Nie jesteś zalogowany.
Napisy do Sword of the Stranger są już na ANSI. (klik)
Link do anidb
Krótki opis:
Bezimienny samuraj ratuje od śmierci Kotarou, samotne dziecko zmierzające do świątyni Mangaku w poszukiwaniu mnicha Zekkaia. Szermierz, za opłatą oczywiście, zgadza się pomóc Kotarou w dotarciu do celu i obaj wyruszają w drogę. Dziecko jest jednak ścigane przez tajemniczą organizację z Chin, wśród której znajduje się także Rarou - samuraj pragnący tylko godnego siebie przeciwnika. Jaki jest jednak powód pościgu za dzieckiem? Czy Kotarou znajdzie schronienie w klasztorze? I jaką przeszłość skrywa samuraj?
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-05-15 09:22:40)
Nabari no Ou - 06
Pozdrawiam
Oddajemy w Wasze ręce napisy do 4 odcinka Gunslinger Girl - Il Teatrino.
Miłego oglądania!
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2008-05-19 13:48:12)
I oto 6 epek Reborna zawitał na ansi. Jutro dostaniecie 7
Co z Majorem? Czy projekt będzie kontynuowany? Niedługo miną 2 miesiące od ostatnich napisów.
Co z Majorem? Czy projekt będzie kontynuowany? Niedługo miną 2 miesiące od ostatnich napisów.
Męcz Cieslaka na pm... pewnie i tak nie odpisze. Zaglądajcie wy ludzie na naszą stronkę. Jeśli coś jest w projektach zawieszonych, to jest zawieszone, w aktywnych - aktywne itp. A jak czegoś nie ma, to zapomnijcie, że było w ogóle.
Żeby nie było, że zastój w grupie:)
Oddajemy do rąk niewiernych Maison Ikkoku ep. 59 oraz Maison Ikkoku ep. 60
Miłego seansu...
Ostatnio edytowany przez slymsc (2008-05-25 21:08:38)
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Szczerze? Zapomniałem o nim. xD Ale teraz już pamiętam.
Nabari no Ou - 07 i Saiunkoku Monogatari S2_-_03
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Sagiri (2008-05-25 17:17:00)
Chciałem się spytać kiedy można spodziewać się kolejnych napisów do gintamy. ostatnie sa z 2008.03.27
Chciałem się spytać kiedy można spodziewać się kolejnych napisów do gintamy. ostatnie sa z 2008.03.27
Jak dostanę świadectwo ukończenia klasy, to powinniśmy wydawać trochę szybciej (jasne, w każde wakacje to obiecuję).
Oddajemy w Wasze ręce napisy do 5 odcinka Gunslinger Girl - Il Teatrino.
Miłego oglądania!
Następny odcinek CG (08) macie już do dyspozycji. Byłby dużo wcześniej, gdyby nie problemy z ANSI.
Pozdrawiam i miłego oglądania.
Uffff... W końcu kolejne epy Rentala. Tym razem 16-ty i 17-ty. Cóż, miałem dodać od razu all epy, ale zmieniłem zdanie.
A propos, proszę nie pisać, kiedy będą ostatnie, bo wy nawet nie oceniacie tych subów, mimo że to łatwiejsze niż przetłumaczenie danego anime. Więc proszę o niezachowanie się jak pospolity idiota, który zadaje głupie pytania. Nie będę udzielał odpowiedzi!
Shounen Onmyouji - 25 i 26
Pozdrawiam
18 epek Rentala.
Nabari no Ou - 08
Pozdrawiam
19 epek Rentala.
Do obiegu trafiają napisy do 61 odcinka Maison Ikkoku. Zapraszam do pobierania...
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...