Nie jesteś zalogowany.
Witam Wszystkich
Chciałbym zwrócić Waszą uwagę na powyższe anime, zapowiada się naprawdę fajnie i po obejrzeniu pierwszego odcinak mogę powiedzieć jedno, nieźle się uśmiałem [roftl]. Mam nadzieje, że ktoś to zacznie tłumaczyć dla pozostałych, bo wydaję mi się, że warto. Ja niestety nie damy rady zająć się tym tytułem, bo już mam trochę na głowie. Tak więc raz jeszcze zerknijcie na to, a może uznacie, że warto przetłumaczyć.[szalony]
Pozdrawiam
Oi, Oi, Oi nie wiedzialem, ze to anime powstaje, jest na podsatwie bardzo dobrej mangi Shonen wydawanej w Shonen Jump o tym samym tytule. Podpisuje sie pod Krustym o prosbe z tłumaczeniem bo jest co. Za bardzo nie rozumiem o co chodzi w tym anime (rawy widzialem) ale wiem, ze warto.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ja tez podpisuje sie pod ta prosba jak na razie czytalam tylko kilka chapow mangi,ale niezle sie przy niej bawie wiec anime zapowiada sie naprawde niezle
Flame nieźle odkopałeś No ale ja tez jestem zza
ta wiem,ze stary temat xD ale jednak xD
Odkopuję temat, bo zastanawiam się nad tłumaczeniem tego anime, tym bardziej, że może uda mi się jeszcze kogoś do tego nakręcić. Ale nie teraz, może gdzieś w okolicach maja-czerwca. Z tym, że poszukuję rawów, osoby która je posiada a mogłaby/chciała się nimi podzielić/wymienić itp. Ewentualnie źródła rawów do ściągnięcia, z tym, że share nie wchodzi niestety w grę ;/ Tak, tak. Nie byłyby to wydanie w softach, tylko hardki. Softy mnie już znudziły.
hehe ściągłem 1-szy odcinek tego przez przypadek, bo myslalem, ze sciagam cos innego (i wogle miałem gula ze napisy nie pasują zanim doszłem do tego -_-)...obejzalem wiec pare minut zanim go skasowałem i nawet było to dosc smieszne...
hehe ściągłem 1-szy odcinek tego przez przypadek, bo myslalem, ze sciagam cos innego (i wogle miałem gula ze napisy nie pasują zanim doszłem do tego -_-)...obejzalem wiec pare minut zanim go skasowałem i nawet było to dosc smieszne...
Nie zrozumiałem prawie nic z tego co napisałeś.
A co do pytania bodzia o rawy, to pamiętam, że swego czasu rawy były dostępne na bocie Quantum-Raws, ale czy nadal tam są głowy sobie nie dam uciąć.
turunks napisał:hehe ściągłem 1-szy odcinek tego przez przypadek, bo myslalem, ze sciagam cos innego (i wogle miałem gula ze napisy nie pasują zanim doszłem do tego -_-)...obejzalem wiec pare minut zanim go skasowałem i nawet było to dosc smieszne...
A co do pytania bodzia o rawy, to pamiętam, że swego czasu rawy były dostępne na bocie Quantum-Raws, ale czy nadal tam są głowy sobie nie dam uciąć.
Dzięki za info, zobaczę co i jak. Jeśli ich nie będzie, dalej będę maltretował społeczność ansi Oprócz mnie tłumaczyłby to dulu, więc raczej poszłoby to w miarę sprawnie. Zobaczymy co z tego będzie. Warto by seria miała dobre PL subtytle.
Nie widział ktoś na necie dvd-rawów tej serii ?
DARK_SAN napisał:turunks napisał:hehe ściągłem 1-szy odcinek tego przez przypadek, bo myslalem, ze sciagam cos innego (i wogle miałem gula ze napisy nie pasują zanim doszłem do tego -_-)...obejzalem wiec pare minut zanim go skasowałem i nawet było to dosc smieszne...
Dzięki za info, zobaczę co i jak. Jeśli ich nie będzie, dalej będę maltretował społeczność ansi Oprócz mnie tłumaczyłby to dulu, więc raczej poszłoby to w miarę sprawnie. Zobaczymy co z tego będzie. Warto by seria miała dobre PL subtytle.
Kurcze jeśli zaczniecie pracę i naprawdę się do tego przylożycie to wam postawie pomnik [respekt]
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2008-03-27 15:50:25)
~JaDaK, się nie bój. Tasiemce to nasza specjalność. A że jeden tytuł już mi odchodzi i postaram się też i drugi skończyć, na Reborna będzie więcej czasu. Tylko ja bym chciał hardki A z rawami na ircu chyba jednak będzie problem. W sumie co się dziwić, jak seria ma już 74 epy...
Jedynym sposobem zostaje Share albo miła duszyczka co posiada takowe rawy
~Pisak, po części to pierwsze, ale również ostatnio wolę hardki. Ładnie się to prezentuje, możesz dobrać własne karaoke, efekty itp.
Na botach ircowych nie ma ;/ Szukamy dalej.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-03-27 16:36:41)
Przepraszam za post pod postem, ale w tych godzinach więcej osób siedzi i może ktoś się znajdzie akurat ^^
Zostało chyba tylko share, może więc znajdzie się dobra dusza mogąca z niego ściągnąć, bądź ktoś ma rawy? [chociaż w to już zaczynam wątpić... ]
wiem,ze epki sa na anime sensei do sciagniecia z megaupload,ale nie wiem w jakiej jakosci.
Rmvb to jest. ;/
witam
kiedy beda nastepne tlumaczenia?
narazie przetlumaczone jest tylko 5 ep.
Wydaje mi się, że na jutro powinna być przetłumaczona reszta odcinków.