Nie jesteś zalogowany.
ja niesiety nie ogarnąłem jeszcze zespołów anie wydawcow... jednym słowem prawie niczego nie ogarniam ... wiem tylko że ktoś ładnie pomyślał z podłożeniem głosu dla soul eater'a i jego partnerki... poprostu miodzio (koi uszy)
Hmmm....z początku nie mogłem się do ich głosów przyzwyczaić, potem przypadł mi do gustu głos Soul eater'a, ale głosy Maki i Black Star'a...nie wiem, ciągle nie mogę do nich przywyknąć. Zwłaszcza do Maki.
Ostatnio edytowany przez Tsukune (2008-05-07 23:19:00)
"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai
Przyzwyczaisz się napewno, cza trochę czasu, no ale trzeba podkreślić, że pani podkładająca głos pod maki jest debiutanką, a wychodzi jej to naprawdę dobrze i jej głos nie jest podobny do 100 000 innych seiyu
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
^^ to good ale mam nadzieje ze nie bedzie potem podkladac glosu do 5 anime na raz nie ? wtedy bedzie kicha...
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
Przyzwyczaisz się napewno, cza trochę czasu, no ale trzeba podkreślić, że pani podkładająca głos pod maki jest debiutanką, a wychodzi jej to naprawdę dobrze i jej głos nie jest podobny do 100 000 innych seiyu
To fakt...ale czuć w jej głosie debiut. ^^
"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai
A mi w tym anime, właśnie najbardziej spodobał się głos Maki ^,-
Debiutantka? A Mace przypadkiem nie podkłada głosu ta sama pani, co m. in. Naruciakowi? http://en.wikipedia.org/wiki/Junko_Takeuchi
W każdym razie mi się bardzo podoba jej głos za to dzieciak (chodzi mi tu o Soula ) z niskim, bałdzo męskim głosem mnie powala XD to jak zbroja z głosem Rie Kugimiyi w Alchemiku XDD
@dół
mój błąd
nie rozróżniam, czy to ten sam seiyu, jak raz podkłada chłopcu, a raz dziewczynie, więc zaufałam wikipedii xd
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-05-08 12:21:46)
Nie wiecie czy jest już 5 epizod na Direct Download??? Torrenty już tym huczą a Rapid i MegaUp jakoś milczą. Wkurzają mnie torrenty. Może macie już jakieś linki??
Możliwe jakieś spoilery
wiec tak jestem po seansie soul eatera 06(raw wiec większości dialogów ledwo rozumiałem .. ale tych za dużo nie było tym razem ) odcinek fajny efektowna walka ,dużo Kid'a to trzeba zaliczyć na + ale mamy juz 6 odcinek a tu fabula ciągle w miejscu stoi i nie zapowiada sie na to żeby powiało ja w jakaś sensowna strone nie czytałem mangi wiec nie wiem czy cala seria ma opierać sie na lataniu na kolejne misje zabijania demonów i kolekcjiionowania "dusz" z czasem w 7 osobowych zespołach ( maka soul black star taj jego bron(wypadło mi imię) kid i 2 laseczki) ale zarazie na to sie zapowiada -,-'
ps ten kid to zdzibko over power jak tego "ban-kai"^^ włączył to pozamiatane, rozumiem ze syn bossa itp ale za bardzo odstaje od nowych "przyjaciół" żeby razem mogli współpracować
Ostatnio edytowany przez Z0n9er (2008-05-13 21:04:25)
Z0n9er ale przynajmniej z Kida jest niezła polewka.
Ostatnio edytowany przez KillSpawn (2008-05-13 21:15:46)
Jeśli nie dadzą żadnych fillerów to akcja powinna zacząć sie rozkręcać w 7 albo 8 epku. Manga jest bardzo wciągająca i nieźle sie rozkręca. Co do Kid'a fakt jest lekko przypakowany, ale jest w końcu synem Shinigami-sama. Żeby za bardzo nie spojlerować dodam że reszta postaci też stanie sie silniejsza i to dość szybko.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Ale doła złapał w walce to go przez cały dzień trzymało , a pomyśleć, że to tylko włosy , a dusza Shinigami-samy niezła.
Ja niestety dopiero jestem świeżo po 5 epie (rumbel wlecze tylek ). Odcinek jak pozostałe świetny dużo świetnej i efektownej akcji. Nowy nauczciel wporzo gość, podobały mi się jego popisy na krześle Kolejny ep pokazuje już trójkę naszych mistrzów, więc mam nadzieje, że ruszy coś z fabułą
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Do momentu do którego doszedłem w mandze walczyła tylko raz albo dwa razy, Ale nie były to jakieś super efektowne walki.
No tak wbiłem sie na onemanga.com żeby obadać mange przeczytałem parę chaperkow
-niestety kiepska kreska (znaczy sie w anime ma jakis fajny klimat, którego w mandze zabrakło jak narazie )
-BYCZE chapery po 45 stron
-dużo humoru
-normalna ilość chaperow (nie tak jak w bealchu/naruto po 400 o.0 )tutaj jak narazie przetłumaczonych 32
ogólnie Kroko zachęciłeś mnie do zapoznania sie z tym tytulem za jakieś 2-5 dni dobrnę do końca (znaczy sie do 32chaperu) to będę mógł sie pełniej wypowiedzieć ...
(Ps C.C. >>>> all i tak )
EDIT: przeklęte literówki
Ostatnio edytowany przez Z0n9er (2008-05-13 22:24:46)
Też dziś obejrzałem 5 odcineczek, był w pytkę jak wszystkie pozostałe zresztą, pomimo że fabuła mnie wcale nie rusza to postacie, animacja, muza i humor (w większości Death Kid'a) przykuwają do ekranu.;)
Fabuła sie będzie dopiero rozkręcać^^ Fakt że takim hitom jak Code Geass lub Death Note nie dorówna ale wg mnie Naruto przebija. Zgrabnie przchodzi z jednego wątku w drugi(gdzieś tak od 23-24 chaptera) a potem jest jeszcz lepiej. Walki są efektowne, każda z postaci ma swoją specjalną, overpower technike. Humor jest jednym z atutów tej serii, opsesja Kid-kuna, wygląd Shinigami-sama itp. Jeśli twórcy anime czegoś nie zpier... zapsują zapowiada sie seria która naruto(anime) z łatwością pokona, co takie trudne nie jest:P
Wczoraj wreszcie znalazłam trochę czasu i zaczęłam oglądać. Jestem bardzo mile zaskoczona. Kreska powala nie ze względu na urodę, ale na dziwne wypaczenia, ujęcia jak przez soczewkę i w ogólę przesyt groteski - strasznie mi się podoba A poza tym zwróćcie uwagę na księżyc i słońce. No po prostu bomba Soundtrack - miodzio. Nic tylko czekać na następne epki:P
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262