Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
W poniedziałek 02.06 o godzinie 18.00 w Zespół Szkół Technicznych i Handlowych przy ulicy Lompy 11 W Bielsku-Białej, odbędzie sie spotkanie z Japonką - Akei Ito. Spotkanie będzie miało charakter rozmowy w języku angielskim. Tematyka będzie poswięcona Japonii a dokładniej temu o co będziecie chcieli zapytać. Są jacyś chętni?
Proszę o udzielenie w miarę szybkiej odpowiedzi, bo w przeciwnym wypadku spotkanie będzie trzeba odwołać.
Dla osób które nie będą w stanie trafić na miejsce proponuje spotkanie na dworcu, przy zejściu do podziemia, godzinę przed czasem.
P.S. Ito-san jest trochę mało zorientowana w dziedzinie M&A, więc proszę o formułowanie konstruktywnych pytani dotyczących ogólnie pojętej Japonii.
Nic szczegolnego... ja mam spotkania z japonkami na codzień... jeszcze w jezyku angielki... nasze japonki to chociaz polski znaja (no i anime, nya!).
Nic szczegolnego... ja mam spotkania z japonkami na codzień...
Phi! też mi coś, ja śpie na codzień z japonkami. (na nogach:P) (siedem lat temu taka propozycja zatrzęsła by połową fandomu) Jakby nie to że to troche daleko, to bym się wybrał.
Na studiach... ale co tu duzo gadac... rutyna.
Na studiach... ale co tu duzo gadac... rutyna.
z tego co słyszałem toś nie zdał...
To zle slyszales...
_KiRA napisał:Na studiach... ale co tu duzo gadac... rutyna.
z tego co słyszałem toś nie zdał...
Nie po to ci to mówiłem, żebyś rozpowiadał.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-05-30 19:51:31)
Eee, komu by się chciało jechać do Japonki, która nic nie wie o anime? I komu by się chciało jeszcze zapieprzać na Lompy (i to w poniedziałek)? Jestem zbyt leniwy na to...
Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-05-30 20:30:15)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
W poniedziałek 02.06 o godzinie 18.00 w Zespół Szkół Technicznych i Handlowych przy ulicy Lompy 11 W Bielsku-Białej, odbędzie sie spotkanie z Japonką - Akei Ito. Spotkanie będzie miało charakter rozmowy w języku angielskim. Tematyka będzie poswięcona Japonii a dokładniej temu o co będziecie chcieli zapytać. Są jacyś chętni?
Proszę o udzielenie w miarę szybkiej odpowiedzi, bo w przeciwnym wypadku spotkanie będzie trzeba odwołać.
Dla osób które nie będą w stanie trafić na miejsce proponuje spotkanie na dworcu, przy zejściu do podziemia, godzinę przed czasem.P.S. Ito-san jest trochę mało zorientowana w dziedzinie M&A, więc proszę o formułowanie konstruktywnych pytani dotyczących ogólnie pojętej Japonii.
Odwołać? masz na myśli że sam to zorganizowałeś , czy to jakiś kolejny trik zdaje się handlówki żeby przyciągnąć gimnazjalistów na japonistyke? Zresztą nawet jeśli to trochę późno o tym informujesz , poradziłbym ci to co zrobił WhiteDevil gdy organizował pierwszy zlot u siebie .Poszukaj w spisie użytkowników osób z BB i okolic i napisz do nich wiadomości , wynik byłby lepszy .
Odwołać? masz na myśli że sam to zorganizowałeś , czy to jakiś kolejny trik zdaje się handlówki żeby przyciągnąć gimnazjalistów na japonistyke? Zresztą nawet jeśli to trochę późno o tym informujesz , poradziłbym ci to co zrobił WhiteDevil gdy organizował pierwszy zlot u siebie .Poszukaj w spisie użytkowników osób z BB i okolic i napisz do nich wiadomości , wynik byłby lepszy .
Trik handlówki?! :D:D Hehe dobre :D:D Zwyczajne spotkanie przy piwku
Poprosiłem Akei-san w piątek o spotkanie, a jedyny wolny termin miała w poniedziałek.
Wybacz, szybciej się nie dało. Jakoś nie wpadłem na pomysł porozsyłania wiadomości przez PM.
Spotkanie odbylo się na starym rynku, kolo Katedry św. Mikołaja, było na naim osiem osób, trwało około 1h30min. Jednym słowem WYYYYPAAAAAAAASSSS!!!
Na następny raz jesteśmy umówieni na Ceremonie Parzenia Herbaty. Hehe
Kurde dlaczego Mnie tam nie było .Mógłbyś coś więcej napisać.
PS:w sumie trochę spóźniony post,no ale cóż...
Archeolodzy górą!
Strony 1