#2741 2008-05-24 00:41:55

KKnD
Zbanowany

Odp: Naruto Shippuden

Łatwe rozwiązania są najlepsze xD
przecież może zawsze sie przemienić, ale nie o to chodzi.
Właśnie Ciekawe co da combo Wiatr+Rasengan+Kyubiego+Pomysłowość filerów

fontani32678yp1.gif

#2742 2008-05-24 00:55:01

Gela19
Użytkownik

Zobaczymy co twórcom siedzi w głowach i jak bardzo są pomysłowi smile_big Może uda im się zaciekawić fillerami widza/fana  bo w pierwszej serii te zapychacze były mało interesujące i zdecydowanie za długie...;/

Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.

#2743 2008-05-24 01:08:03

werewolf
Użytkownik

No ale samo miejsce akcji pokrywa się z mangą:) Tylko jedna postać + ci źli nie pasują...
Może tfu...rcy postanowili uczyć się od Blechowych zapychaczy i przynajmniej nie wyjdzie na to, że całej akcji tak naprawdę nie było... taa... jasne...

#2744 2008-05-24 01:08:29

Deviant
Użytkownik

Mnie interesuje ta siksa co walczy z naruto , jak ona nauczyla sie uzywac 5 natur chakry [ obien, woda, ziemia, wiatr, płyskawice ]
i do czego ona jest tak naprawde zdolna...
czy zobaczymy znowu kuubiego ktory ebdzie walczyc z nia, mzoe nawet z cala czworka ?

czego chce przywodca tej bandy od sory, mzoe wreszcie sora pokaze swoja prawdziwa potege ?

czy sakura po lubi saia ?

czy Tsunade wysle na ratunek druzynie Yamato - kakashiego, kakashiego, gaia, neijego, a mzoe samego Jiraie ?

or2yv7gv3.gif

#2745 2008-05-24 01:14:47

Pisak
Użytkownik

Mnie też interesuje ta laska co walczy z Naruto smile_big
Kuuybi pewnie się pokarze i myślę, że dosyć szybko.
Czy Sakura polubi Saia ?? Przecież już są przyjaciólmi i się lubią. Jeśli ci chodziło o coś więcej niż przyjaciele to ci powiem szybko z mostu, że to nie możliwe bo Sakura należy do Naruto, lub Sasuke.
Jak Tsunade wyśle kogoś to napewno będzie to Asuma bo jak wiadomo jest dobrze znany w Świątyni Ognia.,

Pisak.png

#2746 2008-05-24 01:17:37

Gela19
Użytkownik

Deviant napisał:

Mnie interesuje ta siksa co walczy z naruto , jak ona nauczyla sie uzywac 5 natur chakry [ obien, woda, ziemia, wiatr, płyskawice ]
i do czego ona jest tak naprawde zdolna...
czy zobaczymy znowu kuubiego ktory ebdzie walczyc z nia, mzoe nawet z cala czworka ?

czego chce przywodca tej bandy od sory, mzoe wreszcie sora pokaze swoja prawdziwa potege ?

czy sakura polubi Saia ?

czy Tsunade wysle na ratunek druzynie Yamato - kakashiego, kakashiego, gaia, neijego, a mzoe samego Jiraie ?

Lasencja co z Naruto walczy wydaje mi się że te moce wyssała ze swoich poprzednich przeciwników, swoim pocałunkiem śmierci... zauważ, że po samym polizaniu Naruciaka zorientowała się jakim charakterem chakry włada.

Co do Sory to też jestem ciekawa jak to się rozstrzygnie i czego szefunio tej bandy od niego chce, może tego samego co Akatsuki od Naruto?

Sakura kiedyś stwierdziła że Sai jest podobny do Sasuke ale czy go polubi nie wiem ,zobaczymy smile_big ale jesli chodzi ci o miłośc to wątpię:D Lubić to może i już go lubi ale napewno go nie pokocha bo kocha sasuke i zalezy jej tez na Naruto ( czasem było to widac) smile_big

A Tsunade napewno kogoś pośle na pomoc, wydaje mi się że Asume i jego team .

Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-24 01:19:39)

#2747 2008-05-24 01:31:50

dariusz666
Użytkownik

Taa, babka przejmuje elementy żywiołów zabijając swoim pocałunkiem śmierci.

Naruto + Hinata
Sakura + Sasuke
Sai + Ino

Tsunade wyśle kogoś na bank i mam nadzieje, że nie będą to płotki.

Mogę się mylić, ale Naruto nie będzie chciał by Kyubii przejął nad nim kontrole.
Będzie zmuszony użyć elementu wiatru. Tylko jak?

A co do fajnego ciosu jakiegoś... Naruto Rendan + Resengan + Element Wiatru

The_Breaker_logo_by_TehInspector.png

#2748 2008-05-24 01:59:02

tygrysica2000
Zbanowany

Deviant napisał:

2 Kakashi? nowa moc? xD

Prawie spadłam z krzesłka gdy padlo pytanie:
00:06:25:Preferujesz francuski, czy bardziej łagodny?

