Nie jesteś zalogowany.
Tak moze i dlugo nie porzadzi ale bedzie dobrym Hokage jak jego ojciec i pewnie znajdzie sobie zone zrobi dziecko i umrze w obronie wioski i Naruto zmieni tytul na jakis inny albo syna Naruto tez tak nazwa na czesc jego ojca i bedzie teraz historia o synu Naruto a co do Chares to na napisy bedziesz jeszcze musial czekac do konca tego tygodnia prawdo podobnie. Ale jest inne wyjscie wystarczy sie nauczyc angielskiego i po sprawie
Wiem troche to pokrecilem ale niechce mi sie edytowac
Ostatnio edytowany przez Luis (2008-04-28 22:32:29)
pytanko od 57 epizody to te odcinki bede zapychaczami???
Tak, niestety będą to fillery.
Lipa z tym fillerem... :/
Mam już ten DB 57-58, tylko napisów brak ^^'
Mama ndzieję ze te zapychacze nie będa tak dlugo się ciągły jak w pierwszej serii...;/
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Taaa... Fajnie by było... W tak zwanym międzyczasie zajmę się Bleach'em ^^ Mam spooooore zaległości...
po seansie odcinka specjalnego 57-58, i powiem ze nawet jest fajny tzn. naruto znowu robi z siebie glupola ale fajnego
ale czuc ze to jest zapychacz, i mocne zakonczenie ktore sklania do czekania na nastepny odcinek ^_^
[b] SPOILER [/B]
Dobra byla scena z Sai i Naruto jak byli sami... oh Sai czyta za duzo ksiazek hehe ;D
No i naruciak i Sora, tez sieidealnie dogaduja ;D
Oraz z Sakurcia ;D , Ona chyba go lubi poniewierac ;D
chociaz przewidywalne bylo ze Naruciak spotka znowu osobe ktora miala podobne dziecinstwo jak on.
Hmm... Ten motyw z dzieciństwem powtarzany w kółko zaczyna nudzić powoli... :/
A gdzie można napisy dorwać? ;P
A gdzie można napisy dorwać? ;P
Głupi czy z policji??
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Specyficzny xD
Policja z pewnością nie, a co do głupoty... Jest wiele czynników mówiących "za" ale jest też kilka "przeciw" więc się powstrzymam od komentarza
napisow jeszcze nie ma.
a Ja ogladalem z eng sub.
lipnie...
w naruciaku fillery w bleachu tez fillery... nosz (...) [cenzura]Nie podoba mi sie to. A tak napalony bylem, zeby zobaczyc trening Naruto ,to musieli przerwac i wladowac zapychacze :/
Dawno mnie tu nie było... :]
w naruciaku fillery w bleachu tez fillery... nosz (...) [cenzura]Nie podoba mi sie to. A tak napalony bylem, zeby zobaczyc trening Naruto ,to musieli przerwac i wladowac zapychacze
:/
Polecam czytać mange Naruto, w przyszłych odcinkach dużo się wydarzyło
Jestem na bierzaco z manga Naruto jak i Bleach. I dlatego dziwie sie ,ze mimo tak ogromnej odleglosci w serii miedzy manga ,a anime daja zapychacze. Jeszcze w Bleachu zrozumiem ale w Shippuudenie NIE
Ostatnio edytowany przez Paulus (2008-05-09 14:59:49)
Dawno mnie tu nie było... :]
Bywa... :/
Uhm... Moje lenistwo każe mi się zapytać... Gdzie znajdę mangę Naruto Shippuuden? Najchętniej jakieś skany PL ^^
A ja do powyższego pytania chciałbym dodać tylko, czy ktoś wie od którego chaptera w mandze zaczyna sie shippuden? =p
Edit: down, dzięki ;D, choć szczerze mówiąc to najpierw przeczytałem posta Hatake, co ruszyło to moje sumienie i sobie to wygoglowałem
Ostatnio edytowany przez Caland (2008-05-09 20:04:25)
Podtytuł Shippuuden nawiązuje tylko do anime, w mandze ta część nazwana jest po prostu Part 2. Przeskok następuje od rozdziału 245, ale warto zobaczyć 6 rozdziałów wcześniej o podtytule "Gaiden", które były pomostem między Part 1 i Part 2 opowiadającym o młodości Kakashiego (tego w anime nie ukazano, może w przyszłości to zrobią).;)