Nie jesteś zalogowany.
Nieee no Geluś, główna bohaterka miałaby zginąć? Mało prawdopodobne.
Możliwy spoiler, czy moje gdybanie.
A ja mam inny pomysł. Yuuki zakocha się w jakimś innym wampirze, który się jeszcze nie pokazał. :>
Kaname i Zero będą wiedzieć, że on chce zrobić jej kuku, powstrzymają go za cenę własnego życia i wtedy, jak Yuuki zobaczy ich martwe ciała (albo i nie, bo wampiry po śmierci znikają..), to nagle zda sobie sprawę, że naprawdę kochała, któregoś z nich.
Taa to tez mi przychodziła na myśl ale nie pisałam tego bo wiedziałam że ty to napiszesz:D buźka
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Hihi:) Ale fajnie, tak sobie spekulować.
Ale wpadłam na głupi pomysł <lol2> a co by było jakby Yuki nagle zmieniła zainteresowania i przezuciła się na swoją przyjaciółkę Yukari czy jakoś tak jej szło nie??? <lol> masakra by była .... skojązyło mi się ztakim rozwiązaniem bo raz oglądałam anime "Kapłanki przeklętych dni" i tam gł. bohaterka była zakochana w kolesiu i wszystko wskazywało na to że będa ze soba a na koniec rozwaliło mnie bo ona była z przyjaciółka... hahaha
Nee, ta jej koleżanka jest strasznie mało wyrazista, by stała się jej dziewczyną.
Oo. a może Yuuki wybierze Hanabuse? W końcu co chwila coś się z nim dzieje.
hehe całkiem mozliwe ale by sie chyba pozabijali masakra by była:P chociaz Hanabusa fajny jest tylko troszkę narwany
Kto się czubi ten się lubi. Więc kto wie.
Mi Zaleciało Zombi Loan ^^ ale w pozytywnym znaczeniu
Hehehe no Zombie Loan było niezłe szkoda tylko że to była taka krótka seria mająca na celu promocję mangi....
Sirocco Fakt kto się czubi ten się lubi:P Ale nie wydaje mi się żeby Hanabusa i Yuki byli razem:P Ciągle się ograniczę jednak do Zero, Kaname i Yuki gorzej by było jakby to był wieczny trójkąt i Yuki nigdy by nie wybrała miedzy tą dwójką... chyba bym się wtedy wściekła.
Hehehe no Zombie Loan było niezłe szkoda tylko że to była taka krótka seria mająca na celu promocję mangi....
Było czy nie było... Ta za mikroshinigami ma u mnie plusa wielkiego jak z Gdańska do Krakowa:D
Pomysł z Yuuki zakochującą się w kimś spoza ich trójkącika raczej odrzucam na sterte z podpisem "G.iN.P."
Już prędzej mała uzna, że ani jeden ani drugi się nie nadają i wstąpi do zakonu... heh...
Hehe który zakon by ją chciał
Wydaje mi się że prędzej puści sie z jakimś dla przyjemności a gdy dojdzie co do czego to i tak nie podejmie decyzji :/ a jeśli podejmie to dopiero przy samym końcu w tragicznych okolicznościach
Ja myślę że pomimo gatunku shoujo zakończenie będzie iście shonenowe
Zawsze byłem za facetami w anime więc niech i tym razem będzie tak samo
Yuuki na końcu się zastrzeli bo nie będzie mogła wybrać żadnego z nich
Zastrzeli? mało efektywne <lol> żyły sobie podetnie
Ewentualnie wybierze tego którego zabije ten drugi... I nie wybaczy temu który tamtego zabije... i ... Ku*wa! Mamy nową telenowelę?:D
Ostatnio edytowany przez werewolf (2008-05-11 01:28:33)
No to ją zastrzelą, Kaname dostanie gnata, zero dostanie gnata i kto pierwszy zastrzeli Yuuke ten wygrywa
W każdym razie dużym plusem tego gatunku jest to że nie mamy ciamajdowatych facetów. Ani żałosnych sytuacji z tym związanych co mnie od dawna denerwowało.
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2008-05-11 10:09:03)
Nieee noo Kaname nie byłby w stanie skrzywdzić Yuuki, chyba, że uznał by, że to dla jej dobra.
no zamieniłaby się w poziom E. Później wspólnie by na nią polowali
chociaż nieee, nie chciałbym takiego zakończenia
Szczerze mówiąc to i ja bym nie chciała takiego zakończenia:P
Yuki wybierze jednego a drugi umrze potem będzie miała wyrzuty sumienia że musiała zranić tego co umarł...
Już odliczam czas do premiery odcinka 6
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-12 18:25:29)
Kiedy pojawi sie nastepny odcinek ? xD
już jest dostępny w wersji RAW ciekawy ciekawy polecam
Werewolf i miranda jak tylko pojawią się ang suby to pewnie zaczną tłumaczyc na pl więc pozostaje wam czekac
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-13 12:02:27)