Ostatnio edytowany przez tygrysica2000 (2008-05-24 02:03:34)

Ach życie płynie, a anime leci

#2749 2008-05-24 02:08:15

Deviant
Użytkownik

@Gela19
tez ogladajac odcinek mialem tekie odczucie ze jakows wysysa moce z pokonanych przeciwnikow... ale nie bralem pod uwage ze przez pocalunek... ale mozliwe ze wlasnie tak...

aghm..co do 'lubienia sie' meidzy sakura i saiem, mialem raczej lubienie jak close friends...bo narazie to jest wanna be friends...
Sai sie uczy  z ksiazki co i jak... ale po kijzawsze wyjasnie zetak pisze w ksiazce... moglby sobie to darowac jezor
bo tylko sie  wyglupia czy tam osmeisza jezor

naruciak, nie da rady uzyc jeszcze elementu wiatru... bo jeszcze go nie opanowal za dobrze... umie rpzeciac listek...  oz potezna technika... mzoe zrobi jej herbatke ??

raczej licze ze kuubie wydsotanie sie i ebdzie juz wtedy sie umial poslugiwac wiatrem... to demon wiec maduza wiedze i umiejetnosci ktore ogranciza inteligencja i wiedz nosiciela...

Ale ja sadze ze ci rabusie chca ozywic przy uzyciu zakazanej techniki
/ tej samej co uzyl Orochimaru by przyzwac pierwszego i drugiego w walce z Sarutobim /

no i zniszczyc Konohe...

A co do pomocy... czemu Azuma, a nie np. ktos z wioski Piasku ? przeciesz nei raz pomagali juz

E D I T

tygrysica2000 napisał:
Deviant napisał:

2 Kakashi? nowa moc? xD

Ehh.. tak jakos wyszlo. Bowiesz druzyna kakasheigo jest obecnie dowodzona przez Yamato, wiec nei ma w niej Kakashiego ktory dostal specjalna misje z Maito Gai.

tygrysica2000 napisał:
Deviant napisał:

Prawie spadłam z krzesłka gdy padlo pytanie:
00:06:25:Preferujesz francuski, czy bardziej łagodny?

dziwna reakcja...
ja bym na meijscu naruciaka wybrał francuzika i wysssal z niej zycie ^_^

Ostatnio edytowany przez Deviant (2008-05-24 02:15:47)

or2yv7gv3.gif

#2750 2008-05-24 16:21:17

Gela19
Użytkownik

skąd moje przypuszczenia że na pomoc pośle im Tsunade, Asume? Bo w openingu widać że Asuma walczy z tym kolesiem co zaatakował Sore smile Poza tym Asuma jest jednym z 12, którzy chronią władce feudalnego, bezbłędnie trafi do miejsca w którym się znajdują teraz Naruto i reszta, poza tym to sa zwłoki jego przyjaciół i będzie chciał zmierzyć się z tymi którzy ośmielili się je ukraść, no i nie zapominajmy że Naruto znalazł się w niebezpieczeństwie, i jako że Asuma włada wiatrem będzie chciał mu pomóc. Poza tym Kakashi i Jiraya są na misji związanej z Akatsuki więc wątpię że wrócą na czas...

Poza tym wydaje mi się że Sora przyłączy się do tej 4 co ukradli zwłoki  i razem napadną na Konohe... czyli te fillery będą trwały dosyć długo...

A co do Naruto i jego walki. Jak widac w zapowiedzi Naruto przegrywa z laseczką... wydaje mi się ze mimo iż nie chciałby obudzić Kyubiego to nie będzie miał na to wpływu większego. Chakra Kyubiego zawsze pomaga Naruto wtedy gdy Naruto wykorzysta zasoby swojej chakry... w zapowiedzi widać że już nie  ma siły:) Możliwe że wymyśli coś ciekawego:D Oby to nie był kolejny rasengan...

#2751 2008-05-26 00:43:37

Hyrule
Użytkownik

Jakie to wszystko przewidywalne, prawda? ^ ^

#2752 2008-05-26 00:51:11

Gela19
Użytkownik

Może i prawda:) ale czasem fajnie tak podyskutować o tym, co może być:) może podzielisz się swoimi przemyśleniami na temat wydarzeń w kolejnym odcinku jakie mogą mieć miejsce?:) pozdrawiam;)

#2753 2008-05-26 01:14:23

Zarathustra
Użytkownik

Nie ma co nad tym rozważać, Sora i tak będzie trupem na końcu a ekipa z Konohy nawet go pamiętać nie będzie jak znów polecą wydarzenia z mangi;)

#2754 2008-05-31 00:35:29

Deviant
Użytkownik

Co do przyposzczen Geli o przylaczeniu sie Sory do grupy Kakashiego, mialas racje,
co do Asumy watpie choc faktycznie tyle widzialem razy nowy opening z Asuma walczacego z tym bialaskiem, a wstyd sierpzyznac jak co do czego to zapomnialem o tym.

