nie czytałem . Oglądałem 4 odc na fazie... n/c księżyc, słońce mnie dobiły ^_~ . Jeszcze raz powiem genialne anime ;D
Która grupa wydaje hardki w wersji uncut? Wiem że napewno Rumble, ale coś nie widzę, by wydali 4 odcinek, a resztę którą znajduje(tłumaczenia Tadashi i AEN) wydają się być ocenzurowane :\
Gdybyś poczytał na ich stronce, to byś wiedział, że
[cytuj]Hey people, sorry for the delay, but the episode is 2/3 done and it can not be encoded till the day I return which will be Wednesday or Thursday this week.[/quote]
Krótko mówiąc: ich relka można się spodziewać koło czwartku.
Ostatnio edytowany przez Wojcirej (2008-05-06 17:09:00)
...
Która grupa wydaje hardki w wersji uncut? Wiem że napewno Rumble, ale coś nie widzę, by wydali 4 odcinek, a resztę którą znajduje(tłumaczenia Tadashi i AEN) wydają się być ocenzurowane :\
Jeżeli mogą być RAWy, to poszukaj moich wcześniejszych postów w tym temacie. Już o tym pisałem.
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2008-05-06 17:12:16)
Bardziej bym wolał angielskie hardki, bo z jap dubb nic nie zrozumiem, a na polskie napisy nie chce mi się czekać :s
No to nic ci nie pozostaje jak poczekać na rumbel ;P
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ja chcę już z tego anime Original Soundtrack, spodobała mi się ta muza, nie tylko OP i ED. Mam nadziej, że krążek pojawi się w ciągu miesiąca i będzie można sobie tego odsłuchać;)
Jakby co opening na sto procent Abingdon Boys school [wiedziałem jak tylko usłyszałem, to samo było z D.gray man XDDD ] a ending wydaje mi się że Stace Punks.
Anime mi się podoba, jak narazie trzyma się mangi więc mogę stwierdzić że akcja będzie tylko coraz lepsza
"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai
Zarathustra napisał:Ja chcę już z tego anime Original Soundtrack, spodobała mi się ta muza, nie tylko OP i ED. Mam nadziej, że krążek pojawi się w ciągu miesiąca i będzie można sobie tego odsłuchać;)
Jakby co opening na sto procent Abingdon Boys school [wiedziałem jak tylko usłyszałem, to samo było z D.gray man XDDD ] a ending wydaje mi się że Stace Punks.
Hah, i tu cię zdziwię Wykonawcą openingu jest zespół T.M.Revolution Co do endingu, to masz rację.
...
Opening to sam T.M. revolution z tego co wiem, nie całe ABS. Ending Stace Punks.
A co do tego krążka koło 24 epka - Singiel z OP z To Love-RU wyszedł chyba po 3 odcinku... ;p
uczcie się japońskiego uczcie sie !! prawdziwi fani umią wszystko :0
zeby offtop nie byl: obejrzalem 4 odcinki, animiec świetny krecha nietypowa, aczkolwiek strasznie mi sie spodobala. Fabuła? no cóż narazie poczekajmy
Ostatnio edytowany przez Sen (2008-05-06 21:33:26)
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
Pierwszy ep tego anime zrobił na mnie wrażenie a kolejne 3 po prostu wkręciły mnie w klimat Kreska choć nie typowa to mi sie podoba muzyka jest wyczesana podoba mi się to anime z odcinka na odcinek coraz bardziej Oby poziom wykonania tego anime był wciąż wysoki i ciągle piął sie w górę
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
wg mnie najlepszym momentem z tych 4 epów bylo to, jak soul eater zamienił się w tą super kose a ona sie poslizgnęła.. Poprostu (hmm...) "bekłem śmichem" - zeby bylo oryginalnie ;]
Raison D'etre
Hah, i tu cię zdziwię Wykonawcą openingu jest zespół T.M.Revolution Co do endingu, to masz rację.
Hmmm...wiem dlaczego się pomyliłem....bo uznałem że ABS na podstawie głosu wokalisty. a wokalista T.M.Revolution i wokalista ABS to ta sama osoba :P:P
"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai
ja niesiety nie ogarnąłem jeszcze zespołów anie wydawcow... jednym słowem prawie niczego nie ogarniam ... wiem tylko że ktoś ładnie pomyślał z podłożeniem głosu dla soul eater'a i jego partnerki... poprostu miodzio (koi uszy)
Raison D'etre
Wojcirej napisał:Hah, i tu cię zdziwię Wykonawcą openingu jest zespół T.M.Revolution Co do endingu, to masz rację.
Hmmm...wiem dlaczego się pomyliłem....bo uznałem że ABS na podstawie głosu wokalisty. a wokalista T.M.Revolution i wokalista ABS to ta sama osoba :P:P
Tego to nie wiedziałem ;D Jakoś ich nie skojarzyłem, może dlatego, że od niedawna słucham ABS.
...