#201 2008-05-08 23:24:41

werewolf
Użytkownik

Odp: Vampire Knight

Gela19 napisał:

ale jakbyśmy mieli patrzeć na kreski w anime to byśmy wiekszości dobrych serii nie obejrzeli...

Czy ja wiem... Większość dobrych seri ma też dobrych rysowników... A co za tym idzie dobrą kreskę... Chociaż pojęcie ładnego rysunku jest dosc względne... Jak oglądałem pierwszy epizod Kaiji'ego to rysunki przyprawiały mnie o mdłości... Przy epku 6 już je lubiłem...
To samo z VK w pierwszym epie okropnie mnie drażnił wygląd facetów...
Ale nawet do tych zniewieściałych pseudomenów można przywyknąć...
To samo w HnNKn... Rysunki... Potworne... Ale z czasem człowiekowi się wydają ładniejsze jakieś:D

#202 2008-05-08 23:41:38

Gela19
Użytkownik

Też Fakt smile_big werewolf zgodze się z tobą smile

Kurde czemu te epy VK nie wychodza szybciej... tak to by się człowiek chociaz nie nudził....

Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.

#203 2008-05-08 23:50:38

Hybrid
Użytkownik

One Piece też ludzie nie lubią z powodu kreski. Dla mnie jest genialne i kreska bardzo zaczęła mi się podobać.
Nie masz też nic przeciwko bishounenowej kresce shoujo takich jak Vampire Knight jezor

#204 2008-05-08 23:57:35

Gela19
Użytkownik

Hybrid gdzie byłes jak cie nie było? hehe a co powiesz o nowych epkach VK ? smile_big jakie są twoje przypuszczenia co do dalszych losów bohaterów?:D

#205 2008-05-09 00:02:26

werewolf
Użytkownik

Co się tyczy "One piece" nie oglądam...
Bo...
ZA DŁUGIE...
nienawidze czekania na kolejne odcinki... nie wiedząc nawet kiedy coś się skońcczy...
Pierwszy raz wpakowałem się tek z Naruto... Oglądam dalej chociaż już dawno mi się znudził...
Później dałem się wrobić w Blecha... Też go męczę chociaż mam go powyżej dziurek od nosa...
Następnie D.Gray-man... Miał mieć coś koło 50... Już jest 81... I nie zapowiada się koniec...
Mam szczerą nadzieję, że więcej w coś takiego nie wdepne:D

#206 2008-05-09 00:38:18

kamil198811
Użytkownik

werewolf napisał:

Co się tyczy "One piece" nie oglądam...
Bo...
ZA DŁUGIE...
nienawidze czekania na kolejne odcinki... nie wiedząc nawet kiedy coś się skońcczy...
Pierwszy raz wpakowałem się tek z Naruto... Oglądam dalej chociaż już dawno mi się znudził...
Później dałem się wrobić w Blecha... Też go męczę chociaż mam go powyżej dziurek od nosa...
Następnie D.Gray-man... Miał mieć coś koło 50... Już jest 81... I nie zapowiada się koniec...
Mam szczerą nadzieję, że więcej w coś takiego nie wdepne:D

Jeśli chodzi o anime typu "Moda na sukces" to jest jeszcze Kateikyoush Hitman Reborn którego oglądam oprócz wyżej wymienionych i też mam już dosyć serii które sie nigdy nie skończą, ale człowiek jest ciekawy co sie wydarzy dalej. A jeśli chodzi o VK to jest całkie dobre, chociaż nie przepadam za seriami shoujo, ale anime jest inne, ma przynajmniej jakieś elementy akcji, zamiast samego romansu.

mumucopy.png

#207 2008-05-09 12:38:56

werewolf
Użytkownik

Co się tyczy Hitmana...
Czytałem, że ciekawy, spodobała mi sie recenzja i opisy:D Już miałem zasysać... ale zobaczyłem jaka jest przewidywana długosć:D a raczej znowu jej brak... Pomysł wylądował w śmieciach:D

#208 2008-05-09 12:43:34

Gela19
Użytkownik

Kochani:P to forum o Vampire Knight jezor nie zapominajcie o tym jezor

P.S. Werewolf miałes się wypowiedzieć na temat mangi i tez ani słychu ani widu na tamtym forum:(

