Nie jesteś zalogowany.
hmm jak pojawia sie orange-kun to ciekawa sprawa czyli moze to jednak w openingu jak jest "I continue to fight"
Może nie tak swietnie zrobione, ale mnie się strasznie spodobało ^^ Jeśli oglądaliście V jak Vendetta, będziecie wiedzieć o co chodzi ^^
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
ja juz chce 9 epek o qrde to bedzie co najmniej ciekawe:D moze jakies zaklady Lulu i ... Kallen czy C.C.
Ostatnio edytowany przez Rudyy (2008-06-02 10:28:43)
Rzeczywiście to, co mówi Lulu jest całkiem ciekawe, choć nie całkiem odkrywcze A co do tego "niby" pocałunku to czy ja wiem, jak dla mnie zarówno Lulu i Kallen wygladaja na raczej mocno zaskoczonych. Nowy stateczek Zakonu wygląda pokaźnie, biorąc pod uwage, że właściwie są panstwem bez własnego terytorium taka zabaweczka to przydatny dodatek - pewnie Rakshata im go skombinowała w międzyczasie. Zapowiada się ciekawie!
A co do tego "niby" pocałunku to czy ja wiem, jak dla mnie zarówno Lulu i Kallen wygladaja na raczej mocno zaskoczonych.
Wydaje mi się, że po prostu Kallen upadła na Lulusza i wkleili to tylko po to, by trzymać w niepokoju fanów przez ten tydzień.
Elesender napisał:Czyli nie bedzie w ta niedziele 9 epka ? hmmmm szkoda, ciekawe dlaczego jezeli za tydzien nie ma byc podwojnego odc
Dlaczego? Odpowiedź padła kilka postów wczesniej ale powtórzę ją:) Z powodu wydarzeń jakie ostatnio miały miejsce w chinach( żałoba narodowa z powodu kataklizmów), odcinek CG został przesunięty o tydzień( jak zauważyli wszyscy akcja tego odcinka rozgrywa się nie gdzie indziej jak w Chińskiej federacji }
Co do zapowiedzi to strasznie mnie zainteresowała wypowiedź Zero:) będzie ciekawie
możemy prosic tłumaczenie?
sorki opera szwankuje[wstyd]
Ostatnio edytowany przez Szum (2008-06-02 14:11:40)
ogolnie cos mi mowi, ze zacznie sie dopiero dziac kilka ciekawych rzeczy ;-) oby tylko z czasem nie wyszedl CG sezon 3, bo strasznie mnie cos takiego denerwuje przeciaganie w nieskonczonosc bo anime, serial czy cuś ma wziecie i trzepie kase
niech OVA zrobią
ogolnie cos mi mowi, ze zacznie sie dopiero dziac kilka ciekawych rzeczy ;-) oby tylko z czasem nie wyszedl CG sezon 3, bo strasznie mnie cos takiego denerwuje przeciaganie w nieskonczonosc bo anime, serial czy cuś ma wziecie i trzepie kase
Taa... A w końcu zacznie się strajk scenarzystów i będzie powtórka z Hollywood, gdzie to przerwano produkcję seriali "mających wzięcie i trzepiących kasę". Ogólnie, jeśli chodzi o rozwinięcie akcji, to narazie dostaliśmy jeden epek odbiegający od fabuły (gdzie to Lulusz dokonywał swoich przemyśleń), a na nazwa 12 epka to "Love Attack!" i raczej nie będzie miał zbyt wiele wspólnego z głównymi wątkami.
Wlasnie jestem w 2/3 pierwszej serii, nawet niezla fabula, ale ogladajac za bardzo mi Death Note przypomina i ta clampowska kreska mnie dobija. Raczej watpie zebym chcial to kiedys drugi raz ogladnac
ara ara...
Moment w którym widać gwiazdy jak z Darkera
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2008-06-03 19:52:26)
Wlasnie jestem w 2/3 pierwszej serii, nawet niezla fabula, ale ogladajac za bardzo mi Death Note przypomina i ta clampowska kreska mnie dobija. Raczej watpie zebym chcial to kiedys drugi raz ogladnac
Nie wątp .
Kilgur napisał:Wlasnie jestem w 2/3 pierwszej serii, nawet niezla fabula, ale ogladajac za bardzo mi Death Note przypomina i ta clampowska kreska mnie dobija. Raczej watpie zebym chcial to kiedys drugi raz ogladnac
Nie wątp .
ep 20 atm i bezwatpienia to ostatni raz jak to anime ogladam, nietrawie clampa, gdyby nie to ze akurat strasznie sie nudze dawno bym to wywalil
ara ara...
Dżibril napisał:Kilgur napisał:Wlasnie jestem w 2/3 pierwszej serii, nawet niezla fabula, ale ogladajac za bardzo mi Death Note przypomina i ta clampowska kreska mnie dobija. Raczej watpie zebym chcial to kiedys drugi raz ogladnac
Nie wątp .
ep 20 atm i bezwatpienia to ostatni raz jak to anime ogladam, nietrawie clampa, gdyby nie to ze akurat strasznie sie nudze dawno bym to wywalil
radzę oglądnąć do końca w ostatnich epach dopiero się robi ciekawie:)
Może nie tak swietnie zrobione, ale mnie się strasznie spodobało ^^ Jeśli oglądaliście V jak Vendetta, będziecie wiedzieć o co chodzi ^^
jak to oglądałem to mnie cale 2 minuty ciary przechodziły ten głos mmm ...
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
Kilgur napisał:Dżibril napisał:Kilgur napisał:Wlasnie jestem w 2/3 pierwszej serii, nawet niezla fabula, ale ogladajac za bardzo mi Death Note przypomina i ta clampowska kreska mnie dobija. Raczej watpie zebym chcial to kiedys drugi raz ogladnac
Nie wątp .
radzę oglądnąć do końca w ostatnich epach dopiero się robi ciekawie:)
O gustach się nie dyskutuje Ja uwielbiam Code Geass, ale za to nienawidzę Naruto, za którym niektórzy przepadają (pozostawmy to bez komentarza ).
Skonczylem pierwsza serie, coz ostatnie epki troche lepsze co i tak nie zmienia mojej oceny: w pewnym stopniu kalka Death Note + clamp = kicha. Zobacze te 8 epkow drugiej serii bo juz mam sciagniete, ale watpie zeby cos sie zmienilo, ja poprostu nie trawie clampa
ara ara...
Ja tez clampa nie cierpię ( miałem pare niestkutecznych podejść ) , ale CG mi się spodobał . Drugiej serii na razie nie zacząłęm oglądać , czekam aż wyjdzie gdzies tak z 20-22ep wtedy się na to rzucę .
BTW słyszałem ze xxxHolic clampa jest niezłe.
Określenie Cg jako kalki DN jest hmm... brakuje mi słowa żeby to określić.. Nieporozumieniem co najmniej ^^