Nie jesteś zalogowany.
Do Synchra nie musisz umieć tłumaczyć, a żeby się nauczyć je robić, wystarczy przeczytać FAQ, co się robi zaraz po podpięciu kabla do neta:)
Czy z stronki Anfo można ściągać napisy czy tylko całe odcinki??? Jeśli idzie same napisy to gdzie na tej stronce można je ściągnąć. Szukam kilku napisów do anime, których nie ma animesub.info. Proszę o odpowiedz na moje pytanie i o wszelką pomoc.[placze][placze]
Kurde, małolat i kochanka... na co nam przyszło...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Freeman007, zgłoś się...
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-05-08 21:52:57)
"Skazany na zajebistość"
Freeman007, zgłoś się...
Daj spokój modowi, niech sobie odpocznie, jako i my odpoczywamy:)
Wąski właśnie od nas wyszedł:D Mamy dobre humorki i zamiar pobałaganić na forum:D
Pozdrowienia dla wujka Zjadacza[okej]
Zjadacz napisał:Freeman007, zgłoś się...
Daj spokój modowi, niech sobie odpocznie, jako i my odpoczywamy:)
Wąski właśnie od nas wyszedł:D Mamy dobre humorki i zamiar pobałaganić na forum:DPozdrowienia dla wujka Zjadacza[okej]
Jak już się bawimy w oftopy, to jakoś po sesji kupuję bilet weekendowy i się na jakieś warszawskie spotkanie montuję
"Skazany na zajebistość"
A ja po raz pierwszy mam prośbę Pragnę, wręcz pragniemy, żeby ktoś przetłumaczył drugi epek Bakumatsu z japońskiego na angielski, bo chcemy zrobić polskiego softa
Jeżeli ktoś się nie skusi na te sutki i tyłek z okładki, będzie prawdziwym nieczułym draniem, nierozumiejącym idei smutnego losu hentajów bez polskich napisów
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Kto oftopuje, no kto;) Pamiętaj, że mamy cztery flaszki...wróć... cztery książki do przeczytania:D Nie ma co montować spotkania, wystarczy, że my się spotkamy. A skoro idzie wieść publicznie, to na bank się zaraz chętni zgłoszą:D Daję 1zł, że będzie to DUDi, a jak nie, to go zawołamy i przyjdzie z odkurzaczem (obiecał nam sprzątnięcie chaty, żeby nie było ).
A ja bym chciała, żeby ktoś, kto zna japoński, a niejeden już się tu przechwalał, przetłumaczył ostatnie 5 minet Arslan Senki OAV 2, bo też chciałabym zrobić do tego polskie napisy:)
Poproś Your-Mom, zrobią na bank:D
hikikomori napisał:SiwyCZR napisał:!!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! !!Yuu Yuu Hakusho!! - Czy naprawdę nikogo ta seria nie interesuje????????????????????????????
No właśnie, ciekawe, dlaczego? Może nikt nie chce się skazywać na dożywocie przy 112 odcinkach? Dobra rada: poducz się angielskiego.
Hany, najśmieszniejsze jest to, że on robi suby
Ciekawe kto ?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
~Hatake, gdybym nie wiedział, że jest taka grupa, to bym się obraził
~SiwyCZR, a byłem pewny, że zrobiłeś suby do Soul Eatera W każdym bądź razie (tak, bodzio, zabieg celowy xP), masz problem, bo naprawdę nikt się tym tytułem nie interesuje i go zapewne nie uświadczysz w polskim przekładzie. Sorry, za zniszczenie Twoich marzeń, ale life is brutal and full of zasadzkas
A teraz zapewne zaloguje się Hiki xD
Q - nie w tym sensie to pisałem:D
Dobra, jestem pod wpływem, nie obrażę się na młodziana A usnąłeś mnie w ogóle z tego endingu Bleacha na Anfo i wpisałeś Krida?
Jeżeli nie, to się jednak obrażę
czyżby ktoś tutaj wspomniał o wspólnym czytaniu książek?:)
Hiki: wiedziałam, że na was można liczyć:D
EDIT/ Dodatek o poranku:
Hiki: To wszystko dlatego, że Wąski nie chciał ginu pić:P i musieliśmy go dokończyć sami, żeby nie zwietrzał. Ale szybko nas zmogło, więc dużo nie nabalaganiliśmy, a mieliśmy taaaakie plany:) To się już chyba nie powtórzy:) Nie można dopuścić, żeby moderator przez nas cierpiał, miał dziwne wizje i niedajboże nie zaliczył egzaminów:)
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-05-09 10:28:52)
Ludzie, zlitujcie się! Ja mam pracę, stos egzaminów (od wkuwania przez cały dzień mam już zwidy - przed chwilą widziałem hikikomori na kolanach!), a gracol powiedział, że będzie pomagał i tyle go widzieli! No kurna!
Ludzie, zlitujcie się! Ja mam pracę, stos egzaminów (od wkuwania przez cały dzień mam już zwidy - przed chwilą widziałem hikikomori na kolanach!), a gracol powiedział, że będzie pomagał i tyle go widzieli! No kurna!
Na pocieszenie powiem, że po sesji będziesz mógł sprawić sobie nagrodę w postaci "Upadku Hyperiona". 27 czerwca w księgarniach
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
czy moglby ktos przetlumaczyc odcinki dragon ball z AHQ od 210 wzwyż, albo ma ktos na nie namiary
bylbym bardzo wdzieczny:D
Czy ktoś mógłby przetłumaczyć Happiness bo jest 6 napisów??
Ma ktoś w planach tłumaczenie Real Drive ?
Ostatnio edytowany przez lightning (2008-05-11 21:00:25)