Nie jesteś zalogowany.
wlasnie sobie scignelem Kikou Kai Galien z http://www.tokyotosho.com/details.php?id=135223 i jest maly problem cos jest nie tak z epkami nr 19 i 22 wsyztkie inne dobrze dizlaja a te jakos sie roxzmazuja i takei tam nawet przeskakuja sicgnelem jecsez raz i znow to samo wie ktos co to moze byc moja winna czy taka czy tki plik w torrencie
EDIT MODERATORA:
PROSZĘ CZYTAĆ FAQ. NAPRAWDĘ TAK TRUDNO JEST NAZWAĆ TEMAT Z SENSEM (O PRZECZYTANIU POSTA PRZED JEGO WYSŁANIEM NIE WSPOMINAM...)?
Sprawdzałeś innym playerem, może na innych kodekach? Bo tak będzie zapewne brzmieć 10 pierwszych odpowiedzi.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-05-23 11:34:31)
Sprawdź CRC, zrób ręczne hashowanie w torrencie, sprawdź czy te epki są tak samo skodowane jak reszta albo sam już nie wiem.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-05-23 11:38:25)
Raczej plików.
przepraszam ja jestm zielony z tych nowinek technicznych jak to sie robi dzikuje za tak szybka odpowiedz:D
W nazwie pliku powinieneś mieć ciąg 8 znaków w nawiasie - sprawdź jakimś programem (poszukaj na google), czy CRC (te właśnie 8 znaków) pliku jest takie samo.
Ręczne hashowanie - nie wiem, jakiego klienta używasz do torrentów, ale w moim po kliknięciu ppm na dane zadanie można to sobie wybrać z listy. Program sprawdzi, czy pobrał całość i ewentualnie dociągnie brakujące dane.
Parametry obrazu, etc. możesz sprawdzić w GSpot, jeśli będą inne, może to być wina braku jakichś kodeków.
Zresztą ja się nie znam, niech się wypowie ktoś, kto się lepiej na tym zna.
jeśli ci źle poskładało plik (zdarza się) to polecam go wrzucić do DivFix'a
no wlasnie tez tak sedze ze zle poskaldaleo ale 2 razy ahhh pczekam az brat bedzie w domu to sprawdzi wasze zalecienia dzikuje za pomoc:D
zgadzam się z kolegą u góry
mmmmmmmm zrobie wsyztko jak mowicie tylko........ juz usunelem te 2 epki mogby jakis dobry czlowiek scignac i sprawdzic czy te epki dzilaja ob mam naprawde slaba zlacze:D
couldnt lovate decopressor for format wmv3 (unknow)
virtualdub reqiures a video for windows (vfw)compatible to doceompress video. directshow codecs such as those udes by windows media player are not sultable taki bald wysakuje jakos se da to naprawic??
lb333 mial racje nie sicgnelo sie probowalem recznie hashowac zarzymje sie na 99,2 procentach mo mam zrobic porsze o pomoc
hashowanie sie reczne nei udaje jakeis porpozucje