Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Trzy dni temu zabrałem się za przerabianie napisów do anime CT: ROAD TO 2002. Tłumaczenie nie jest moje, ale autor tłumaczenia pozwolił mi z nich korzystać. Wprowadzam małą korektę, i przerabiam napisy do formatu ASS, w ten sposóp napisy są dokładniejsze i eleganckie
Napisy mają synchro do grupy [ARF]. Odcinki od grupy [ARF],które uploadowal kornik15 sciągniecie stąd. Jeśli ktoś nie posiada jeszcze całej serii ma okazje ją skompletować.
Jak narazie zrobiłem napisy do 1 epka. Czy mam przerabiac kolejne napisy do tej seri ?
Napisy:
1-2
Ostatnio edytowany przez bunio11 (2008-05-28 16:09:14)
Nikt nie pisze, bo ludzie (np. ja) zazwyczaj czekają na całość. W każdym razie jestem pewien, że jeśli ktoś ściąga suby, to na pewno weźmie te po korekcie niźli sprzed. To, że komentarzy mało - naturalna kolej rzeczy. Większość ściągających nie komentuje, czasu im chyba szkoda (pijawy). Ktoś na pewno oceni Twoją pracę, ale nie możesz liczyć na natychmiastowe efekty
"Skazany na zajebistość"
Dobrze, że sie wziąłeś za tą serię
Nikt nie pisze, bo ludzie (np. ja) zazwyczaj czekają na całość. W każdym razie jestem pewien, że jeśli ktoś ściąga suby, to na pewno weźmie te po korekcie niźli sprzed.
Wiem, ale chciałem zeby ktoś ocenił napisy do pierwszego epka, w tedy wiedzialbym czy napisy są na przyzwoitym poziomie. Dodam jeszcze, ze to moje pierwsze napisy. Jeżeli moje napisy były by słabe to po co miałbym dalej je robić ?
Dlatego prosze o sprawdzenie napisów do 1 epka i bede wiedział na czym stoje
Strony 1