Nie jesteś zalogowany.
A znalazłem o tym informacje tutaj:
Arigato - więcej informacji
Co o tym sądzicie, bo ja chętnie kupię by wiedzieć więcej co warto obejrzeć.:P
Ostatnio edytowany przez constans73 (2008-05-09 16:39:57)
No i dobrze, że będą wydawać coś konkretnego. Również chętnie się skuszę (Tym bardziej ze względu na wywiad z autorem BLAME!)
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2008-05-09 16:37:09)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
O bogowie! Moje modlitwy zostały wysłuchane!...Ale.... ;/ nic bardziej nie wkurza człowieka jak naklejki Naruto w Chipikao o ile wiecie o co mi chodzi. ^^
"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai
Ale to będzie normalne czasopismo do kupienia w kiosku? Czy przez internet?
edit: ale się podpisali xD
[cytuj]Twórcy Magazyny Arigato[/quote]
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-05-09 16:43:10)
Nie wierzę normalnie!!!! To CUD!!!! Zaraz jak sie pojawi to kupuje;):) Ciekawe jaka cena będzie;):):)
Ciekawe gdzie będzie sprzedawana (empik czy internet) i jaka będzie cena? Pewnie koło 10zł
Ciekawe gdzie będzie sprzedawana (empik czy internet) i jaka będzie cena? Pewnie koło 10zł
Kawaii miał 80 stron i chodził za 10.50. Podejrzewam, że to będzie nieco droższe. Zresztą, jakie by nie było, pierwszy numer z pewnością kupię:D
Łał... tyle, że o fakcie, że ten magazyn powstaje wiadomo już od jakiś dwóch lat:P.
pierwsze wydanie kupie na bank, a jak będzie oscylować w granicy do 15zł (jako miesięcznik) to nawet i się pokuszę o kupowanie co miecha
Tak nawiasem to mi się te przykładowe strony nie podobają, za bardzo przećpane
Ostatnio edytowany przez luki349 (2008-05-09 16:58:54)
A kij z przykładowymi stronami....każdy magazyn nie najlepiej zaczyna i z czasem się formuje. Ale ja na 100% kupuję....cena pomiędzy 10 -15 zł....wątpię by było więcej.
P.S. Okładka i logo mi się podobają ^^
Ostatnio edytowany przez Tsukune (2008-05-09 16:59:16)
"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai
Kupic, sie kupi, o ile nie wyjdzie taki chlam jak OTAKU... No i powinno sie pisać Arigato przez o z kreseczką
No cóż Ja na pewno kupię. interesują mnie więcej informacji. Niż zwykle się okazują tam i tutaj.
bager napisał:Ciekawe gdzie będzie sprzedawana (empik czy internet) i jaka będzie cena? Pewnie koło 10zł
Kawaii miał 80 stron i chodził za 10.50. Podejrzewam, że to będzie nieco droższe. Zresztą, jakie by nie było, pierwszy numer z pewnością kupię:D
Kawaii miało ~60 stron i kosztowało 5 zł (z 98 roku)
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-05-09 17:18:55)
Shinma86 napisał:bager napisał:Ciekawe gdzie będzie sprzedawana (empik czy internet) i jaka będzie cena? Pewnie koło 10zł
Kawaii miało ~60 stron i kosztowało 5 zł (z 98 roku)
A fakt. Spojrzałam na wydanie specjalne - akurat takie mi się wyciągnęło[baka]
no i Kawaii było pełnokolorowe, a to tutaj...
Patrząc na przykładowe strony zaczynam mieć obiekcje, czy to pismo rzeczywiście będzie tak kiczowate, czy może to są jakieś fanowskie żarty. Na razie zamiast pisma, wygląda to raczej jak artbook wykonany przez dwunastoletniego fana dragon balla, który za bardzo sam nie wie, z jakiego anime wklejał te grafiki, zdecydowanie przerost formy nad treścią. Jeżeli tak ma wyglądać całe czasopismo to będzie raczej mięso dla desperatów, a jeśli to nie jest żaden fanowski spisek, to mogę jednak dać niewielki kredyt zaufania, przekartkuję jeden egzemplarz w empiku i zobaczę, czy jest wart swojej ceny.
Na pewno będę kupował. Kolorowa strona trochę taka "naćpana", ale ta czarno-biała nawet mi się spodobała. I wreszcie będzie jakieś dobre (mam nadzieję) pismo o mandze i anime.
Albo to kolejny Fanzin i ktos sobie robi jaja...
Lol ja przy moich żałosnych umiejętnościach zrobił bym lepsza okładkę w Photoshopie. I tak sie zastanawiam czy te WYWIADY nie będą przetłumaczoną kopią wywiadów z zagranicznych pism^^ BO motyw "dzień dobry my z polskiego magazynu o M&A, możemy z panem przeprowadzić wywiad? Pomogło by nam to sprzedać 100 egzemplarzy naszego czasopisma" się nie widzi :-| Nie wiem czemu ale ściemą wali na kilometr. Mogę się mylić, ale jak ma to tak wyglądać to bójcie się boga