Nie jesteś zalogowany.
~allall Dzięki...skoro tak Ci się spodobał to możesz go użyć
~Zjadacz Dzięki za odpowiedź......poczekam na napisy (obym sie kiedyś doczekała,czas pokaże)n_______n
ciam cia ram cia ciam
Podpisuje się pod napisy do Real Drive'a i Toshokan Sensou.
Od jakiegoś już czasu czatowałem na Toshokan Sensou - tak się składa, że tłumaczenie już ukończyłem, jedyne czego teraz potrzebuję to gruntowna korekta. Napiski powinny pojawić się na dniach
.
Ostatnio edytowany przez Reif (2008-05-05 22:11:14)
allall napisał:KaoriChan napisał:NieA Under 7 od a4e
Jakie... co?
![]()
ps. masz fajny podpis:KaoriChan napisał:Mam wszytko w TYLE....[img]C:\Documents and Settings\Agnieszka\Moje dokumenty[img/]
O co Ci chodzi, możesz wytłumaczyć?
Chodzi mi o ścieżkę obrazka... (sorki za offtop :p )
M&A od zawsze! ^^
Gerzor napisał:Podpisuje się pod napisy do Real Drive'a i Toshokan Sensou.
Od jakiegoś już czasu czatowałem na Toshokan Sensou
- tak się składa, że tłumaczenie już ukończyłem, jedyne czego teraz potrzebuję to gruntowna korekta. Napiski powinny pojawić się na dniach
.
Dac najs, z tym do tematu "poszukuję korekty" albo "co kto tłumaczy":)
Ja chętnie zobaczyłabym napisy do jednej z nowszych produkcji (2008 rok) Hatenkou Yuugi.
Ja z niecierpliwością czekam na napisy do Sennou Chosashitsu (Real Drive):)
Ja bym prosił o dokończenie serii Whistle!
Bardzo proszę o dalsze tłumaczenie Tenshi na Konamaiki(A cheeky angel). Jest przetłumaczone tylko 15 epów z 50. Jak coś to wszystkie odcinki z tego anime są np: realitylapse.com. Z góry dziękuję
!!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! - Czy naprawdę nikogo ta seria nie interesuje????????????????????????????
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
!!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! - Czy naprawdę nikogo ta seria nie interesuje????????????????????????????
No właśnie, ciekawe, dlaczego? Może nikt nie chce się skazywać na dożywocie przy 112 odcinkach? Dobra rada: poducz się angielskiego.
SiwyCZR napisał:!!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! - Czy naprawdę nikogo ta seria nie interesuje????????????????????????????
No właśnie, ciekawe, dlaczego? Może nikt nie chce się skazywać na dożywocie przy 112 odcinkach? Dobra rada: poducz się angielskiego.
Hany, najśmieszniejsze jest to, że on robi suby
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
SiwyCZR napisał:!!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! - Czy naprawdę nikogo ta seria nie interesuje????????????????????????????
To może Kite Liberator. Dożywocie to raczej nie będzie, bo to jedna OAV
To może Kite Liberator. Dożywocie to raczej nie będzie, bo to jedna OAV
Ponoć Wąski już przetłumaczył i w korekcie leży.
"Skazany na zajebistość"
Dzięki, trzeba zagadać na GG
Dotłumaczy ktoś może True Tearsa?
Dotłumaczy ktoś może True Tearsa?
Na Anfo jest cała seria.
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Mogłby ktoś zrobić synchro napisow do True Tearsa od odcnika 1 do odcnika 13??
Chodzi mi o synchro do wersji [Moetaku] True Tears - (1280x720 H 264) 01-13. Lub podać mi stronkę z której mógłbym ściągnąć napisy do tej właśnie wersji.
Mogłby ktoś zrobić synchro napisow do True Tearsa od odcnika 1 do odcnika 13??
Chodzi mi o synchro do wersji [Moetaku] True Tears - (1280x720 H 264) 01-13. Lub podać mi stronkę z której mógłbym ściągnąć napisy do tej właśnie wersji.
A zrobić się nie da, co?
Nie potrafię tłumaczyć więc nie wiem jak zrobić synchro do tej wersji. Chciałbym bardzo o napisy do tego