Nie jesteś zalogowany.
Dymek napisał:No jestem zadowolony że będzie trzecia seria, i mam nadzieje że wreszcie coś ciekawego wyniknie z relacji głównych bohaterów
Może wreszcie ktoś umrze :D:D
PWNED[respekt]
hehe to zależy jak rozwiną fabułę w tej serii bo jesli wszystko się super jasno zakończy to głodu nie będzie:P wydaje mi się że to będzie ostatnia seria tego anime i ja również czytałam że bedzie 13 epków
a Shany to po 24 odcinki robią... dranie!
nom niestety tak to juz jest... Ale i tak jest dobrze bo powstaje ta 3 upragniona seria
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Jedyne co trzeba zrobic to CZEKAC:)
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2008-05-13 23:22:48)
@lala_17: ale to się nie da!!
Da się wystarczy się czyms zająć i za dużo o tym nie mysleć ja dla przypomnienia sobie obejżałam jeszcze raz obie serie w możliwie wolny sposób - jeden epek dziennie ... i tak oto prawie miech mi zleciał
Poza tym rysuję sobie swoje plakaty z ZnT 3 wyszły mi zajebiście ale sa za duże by je zeskanowac i wam pokazac... a napewno takich plakatów z ZnT nie znajdziecie
Poza tym zajęłam się innym anime Vampire Knight naprawdę polecam wciaga i jest super:) w ten oto sposób mozna wytrzymac czekanie na 3 sezon przygód Luise
Masakra myślałem że ZnT jest raczej skierowana do facetów.. tych lubujących się w ecchi i niestety (-_-) lolibohaterkach.... jednak tu dość dużo dziewcząt ogląda to anime ^^(i to z zamiłowaniem :3) jeszcze wypowiedzą się o grach eroge i grach mmo i mamy bohaterki "Lucky star"
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-05-13 23:53:12)
hehe Zgrzyt a czy to coś złego że dziewczyny tez oglądają takie serie?
Masakra myślałem że ZnT jest raczej skierowana do facetów.. tych lubujących się w ecchi i niestety (-_-) lolibohaterkach.... jednak tu dość dużo dziewcząt ogląda to anime ^^(i to z zamiłowaniem :3) jeszcze wypowiedzą się o grach eroge i grach mmo i mamy bohaterki "Lucky star"
Pomijając wszystko inne... to komedia... nie?
I to całkiem dobra, tak?
Więc czemu płeć piękna ma nie oglądać? ehhh...
To brzmi jak zadane dawno temu pytanie "CZEMU ONE CHCĄ NOSIĆ SPODNIE?"...
Werewolf po stronie pań:) bardzo mnie to cieszy:D
P.S. jestem pewna że jest wiele dziewczyn które lubia anime o charakterze ecchi i nie tylko:P Jeśli mam być szczera to takie serie bardzo lubie i nie zraża mnei to że sa one głównie dla męskiej częsci fanów:P
Czy ecchi czy tez nawet hentai to wszystko dla mnie jest dobre puki ma dobra fabułę:P i owszem oglądam takie serie bo oglądam kazda która jest dobra i kazda która po 3 epach mnie nie znudzi
Werewolf po stronie pań:) bardzo mnie to cieszy:D
Przyznaje szczerze, że nieczęsto... heh...
Też mam dość "staroświeckie" poglądy...
No ale to już jawna bzdura...
To brzmi jak zadane dawno temu pytanie "CZEMU ONE CHCĄ NOSIĆ SPODNIE?"...
Bo ja wiem? dla mnie nie muszą
w końcu płeć piękna, nie muszą nosić, szczególe teraz jest gorąco XD
A to że hentaie dziewczyny lubią to wiem od dawna, zazwyczaj to widuje więcej dziewcząt oglądających hentaie niż facetów...... ciekawe czemu?!
Nie mówie, że źle im w spódniczkach;p lubie je...
Ale dobrze dobrane spodenki też są dobre...
W zimę tak (o_o)
Jednak długie spodnie są beeeee
Zakrywają zgrabne nogi... (...) i najważniejsze dłużej się je zdejmuje (-3-)
żałuje że nie mieszkam w ciepłym kraju przy plaży... problem z nadmiarem ubioru byłby zlikwidowany :3
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-05-14 00:56:15)
To prawda;p więcej znam dziewczyn które to bawi...
Faceci, zresztą podobnie do mnie uznają to raczej za zabawne...
Nie mówie, że źle im w spódniczkach;p lubie je...
Ale dobrze dobrane spodenki też są dobre...
OMG... ja znam dziewczyny co ogladaja hentaje (niektore nalogowo nawet) i nie widze w tym zadnego odkrycia ze czesc (moze i wiekszosc) oglada ecchi itd... nie wiem skad wzial sie poglad uniewinniania plci przeciwnej o_O , ale bez przesadu... walenie w cukier tez juz wyszlo z mody:D. Swoja droga dobrze ze wyjdzie 3 sezon... poki co jest co ogladac, jest co robic, wiec sie nie spieszy... poza tym i tak najpierw wyjdzie DTV, a DTV SuX :/ .
Hehe też jestem zadowolony, że wyjdzie 3 sezon ZnT i oczekuję go z niecierpliwością ;] A co do dziewczyn i hentai, echi itp. to musielibyście poznać moją rodzinę xD One więcej i szybciej (same lski) potrafią dorwać tego typu anime zanim ja wogóle je znajde na necie ;] już o ogladaniu nie wspomnę
A kiedy jest mniej więcej termib pojawienia się ZnT? ktoś napisał że od lipca ma wychodzić to już pewne czy to termin taki płynny?
termin jest pewny , 3 seria będzie wychodziła w mniej wiecej tym samym terminie co 1 i 2 czyli od lipca do września
Odkopuje temat, ponieważ już wiadomo jaka będzie dokładna data premiery 3 serii. Jest to 06.07.2008 Czyli juz mniej niz miesiąc dzieli nas od 3 serii:)
Pojawiają się zupełnie nowe postacie... 3 dziewczyny i jeden facet:)
Wiadomo już również jaki będzie tytuł openingu i endingu:
Opening: "YOU`RE THE ONE" - ICHIKO,
Ending: "Gomen ne" - Rie Kugimiya.
Więcej możecie zobaczyć TU
Fajnie ze Ichiko znów będzie spiewac opening:D jej piosenki swietnie pasują do Zero no tsukaima.
No dokładnie:) ale Bardziej mi sie podobał opening 2 serii niż pierwszej Ciekawe jaki będzie teraz:)