#1 2008-05-12 19:01:02

blackmalder
Użytkownik

onepiece.com.pl

Zapraszam wszystkich na nowo otwarty serwis o tematyce One Piece. Wiele rzeczy jeszcze nie jest skończone ale wszystko z czasem smile oto adres:

www.onepiece.com.pl

gintama-FC-sig.png

#2 2008-05-12 19:07:13

NoPasaran
Użytkownik

Odp: onepiece.com.pl

Skoro nie jest dokończona to po co ją polecasz?

BTW nie spodziewaj się super pohlebnych opini. Strony o tematyce DB, One Piece czy Naruto są tak ciepło przyjmowane jak prośby o tłumaczenie i synchro smile

Strona nie brzydka, tyle dobrego mogę powiedzieć.

#3 2008-05-12 19:23:06

NarutoSan
Użytkownik

layout taki sobie... po za tym jest już tylke stron o M&A że hoho... zrob coś czego nie ma inna strona (o ile to możliwe jest) wtedy zoabczysz jak się ludzie zejdą smile

#4 2008-05-12 19:28:43

SiwyCZR
Użytkownik

NoPasaran: A co masz do strony o tematyce "One Piece", powiedz mi czy jest jakaś polska strona poświęcona one-piece (która żyje) ??? NIE, więc takie argumenty są w tym czasie nie na miejscu...
Co do strony, to mam jedno pytanie, czy teraz każda strona będzie budowana na extreme-fusion? Czy jest ktoś jeszcze kto tworzy strony od podstaw? (bo teraz co 10 strona to podobna jak cholera)

Ostatnio edytowany przez SiwyCZR (2008-05-12 19:32:51)

The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody

#5 2008-05-12 19:37:32

Arst
Użytkownik

Mi tam się strona podoba. Jednak zmieniłbym parę rzeczy:
1)Podpisać flagi (która kogo)
2)Przy artykułach powinno być zamiast Devil Fruits - Devil Fruits/Szatańskie Owoce. W końcu to polska strona.
3)Z owocami zrobić to samo co z postaciami, czyli podzielić na 3 grupy (Paramecia, Zoan, Logia), które by dopiero przenosiły do odpowiedniej listy.
4)Multimedia/odcinki - odcinki z dużej ;P
5)Dodajcie recenzję filmów i sag - nie zauważyłem, że sagi już są jezor
6)Jakoś podzielić Wanted (i zrobić z tym co z Devil Fruitsami), bo teraz wszystko jest tak wrzucone, że nie da ram się połapać. (przynajmniej załogę Luffiego wyszczególnić)
To by było na tyle.
Powodzenia w dalszym prowadzeniu strony jezor

Ostatnio edytowany przez Arst (2008-05-12 20:00:03)

Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.

#6 2008-05-12 20:07:21

belghart
Użytkownik

Macie 2 Sagi "Saga East Blue" jedna sie chyba Baroque Works powinna nazywać no nie ?:P

Ostatnio edytowany przez belghart (2008-05-12 20:09:23)

#7 2008-05-12 20:19:02

NoPasaran
Użytkownik

No masz rację. Postawienie jej w jednym rzędzie ze stronami o Naruto czy DB nie na miejscu.

#8 2008-05-12 21:56:07

blackmalder
Użytkownik

NoPasaran polecam ją najwyraźniej dlatego, iż dziś wystartowała.

SiwyCZR był projekt na silniku "mambo" ale jednak ten extreme fusion okazał się lepszy.

belghart jest ok, więc nie wiem o co ci chodzi:) możliwe że już ktoś poprawił w każdym razie thx.

Tak na marginesie nie oczekuję żadnych pochwał czy też ocen... ja po prostu ją reklamuje.

gintama-FC-sig.png

#9 2008-05-12 22:01:26

Mateuss
Użytkownik

Oprócz tego co napisał Arst
-Ja bym jeszcze dodał opisy postaci gdzie poraz pierwszy wystapily w mandze i anime czy ma moc szatańskiego owocu, nie tak długie jak głównych bohaterów tylko takie co przypomni daną postac i poukładac to jakos by miało rece i nogi np. w/g sag
-może jakies drzewo marynarki w/g stopni, czy genalogiczne luffiego
-z wanted to bym  wrzucil w wszystkie obrazki naraz i sposortował w/g kwoty, oraz osobno tych co kwoty nie znamy
-cos wieciej o świcie One piece jak jest podzielony i takie tam
-wiecej obrazów w działach( np.przy devil fruits obrazek postaci a nie tylko jej imie)
-dodanie wszystkich załóg
-dział tajemnice one piece(np. biała kartka od Ice dla Luffego, tajemnicze bronie którą pożąda marynarka, czy tez opis metalu który blokuje moc szatańskiego owocu, czy tych kamieni co szuka robin co potrafi z nich czytac tylko ona juz nie pamietam nazwy...)
-layout ładny tylko przydała by sie reszta załoga na górze strony
     co do strony to dobrze że powstała bo brakuje dobrej strony o one piece w porównaniu do naruto czy bleach,
one piece nadal nie jest doceniane w polsce mimo że jest lepsze od pozostałych dwóch
  dlatego życze blackmalderowi żeby strona nadal sie rozwijała, bo napweno bede od czasu do czasu na nią zaglądał:)

Stopka forum

© Animesub.info 2024