Nie jesteś zalogowany.
Kupię pierwszy numer, a potem zobaczę czy warto:P
niech strace, przygarne pierwszy numer a jak mi sie spodoba to moze zatrzymamnastepne numerki i bede nazywac Kodo.
BTW. od czasowupadku KAwaii, nie bylo wpolsce dobrego magazynu o mandze i anime, byly proby ale konczylo sie szajsem dla malolatow i pokemon generacji. ;(
mzoe Argato cos zmieni, i nastana lepsze dni.
Choc nie ma co chyba liczyc na shonen jump ,
a szkdoa by to by bylo wydarzenie.
Ostatnio edytowany przez Deviant (2008-05-09 21:02:21)
BTW. od czasowupadku KAwaii, nie bylo wpolsce dobrego magazynu o mandze i anime, byly proby ale konczylo sie szajsem dla malolatow i pokemon generacji. ;(
A Mangazyn? Przecież to było najlepsze polskie czasopismo o m&a jakie kiedykolwiek istniało, i pewnie jeszcze długo nie będziemy mieli czegoś tak dobrego. Również Anime+ było niezłe, ale niestety upadło po wydaniu pierwszego numeru:(.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-05-09 22:30:06)
Racja, MANGAzyn był pod każdym względem dobry...nawet bardzo dobry. Poczekamy, zobaczymy....jedyne co mnie na razie martwi odnośnie Arigato to dostępność... ;/
"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai
Wogule ta gazeta Arigato miała byc w ubiegłym roku.W Otaku wyczytałam;)Codziennie odwiedziałam nawet komikslandie w Warszawie kilka razy w tygodniu i gadali ze nie wiadomo czy będzie ten magazyn.Ale jak mówicie ze wyszedł juz wrescie to kupie obowiazkowo:P
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2008-05-09 22:49:49)
Odwiedź ich forum i poczytaj ^^ dowiesz się [jako tako] dlaczego były opóźnienia. Swoją drogą już się na ich forum zarejestrowałem. (^ -^)
Spoko Tsukane sprawdze z zaciekawieniem:)wogule myslalam ze nie bedzie Arigato a tu niespodzianka:)dobrze ze przynajmiej bedzie wrescie prawdziwa gazeta o anime,Otaku jest za małe i tak.
Zapowiada się na razie że to będzie kwartalnik....trochę szkoda ale ^^ zawsze to coś.
miło by było jakby w końcu jakiś magazyn o anime pojawił się w kioskach xD
Dziwny jest ten świat, gdzie jeszcze wciąż mieści się wiele zła....
Najwazniejsze ze będzie:-D
Lala, masz racje. Wazne ze bedzie
ale swoja droga
ciekawe czy beda sie tez tam ukazywac odcinki mang...
milo by bylo poczytac jakies nowosci z kraju kwitnacej wisni...
Mogli by pisać o jakis dobrych anime itp.Mam, nadzieje ze nie będzie jak z kawaii:( oby był długo;)
jak nie bedzie chetnych to nie bedzie funduszy od wydawcy.
to kazdy magazyn upadnie w takich momentach
Wiec kupować, nie czytac w empikach a bedzie Git
Ostatnio edytowany przez Deviant (2008-05-09 23:35:11)
Wiec kupować, nie czytac w empikach a bedzie Git
"[..]A wtedy usłyszeli głos mądrości dobiegający z góry..."
Tak oto Deviant trafił w sedno!
Ostatnio edytowany przez Tsukune (2008-05-09 23:37:23)
boże w koncu coś jest... jak da rade to prenumeruje i ch*** mnie obchodzi, że kasy nie mam ...
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
tia.
Tez jak bedzie mzona to subskrybuje na caly rok
Ostatnio edytowany przez Deviant (2008-05-10 02:21:11)
Jak bedzie można....to może będzie co robić jak skończę szkołę i studia ^^ [o ile się na jakieś dostane XD]
poważny dylemat... CKM czy ten arigato? o.O
Nie, jeśli jesteś pewny na czym ci tak naprawdę zależy. Np; na podkulturze czy kulturze.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2008-05-10 18:12:49)
Rezo, CKM masa napalencow pryszczatych kupuje, wiec jak sciagniesz go w PDF bo nic sie nie stanie
a kupujac Arigato wesprzesz i pomozesz pokazac ze jednak sa fani M&A w polsce dla ktorych warto wydawac nowe numery.
[edit - literowki]
Ostatnio edytowany przez Deviant (2008-05-10 19:54:23)