#209 2008-05-09 12:52:36

werewolf
Użytkownik

Forum może i o VK... Ale dyskusje nie zawsze idą tylko jednym szlakiem:) Gdyby nie małe odskocznie to jedyne co możnaby powiedzieć to, że fajnie się oglądało i koniec:)

Co do mangi... hum... zapomniałem:) wybaczysz? zaraz coś skrobnę:)

#210 2008-05-09 13:07:03

Gela19
Użytkownik

Wybaczam smile i czekam z niecierpliwością aż coś skrobniesz na tamtym forum smile_big jezor pozdrawiam smile

P.S. Jak wyjdzie 6 epek to też będziesz robił do niego suby?:>

#211 2008-05-09 13:22:19

werewolf
Użytkownik

Jasne smile Do samego końca...
Pierwsze epy widziałem z subami Mirandy... Ale potwornie mnie drażniły...
Więc robie sam xD

#212 2008-05-09 14:59:24

Hybrid
Użytkownik

"Hybrid gdzie byłes jak cie nie było?"
A to tu a to tam jezor

"jakie są twoje przypuszczenia co do dalszych losów bohaterów?"
jak na razie to mam milion koncepcji. Jedną z nich jest taka że zero odnajdzie sposób na to żeby nie stać się levelem E. A na końcu pewnie będzie walczył z Kaname o główną bohaterkę. W międzyczasie pewnie będzie kilka zaskakujących zwrotów akcji jak ten V. Hunter który okazał się mistrzem zero... Jak coś trafiłem to pamiętajcie że nie czytałem mangi jezor smile_big

A co do długich historii to ja takie uwielbiam.
Jakby OP miał tak 1000 to by było ok. Byle by się skończył zanim umrę smile_big. Im dłuższe historie tym dla mnie lepiej.

#213 2008-05-09 15:14:26

Gela19
Użytkownik

hehe Ja też nie mam nic przeciwko długom seriom smile_big jezor

Pozdrawiam

#214 2008-05-09 17:21:42

miranda
Użytkownik

werewolf napisał:

Jasne smile Do samego końca...
Pierwsze epy widziałem z subami Mirandy... Ale potwornie mnie drażniły...
Więc robie sam xD

A mogę wiedzieć co takiego cię w nich denerwowało??? Pytam z czystej ciekawości. Każdy koment jest przydatny, a nóż widelec zmienię coś w stylu, albo co...
Nawet jeśli moje napiski nie są idealne...ale twoje też do genialnych nie należą :/ Żeby nazywać flintę Tougi rewolwerem???[fuj] ojoj.

W każdym jednak razie Irluna też robi napisy, więc w sumie nie widzę potrzeby robienia ich jeszcze przez Ciebie...no ale jeśli czujesz taką potrzebę to proszę bardzo i życzę owocnej pracy.

#215 2008-05-09 17:59:36

werewolf
Użytkownik

Znowu przesadzasz... Nie powiedziałem, że moje są idealne... heh...
Poprostu nie podoba mi się twoja interpretacja... To, że wampiry się "rozbrykały" przygniotło mnie już do ziemi...
Komuś może się podobać twoja twórczość... Ja napewno nie jestem jedną z tych osób... Więc robie tak żeby mi się przyjemnie oglądało...
Nie musisz z nich korzystać... Tak jak ja nie musze z twoich... Więc o co właściwie chodzi?

Nie powiedziałem, że twoje napisy są kiepskie...
Tylko, że mnie drażnią...

Nazwałem flintę tougi rewolwerem?... A możliwe... W sumie nie przyjrzałem się z czego strzelał...

Co do napisów Irluny nawet do nich nie zaglądałem więc się nie wypowiem

Nie zamierzam dalej ciągnąc tej rozmowy... Bo znowu uznasz, że jesteś atakowana... A ja MUSZĘ mieć rację...

miranda napisał:

życzę owocnej pracy.

Dziękuję i nawzajem

Ostatnio edytowany przez werewolf (2008-05-09 18:09:11)

#216 2008-05-09 19:56:06

Gela19
Użytkownik

ara ra... Ja tam na napisy nie narzekam wazne że w ogóle jakieś są smile Jak jedne mi nie podchodza to ściagam drugie jak drugie tez nie pasuja to ściagam trzecie ... wkońcu któreś wybieram i oglądam wazne żeby sens był i błędów nie było:) Każdy tworzy tak jak lubi... Oboje odwalacie niezła robotę i obydwoje macie swój styl.