Ale raczej na pewno Asuma sie nie zjawi w tym meijscu dgzie zostali  zaatakowani, ma za daleko. wiec walka Asumy i bialaska odbedzie sie raczej na pewno w Konohy.
Bo jak bylo powiedziane wczesniej przez mnichowz klasztoruKrainy ognia, jest grupa ktora chce rzadzic po swojemu krajem.
Wniosek wiec nasowa sie taki ze ta czworka przy pomocy zwlok czterech wspanialych chce podbic Konohe ktora w przeszlosci im sie przeciwstawiala, dyktaturze ognia, a po tem jak uda im sie to moze podbija Ogien.

Sora faktycznie sie przylaczyl ale nie do 4-zlodziejaszkow, lecz  do grupy Kakashiego . I tym razem z Gela mialas racje polowiczna.

no i sie okazalo ze Sora jest posidaczem  demona.

Ale szkdoa ze odcinek sie znowu konczy wycofaniem zlych i przegrupowaniem dobrych...

Przynajmniej odcinek naruciaka byl lepszy anizeli nowy odcinek Bleacha, ktory znaczenie feller nadal nowy poziom, Feller Xtremalny.

~Zarathustra ,

ja raczej mysle ze sora wpadnie w rece Akatsuki i albo przylaczy sie do nich albo co ejst abrdziej prawdopodobnewyssaja z niego jego zapieczetowanego demona

chociaz jak mzona zobaczec Sora nie pokazal swojej prawdziwej mocy, 100 procentowej, wiec nie wiadomo czy akatsuki by dalo rade go zlapac.

Ostatnio edytowany przez Deviant (2008-05-31 00:38:33)

or2yv7gv3.gif

#2755 2008-05-31 01:15:39

Zarathustra
Użytkownik

A moim zdaniem Sora nie ma w sobie Jinchuuriki, ta jego moc jest powiązana z tą łapą (może jakaś klątwa), żaden z poznanych posiadaczy wewnętrznej bestii nie miał jakiś defektów i udziwnień na ciele (przed transformacją) a on skrywa coś pod tymi bandażami.

~Deviant po twojej wypowiedzi wnioskuję, że mangi na bieżąco nie czytasz, zatem powiem Ci że Akatsuki bez problemu skopało by tyłek Sorze. Nawet gdyby okazał się prawdziwym Jinchuuriki, Pein/Pain w pojedynkę zrobił by z niego marmoladę;)

EDIT:
Dopiero co obejrzałem odcinek 061, ziemniaki/kartofle zarządziły (super sekret mocy złych xD)
Tak zapodał mu pieczęć, ale czy coś odblokował czy zablokował to ja nie wiem, znikła mu po tym ta rąsia, więc chyba go osłabił coś mi się zdaje.
Zresztą to fillery, oby trwały jak najkrócej (było by bosko gdyby to było tylko z 13 odcinków, ale biorąc pod uwagę że namachali się z openingiem i animacjami tych fillerowatych postaci to zapewne będzie standardowy 26 odcinkowy sezon...[cholera])

Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2008-05-31 03:37:48)

#2756 2008-05-31 02:02:16

Deviant
Użytkownik

~Zarathustra tu mnie masz baka
mangi o naruciaku nie czytalem, dzieki ze nie napisales jakiegos mega spoilera z mangi w stylu np. 'naruto jest kobieta'
ale jak sie nadarzy taka sposobnosc to pewnie poczytam naruciaka,

Eno odrazu klatwa.

ten bialasek co wcinal ziemniaczki, jest moment ze widac jak uzywa na Sorze piecio palczasta pieczec, a raczej zwolnienie pieczeci,
tak jak to zrobil Jiraya z naruciakiem by odblokowac obie Czakry,

or2yv7gv3.gif

#2757 2008-05-31 12:21:04

Polish_Spider
Użytkownik

Odcinek nawet fajny... Szkoda tylko ze wedlug zapowiedzi w kolejnym bedzie 2 min akcji i 20 min oprowadzania Sory po wiosce ;]

#2758 2008-05-31 15:27:57

Idate
Użytkownik

Deviant - jak na 22 lata nie za bardzo wczówasz się w bajki ?

co do odcinka to fajny, ale zapowiada się sporo tych fillerów, ktoś wie kiedy powrócą do orginalnej fabuły ?

#2759 2008-05-31 15:38:02

Gela19
Użytkownik

Odpieczętował Sorę... potem zapowiadała się ciekawa walka to ją przerwali..... a przyszły odcinek bedzie hmmm nie ciekawy:P
Zauwazyliście to że Sora ma jakies powiązania z Naruto? jezor Telepatia czy co?:D chociaz możliwe że to przez to iż obydwoje mają w sobie demona:P

Co do trwania fillerów to tego nikt nie wie:P Nie ma takiej informacji zamieszczonej nigdzie gdzie jest dokładnie powiedziane kiedy wrócą do oryginalnej fabuły... to wszystko leży w rękach twórców smile_big

#2760 2008-05-31 16:23:21

Deviant
Użytkownik

~Idate

nie

~Gela raczej to  drugie, zmoe w jakissposob demony utrzymuja miedzy soba polaczenie telepatyczne, ale to raczej przypadek za naruciak je jakos wlaczyl,
mzoe w nastepnych odcinkach je  rozwinie

or2yv7gv3.gif

Stopka forum

© Animesub.info 2025