Nie jesteś zalogowany.
Arry: kishimoto po prostu czerpie z mitologii japonskiej i ostatnio dal wlasnie przyklad. kojarzycie to skads? tak, to wlasnie walka z chaptera 393 susanoo i yamata no orochi.
Wojcirej: orochi nie poslugiwal sie kusanagi. kusanagi zdobyl susanoo gdy odcial mu ogon. taki szczegol.
No teraz wiadomo, że Itachi nie żyje bo Zetsu potwierdził. Tobi fajnie zaskakuje swoim "teleportem", który jak stwierdza kakashi jest lepszy niż ten którym posługiwał się Minato. No i oczywiście ciekawe co teraz powie Kakashi na widok Sharingana w prawym oku.
Hmmm... Dawno temat mangi Naruto nie był dotykany. W ostatnich chapterach możemy dowiedzieć się ciekawej prawdy o moim ukochanym Itachi . Teraz z pewnością Sasuke będzie żałował swojego czynu...
no fakt teraz prawda o Itachim obraca wszystko o 180 stopni... Sasuke nie pewnie teraz bedzie chcial sie zemscic na wiosce liscia... Marada dopnie swego:P
podajcie linka do nowego chaptera (400) bo na tokyot znalazlem tylko raw i esp
podajcie linka do nowego chaptera (400) bo na tokyot znalazlem tylko raw i esp
mangashare lub onemanga
Co do żałowania tego że Sasuke zabił brata, to nachodzi mnie taka myśl, że odpali mu sie jakiś nowy sharingan.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-05-18 14:28:52)
A mnie się cała sytuacja nie podoba. Autor powinien przechrzcić mangę na "Sasuke"... Jakoś nie pałam sympatią do obu braci, do tego Itachi "James Bond" Uchiha
Dużo że rzeczy opiera się na Sasuke i na rodzie ich... Ja jestem ciekawy jakie ma dokładniej korzenie Naruto....
Z tego co pamiętam to Itachi przekazał Sasuke wszystki swoje technik z sharingana. Jak narazie nie widomo czy Sasuke będzie potrafił je wykorzystać czy będą sie odpalać samoczynnie, tak jak w przypadku amaterasu który został uaktywniony przez sharingana manady. Jak narazie to manga idzie dość głupio bo sasuke jest przypakowany(wchłonoł Orochimaru, teraz te techniki od Itachiego) a naruto co? Tylko jedna nowa technika(ten powietrzny rasengan). Lepiej by było gdyby ta lama sasuke zginoł, było by ciekawiej^^
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
A ja całą tą sytuację z Saskaczem odbieram tak, że autorowi brakło pomysłu jak rozwiązać wątek i odwrócił całą sytuację, żeby było ciekawie. Po prostu wydaje mi się, że sam nie wiedział jak zakończy motyw Uchiha kiedy zaczynał rysować.
"Tobidara" się już nagadał, niech lepiej ruszy się jakaś akcja, liczę że w 401 Sasuke pęknie i się poryczy po tym wszystkim czego wysłuchał:P
Ja wnioskuję z zapowiedzi w 400 chapterze, że Sasuke pęknie i zaatakuje Madarę w stylu Naruto, czyli "byle skopać dupe" XD
kończąc walkę Rasengamem xD
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
W Naruciaku wieje nudą, ot co. Zamiast dać walkę Pein vs. Konoha Team, to mordują ludzi tym Sasuką.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Kolejny chapter i znowu dowiadujemy się jakim to "kochanym" bratem był Itachi. Już mnie od tego mdli. Chyba już wolę filtery w anime, bo tam przynajmniej jest jakaś akcja.
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Że tak powiem, a nie mówiłem?
Co do żałowania tego że Sasuke zabił brata, to nachodzi mnie taka myśl, że odpali mu sie jakiś nowy sharingan.
Jakie to było do przewidzenia... Sasuke pragnie zniszczyć Konohe...
Ostatnie chaptery Naruto są nudne, ta cała historia uicha tylko nudzi i w ogóle autor nie wie co robić tylko dopakowuje Sasuke dając mu chyba emesa, a taki naruto od początku bunshiny i rasengan to się nazywa urozmaicenie, a tak ciekawe co musi umieć rinegan (czy jak to się pisało), że niby jest silniejszy od sharingana, bo coś mi się wydaje, że to ostra ściema.