Nie jesteś zalogowany.
na twoja prośbę is
de-volai mini
kurczak na ostro
roladki rożne 3x
sałatka z tuńczyka
i wiele innych potraw kolo 14 ich będzie
jeśli ktoś jest wegetarianinem proszę pisać ;0 bo będą przeważać dania mięsne
Ostatnio edytowany przez Bankaii (2008-05-22 21:49:36)
Kocham dania mięsne .
Ostatnio edytowany przez Laureavandrel (2008-05-22 22:58:44)
Jedna prośba na liscie proszę o zmianę supprzem na Aries
Czuję w kościach, że ciężko mi się będzie odzwyczaić, więc nie miej mi za złe, jak mi się w Poznaniu potufi i będę Supprzema wołał
"Skazany na zajebistość"
Dżibril nie potwierdzone bo matury nie przekładają więc muszę pomęczyć taką jedną dwójkę by wyraziła zgodę na mój wyjazd .
Idzie mi wcale nieźle , ale nic nie obiecuje.
Ok, zaktualizowane.
Jedna prośba na liscie proszę o zmianę supprzem na Aries
Mówisz, masz.
na twoja prośbę is
de-volai mini
kurczak na ostro
roladki rożne 3x
sałatka z tuńczyka
i wiele innych potraw kolo 14 ich będzie
jeśli ktoś jest wegetarianinem proszę pisać ;0 bo będą przeważać dania mięsne
Łohoho, to wręcz prawdziwa uczta będzie. Ekstra!
Jutro podam też ostateczną listę. Prosiłbym też w miarę możliwości te osoby, które jeszcze nie potwierdziły swojego przybycia o info w tym temacie.
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2008-05-22 23:22:00)
Ja bym prosiła o napisanie mi czy mam kogoś odbierać, znaczy jakąś grupę. Skąd i o której Najwygodniej mi albo PKP albo Teatralka
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Zjadacz, Laureavandel i ja byli byśmy wdzięczni, gdyby właśnie ktoś nas odebrał z PKP.
BTW: Jedzie ktoś jeszcze pociągiem? Bo może nie tylko nasza trójka będzie do odbioru z głównego.
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2008-05-22 23:31:07)
Ja moge z pkpa odebrac.... impreza ma sie odbyc ponoc niedaleko mnie (gdzie mieszkam) wiec moge odeskorotwac na miejsce (tylko na priv mi adres poslijcie). Pytanie, o ktorej...? I czy w sobote czy jutro...? Bo troche sie pogubilem.
Ja się zapisuję na Teatralkę (ale w razie czego PKP też mi pasuje).
PS. Ale najlepiej najpierw mógłby mi ktoś najpierw przesłać adres - bo w końcu jakby było blisko mnie, to po co bym miał jechać na Teatralkę i (częściowo) z powrotem?
Dobra to ja zaklepuję odbieranie ludzi z Teatralki. Jak ktoś chce telefon kontaktoqy w razie co to zapraszam na priv.
Co do adresu to impreza odbędzie się w mieszkaniu blisko Polnej (przystanek przy Wiepofamie).
Edit: Tylko jeszcze trzeba godzinę spotkania ustalić. Z Teatralki na miejsce idzie się jakieś 30min. Ew można też tramwajem podjechać.
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2008-05-23 00:49:11)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
lil-chan, to wyslij mi na priv adres i odkeskortuje towarzycho na jerzyce w jednym kawalku . Nie zapomnijcie godziny podac... jak mniemam, towarzystwo przyjedzie wczesniej, to sie skoczy po drodze na jakiegos brona. Tak czy siak ide po zjadacza i reszte swity.
Zmiana statusu na : potwierdzone.
Czyli 15-20zł w tym jest żarcie i piwko. A jak z wódeczką ? Reflektowałby ktoś ?
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2008-05-23 15:00:19)
Teraz już wiem na 100%, że będę, piszę się na odebranie z Teatralki (tzn może to głupie pytanie, ale... Teatralka=most teatralny?:P), tylko niech mi ktoś powie o której i gdzie konkretnie.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-05-23 15:16:51)
Teraz już wiem na 100%, że będę, piszę się na odebranie z Teatralki (tzn może to głupie pytanie, ale... Teatralka=most teatralny?:P), tylko niech mi ktoś powie o której i gdzie konkretnie.
Mieszkasz w Poznaniu i nie wiesz Tak to jest most teatralny.
@Dżibril -a to dobra nowina
W sumie ja ja też mogę wyruszyć z teatralki pod nadzorem #lilith ;p tylko o której godzinie.
Co do składki to nie będzie problemu, tylko jeszcze pytanie co za alkohol tam będzie? Czy mam wziąć coś swojego? No i potrawy od Bankaiia zachęcają bardzo
Ostatnio edytowany przez Maniack (2008-05-23 15:47:09)
W sumie ja ja też mogę wyruszyć z teatralki pod nadzorem #lilith ;p tylko o której godzinie.
Co do składki to nie będzie problemu, tylko jeszcze pytanie co za alkohol tam będzie? Czy mam wziąć coś swojego? No i potrawy od Bankaiia zachęcają bardzo
Jedzenie Banksa to zawsze rewelacja Sprawdzone wielokrotnie.
Godzina, jak na 17 mamy być na miejscu to myślę, że tak 16:15 się spotkamy, poczekamy do 16:30 na spóźnialskich i ruszamy w drogę/
Alkohol częściowo będzie. Jakieś piwka mają być, likier i jakaś wódka. Ja na pewno, jak obiecałam, biorę wódkę
Godzina, jak na 17 mamy być na miejscu to myślę, że tak 16:15 się spotkamy, poczekamy do 16:30 na spóźnialskich i ruszamy w drogę/
To my się spóźnimy, bo pociąg Dżibrila będzie kilka minut po siedemnastej.
"Skazany na zajebistość"
lilith_ napisał:Godzina, jak na 17 mamy być na miejscu to myślę, że tak 16:15 się spotkamy, poczekamy do 16:30 na spóźnialskich i ruszamy w drogę/
To my się spóźnimy, bo pociąg Dżibrila będzie kilka minut po siedemnastej.
Niekoniecznie - mogę się wybrać wcześniejszym , będzie drożej , ale będę o 16.23. Nie wiedziałem o której się impreza zaczyna więc zarzuciłem propozycją tamtego połączenia.