Nie jesteś zalogowany.
Wnioskuje na bazie dodatkowych wiadomości zawartych w grze Lost Colors.
Wyszło to w wersji ENG?! bo widziałem tylko JAP :-/
Jest tylko jak na razie wersja JAP :/
Tak, tylko po japońsku. Ale od czego są fora dyskusyjne :> Poza tym są już najswiezsze tytuły 9 i 10 epka i krótkie summary, yay. Ciekawie sie szykuje.
Ostatnio edytowany przez Nanami (2008-05-07 22:48:32)
Ja nie wiem po co szukać spojlerów do przyszłych odcinków to tylko zabawę psuje, w końcu o to chodzi aby było jakieś zaskoczenie, a tak już z góry się wie co może się stać.
Popieram przedmówcę, nie spojlerom [oczywiście to moje zdanie ^^]!
"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai
ACHTUNG! WORNING! SPOJLER, MOŻLIWE ZAKOŃCZENIE DRUGIEGO SEZONU, TYLKO DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH!
Happy endy są najlepsze imo. Co do spojlerów, to czytam ten temat tylko ze względu na nie(plus twórczą kreatywność Nanami), inaczej to nie byłoby sensu tu zaglądać.
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2008-05-07 23:53:10)
Kurcze.....czy ja tu jestem tylko od popierania przedmówców?? XDD
ACHTUNG! WORNING! SPOJLER, MOŻLIWE ZAKOŃCZENIE DRUGIEGO SEZONU, TYLKO DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH!
Happy endy są najlepsze imo. Co do spojlerów, to czytam ten temat tylko ze względu na nie(plus twórczą kreatywność Nanami), inaczej to nie byłoby sensu tu zaglądać.
Nigdy bym się tego nie spodziewał XD. Zabiło mnie to.
A ja tak sie zastanawiam czy Karen przypadkiem nie zdradzi
Zdradzić...hmm...napewno nie zdradzi dla Karolka i jego podnóżków. Ale jest możliwość że nie będzie jej Zero pasował. Obstawiam że ją sobie Luluś oplącze wokół palca tak jak Rolo, uczuciami. ^^
Spojlery mi nie przeszkadzają, bo dzięki nim(przynajmniej większości) znamy efekt działań bohaterów, ale i tak nie wiem jak do niego doszło, można nawet powiedzieć, że budują napięcie
Caland napisał:btw. Jeszcze trochę poczytam ten temat i będę musiał jeszcze raz obejrzeć pierwszy sezon, bo połowy motywów nie kojarzę xD
Ja chyba też, nie potrafię skumać kto to ten "Karolek"
Hum, Karolek to mi sie wydaje że chodzi o impretora =p
Umiarkowane spoilery są dobre! Jakby był przeciek w internecie typu "jak się wszystko skończy" prosto od tego, kto pisze scenariusz, to naturalnie nawet ja bym go unikała jak ognia. A tak to nakreślaja mi kierunek akcji, pozwalaja powiazać fakty z sezonu pierwszego, pozwalaja na szerokie spekulacje co bedzie i wypełnaja czas między czekaniem na kolejne odcinki. A i tak w każdym odcinku zawsze znajdzie się coś, co spowoduje, że mi szczęka opadnie do samej ziemi.
Poza tym seria TV dostarcza umiarkowane ilości informacji, a dodatkowe informacje z gazet, gry pozwalaja dokładniej poznać motywy bohaterów, ich korzenie itp.
Karolek = Charles vi Brittania = Imperator = Wakamoto (od jego seiyuu)
Lelouch chyba ma asy w rękawie na każda sytuacje. Ciekawa jestem, na ile uważnie oglądaliście odcinek... Ciekawe, ilu z Was zauważyło jak Lelouch udobruchał C.C. po zrobieniu jej prania mózgu w pomidorach
Ostatnio edytowany przez Nanami (2008-05-08 11:44:54)
Miśka jej kupil
Na poprawe humoru dla wszystkich
Ostatnio edytowany przez LWish (2008-05-08 12:04:41)
Dał. On był chyba w tym pudle XD, ech przydałby mi się Geass na maturze ustnej z polaka XD
Maku no no calkiem nieźle
Parę faktów z tego odcinka trzeba powiązać:
1. Cheese-kun zaginiony w akcji po 1 serii (prawdopodobnie został w pokoju Leloucha w szkole), więc nasza C.C. znajduje sobie substytuty...
[URL=http://img156.imageshack.us/img156/5074/59855043nd7.jpg][/URL]
2. Rivalz jest w magazynie za szkołą i szuka Energy Fillera, przez nadajnik komuś relacjonuje co tam robi i co znajduje (ten sam, w którym rok wcześniej Kallen miała pogawędkę z Ouigim i Viletta, Lelouch z C.C. i jeszcze wpakowała sie Shirley z Rivalzem) i znajduje pudło niby Niny z pewnym napisem.
[URL=http://img100.imageshack.us/img100/697/80961676tw5.jpg][/URL]
3. Tu już scena po uratowaniu pizzowego dziewczęcia, zwrócicie uwage na pudło, być może to był element planu "System Pattern Rouge" i dostarczył go ten zgeassowany uczeń? C.C. nazywa go zakutą pałą, jeśli chodzi o te sprawy, ale objasnia mu relacje miedzy Ougim i Viletta.
[URL=http://img100.imageshack.us/img100/3370/68500211xr7.jpg][/URL]
4. A tu już powrót i... Cheese-kun!
[URL=http://img509.imageshack.us/img509/8066/59214748ce9.jpg][/URL]
Z Leloucha prawdziwy spryciarz...
Maku no no calkiem nieźle
Czuje sie zaszczycony.
Sry, że poza tematem, ale czym ty Nanali robisz zdjecia w filmach ? Można poprosić nazwe programu byłbym bardzo wdzięczny.
Image Grabber II pewno albo MPC xD
Nanami...ile razy oglądasz każdy odc.? XD
Nanami...ile razy oglądasz każdy odc.? XD
EDIT: JEDEN DO USUNIĘCIA< PRZEZ PRZYPADEK DAŁEM DWA RAZY.
Ostatnio edytowany przez Tsukune (2008-05-08 15:07:59)