Nie jesteś zalogowany.
tylko kur... nie pisać co się w tym odcinku wydarzyło[beznadzieja]
ostatni odcinek jest fajowy
ma ktos linka ddl do 25 epka kyuu ? (wiem ze jest na ircu ale cos mi nie trybi..)
http://www.gigeshare.com/preview/n875d8 … f8fd1587f/
Ostatnio edytowany przez Michael85x (2007-01-03 20:34:50)
Obejrzałem właśnie 25 epek. I kilka pytan:
Czy anime bedzie wychodzić dalej?
Gdzie moge znalezc !wszystkie! czaptery mangi?
Czy manga cały czas wychodzi?
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
kensei -
1. mamy taką nadzieję.
2. www.tokyotosho.com - na przykład
3. chyba już nie, chociaż... sam już nie wiem:P
PS: na AsianDVDClub ukazało się 1 DVD Air Geara, ciekawe czy jest cenzura:P Ja tylko czekam, aż ktoś zrobi obraz pełnego DVD9, bo to co teraz jest, to jest bez żadnego extrasu...:)
Pierwszy chapter mangi ukazał się 16 maja 2003 roku i nadal ją wydają [Przynajmniej bazując na angielskiej wiki.]
A swoją drogą to anime świetne. W ogóle lubię produkcje Oh! great
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-02-12 16:24:52)
Manga na ircu a co i jak to niestety nie tłumacze.
Manga wychodzi puki co teraz jest koło 18 v
Air Gear bardzo mi się podobało, jest wyczesane. Fajny pomysł, chociaż można by było to bardziej rozwinąć, wydaje mi się, że 25 epów to trochę za mało. Poza tym fajna muzyka, kreska nawet nawet. Jak miałbym ją umieścić ją w 10 punktowej skali to daje 8. Bardzo mnie jednak uderza słabe rozbudowanie i rozciągnięcie anime na więcej epizodów. Chciałbym, żeby wyszła kontynuacja tego anime, ale jak czytałem tu i ówdzie to nie bedzie możliwe.
Moim zdaniem kiedyś doczekamy się kontynuacji Air Gear'a (tak samo tenjou tenge), jak manga uzyska status "complete" bo dla twórców może wydawać się głupie tworzenie 2 serii znów kończącej się "urwaniem"
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Mam pytanie, jestem właśnie po 2 seansie z tym anime i jakoś mnie zabrało na mangę, więc moje pytanie na którym chapie kończy się anime (bo podobno anime miało trochę inną końcówkę...) ?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Jak dobrze pamiętam to na 104 chapie;) I anime nie ma innej "końcówki", w mandze to zdarzenie jest pokazane w mniej efektowny sposób:P