Nie jesteś zalogowany.
Odpalam nowy odcinek... I aż mi się krew zagotowała... ZNOWU zapychacze... dlaczego? ehhh...
Wie ktoś jak długo to może potrwać? Bo na ten czas wole sobie odpuścić...
Może wreszcie mangę przejrzę... ehhh...
Spoiler
Czy ten Sora nie okaze sie przypadkiem kolejnym Jinchuuriki? Po tym jak umiescili go w openingu oraz po dzisiejszym odcinku mam wrazenie ze tak bedzie.
Jesli chodzi o special to nie byl jakis super, ale nie mozna go porownac z zapychaczami z pierwszej czesci gdzie naruto dostawal misje zeby... pomoc przy oporzadzeniu gospodarstwa Po zapowiedzi nastepnego odcinka mam nadzieje ze wreszcie zacznie sie cos dziac.
Odpalam nowy odcinek... I aż mi się krew zagotowała... ZNOWU zapychacze... dlaczego? ehhh...
Wie ktoś jak długo to może potrwać? Bo na ten czas wole sobie odpuścić...
Może wreszcie mangę przejrzę... ehhh...
Albo załóż sobie Naruquitin:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-05-09 23:39:07)
Spoiler
Czy ten Sora nie okaze sie przypadkiem kolejnym Jinchuuriki? Po tym jak umiescili go w openingu oraz po dzisiejszym odcinku mam wrazenie ze tak bedzie.
Filler nie ingerował by tak mocno w tok wydarzeń z mangi, więc to raczej mało prawdopodobne. Sora - coś mi się Kingdom Hearts przypomniało, może jeszcze Roxas wyskoczy?;)
Jednak umieszczenie w openingu postaci ze zwyklego filiera wydaje sie niemozliwe
Jednak umieszczenie w openingu postaci ze zwyklego filiera wydaje sie niemozliwe
A założymy się??
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
przepraszam za off
co to jest filier? w faq nie ma a goole mówi
filier. dopuszczalne w grach. forma podstawowa: filiera (MNn) znaczenie: element nadający kształt sztucznemu włóknu syntetycznemu lub sztucznemu włóknu z czegos tam
[cytuj]
Filler - słowo odnosi się do odcinka anime lub całego wątku, który nie został stworzony przez autora mangi, na której podstawie wydano anime.
[/quote]
Idealnym przykladem fillera i najdluzszym zarazem filler story w anime for evar
sa odcinki od 136 do 220 serii Naruto, nazwanego pozniej przez fanow ' Filler Hell '
Ostatnio edytowany przez Deviant (2008-05-10 02:38:24)
historia nie mająca za wiele wspólnego z głównym wątkiem fabularnym
Ostatnio edytowany przez Venom666 (2008-05-10 02:34:50)
Idealnym przykladem fillera i najdluzszym zarazem filler story w anime for evar
sa odcinki od 136 do 220 serii Naruto, nazwanego pozniej przez fanow ' Filler Hell '
Obejrzałem to fillerowe piekło, chciałem się sprawdzić czy wytrzymam, udało się ale moja psychika nigdy już nie będzie taka sama xD.
Najlepsze akcje z tych fillerów jakie pamiętam to jak Naruto spada z dachu i sika na Ino, oraz jak Sakura rozkładała coś na dachu i jej przelatujący ptak nasrał na twarz, świetne wspomnienia jak na blisko 90 odcinków, prawda? xD
Jeszcze na to się nie zanosi, ale myślę że i nowe fillery wyrównają poziom ze starymi...
Również miałem tą wątpliwą przyjemność przejścia przez to naruciakowe filler hell... ;P
A ja nie wiem co tak płaczacie ja już wole te fillery (które imo nie muszą być take złe, bo początek nie najgorszy) niż patrzenie po 10 min na jedną mordę z różnych profili
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Szczerze mowiac, to zapychacze sa duzo lepsze, niz ogladanie odcinkow, w ktorych okolo 50% to powtorki i wspomnienia z poprzednich odcinkow.
Pozdrawiam wszystkich z okazji...
...a co mi tam, bez zadnej okazji pozdrawiam .
Ale nie wiadomo jakby sie zloscic to prawdą jest ze lepiej ogladac fillera anizeli nic nie ogladac i czekac pol roku na nowe odcinki.
Ten kto oglada SGA, wie co to za bol. kiedy sezon jest zawieszony w polowie, na 10 odcinku, z mocnym zakonczeniem... i kaza czekac pol roku naciag dalszy...
A ja spytam z zupełnie innej becki. Czy ktos wie przypadkiem l33t-raws będzie kontynuowało wydawanie rawów Shippuudena??? Bo zatrzymali się na 49 epku i nowych ani widu ani słychu.Jakie inne rawy Naruto Shippuuden opłaca się pobierać (poza tych od S^M, bo mają gorszą jakość i czasem dają reklamy.
reklamy mozna samemu wyciac
Spoiler
.
SPOILER
Jakbyście nie zauważyli to Naruto miał sen w którym widział tę sama świątynie i widział Sorę który zamienił się w Jinchuuriki ... tylko że Naruto nie rozpoznał Sory ze snu... bo niby jak miał tego dokonac skoro Sora sie tak szybko przemienił i wibił wielu ludzi w tym śnie?
Mi się nie wydaje by to były zwykłe zapychacze... może to będzie coś w stylu uzupełnieniu fabuły... w końcu wiadomo że jest więcej takich co mają w sobie potwory i na których poluje Akatsuki....
Po SPOILERZE
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Obejrzałem właśnie ostatni odcinek i na 99% mogę powiedzieć, że Sora to Jinchuuriki Sześcioogoniastego (Raijuu). Po pierwsze posługuje się wiatrem, tak samo ja Kamaitachi w mitologii japońskiej, po drugie jego ataki przypominają "Sierpowe Łasice" Temari, a po trzecie Sześcioogoniasty ma właśnie postać łasicy.
A w mandze nic o nim nie mówili. W anime tworzą całkiem nowe przygody Naruto.
Był już taki przypadek z wykorzystaniem mangowej postaci w fillerach (Koleś ten co prawda w mandze się nie ukazał, ale Kishimoto poruszył sam fakt jego istnienia). Chodzi o jednego z członków organizacji Mistrzów Miecza.
Tak więc, skoro pokazano członka organizacji, to czemu nie można dać jednego z Jinchuurikich... też uważam, że Sora ma w sobie demona :-) Zapowiadają się całkiem ciekawe zapychacze! ;-D