Cholera CZEMU te epki wychodza co tydzień... chciałabym żeby wychodziły szybciej.... ;/

Wpadłam na nowy pomysł jak mogą się potoczyć wątki w anime:P

#217 2008-05-09 21:16:54

werewolf
Użytkownik

Geluś to już drugi raz kiedy odgrywasz rozjemcę:)

Więc jaki to pomysł?

#218 2008-05-09 22:03:06

miranda
Użytkownik

Gela kochanie ty moje! Ty nas tu nie rozdzielaj! Ja w sumie nie widzę potrzeby oczkod Po prostu ja i Werewolf się nie trawimy jak widać :/ no trudno, jednak żadnego konfliktu między nami nie ma (nierpawdaż wilkołaku??)

A co do anime, to ja widzę prostą wręcz liniowość... czyli Yuuki będzie niezdecydowana między Zaro a Kaname, przy czym pewnie na końcu wybierze Kaname, tak mi się przynajmniej wydaje jezor Zero zapewne nie stanie się Poziomem E, bo jest jedną z głównych postaci więc nie będą go uśmiercać (przynajmniej nie na samym początku).

A i jeszcze mam jedno pytanko co mnie nurtuje już od dłuższego czasu, a mianowicie, czy w mandze może podano wiek Kaname, albo jakiekolwiek innego wampira?? Jak wiadomo wampiry są długowieczne i strasznie mnie ciekawi ile lat ma Kaname??????

#219 2008-05-09 22:32:24

werewolf
Użytkownik

miranda napisał:

Gela kochanie ty moje! Ty nas tu nie rozdzielaj! Ja w sumie nie widzę potrzeby oczkod Po prostu ja i Werewolf się nie trawimy jak widać :/ no trudno, jednak żadnego konfliktu między nami nie ma (nierpawdaż wilkołaku??)

Za to w nawiasie masz plusa xD
Czy się nie trawimy... W sumie się nie znamy... Więc to troche za mocne słowo:D Osobiście nic do ciebie nie mam :p Nie ma ludzi z, którymi nie można się dogadać;p
Więc może kiedyś się uda:D

#220 2008-05-09 23:52:00

Gela19
Użytkownik

Trzymam za was kciuki smile_big jezor

Co do wieku Kaname. Kochana Mirando dokładnie określonego wieku nie ma w mandze:P ale z pewnością ma wiele latek na karku smile_big

SPOILER

Co do twoich przemyśleń jezor może troche za spoileruje:P ale tylko troszeczkę:P ( Wybaczcie mi smile_big )
Yuki owszem PRAWIE do końca będzie nie zdecydowana jednak wydaje mi się że któryś z głównych bohaterów umrze:P A Yuki podejmie decyzję:P Zero fakt nie stanie sie levelem E jezor będzie czymś więcej niż level E jezor

A teraz co do mojego pomysłu jak może się stac w anime:P

BYĆ MOŻE SPOILER jezor

Tak jak widzimy w anime po 5 epkach...Kaname to czystej krwi wampir i kocha Yuki, Zero również nim został bo był ugryziony przez takiego typka jak np.Kaname. Yuki jest zwykłą uczennica mająca dylemat kogo z owych przedstawionych panów wybrać jezor Jednakże... wydaje mi się że Yuki zostanie wampirzycą ;P i odwróci się od kaname - nie będzie go kochała tak jak dawniej, uczucie natomiast się ożywi do Zero. Jednakże wpadłam na pomysł że Zero i Kaname byli by w wielkim niebezpieczeństwie i za równo jeden jak i drugi umierali by a Yuki ratując ich oddałaby za nich życie jezor Obydwoje nie umieli by się otrząsnąć po jej śmierci i zdecydowali by ją pomścić jednakże z tej walki uratowałby się tylko jeden... który? hmm o to jest pytanie:P mógłby być łzawy koniec umierałby Zero i ostatnie słowa jakie by wypowiedział były by w stylu " Teraz gdy nic mnie już nie trzyma na tym świecie, mogę odejść tam gdzie jest ona..."
I z łzami w oczach umarłby zabierając ze sobą tego który zabił Yuki jezor a Kaname? miałby przekichane biedak bo zostałby sam ...

Wiem wiem troche daremny pomysł ale nudzi mi się :p a Forum trzeba jakoś rozruszac a może wy macie pomysły co by mogło byc w tym anime??:P

Pozdrawiam smile_big

Stopka forum

© Animesub.info 2024