Nie jesteś zalogowany.
ja bym to nazwał "Naucz się czytać posty wyżej"...
Hmm.. no, można by zacząć zbierać kasiore.. jak znajdzie się jakiś inny sposób na naprawę strony/forum.. to pieniądze mogą zostać na przyszłość.
A co do nagrody za wpłaty.. no nie wiem.. może lista osób co "dały coś od siebie" i tyle.. bez jakiś nierealnych pomysłów typu Super Kategoria na forum itd.. bo to jest chore :]
Faktycznie po 1 w nocy chodzi normalnie:D Może ustawimy jakieś limity kto o której może ściągać?:P:P
co sie tyczy matematyki, to znowu dalem ciala Czlowiek skonczy sie uczyc i od razu sie odmozdza :] Ale kase trzeba i tak zebrac.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Chiałbym być Twoim pracownikiem gdybyś tyle tygodniówki wypłacał:D
ale spamujecie, a to ja miałem bany za spam *7 czy moze *8
przecież już 'tydzień' temu jest napisane że działa kiedy ludzi nie ma!
A ulepszane(naprawiane) nie będzie, bo nowe nadchodzi ( KANE się poci).
Kasy też właściciele stronki(ansi) nie chcą, nawet do własnej kabzy (mentalność Chińska?)
ale spamujecie, a to ja miałem bany za spam *7 czy moze *8
przecież już 'tydzień' temu jest napisane że działa kiedy ludzi nie ma!
A ulepszane(naprawiane) nie będzie, bo nowe nadchodzi ( KANE się poci).
Kasy też właściciele stronki(ansi) nie chcą, nawet do własnej kabzy (mentalność Chińska?)
Z tego co wywnioskowałem z postu.. męczy się nad.. forum? a nie całym portalem.
No to w takim razie trzeba się wstrzymać z pobieraniem napisów z ANSI.
ja nie narzekam tylko że napisy pobieram po 2.00 w nocy wtedy wszystko śmiga.
i ty też spamujesz? dobra ide spać, bo o tej godzinie to i truizm nie jest juz taki retoryczny
Faktycznie po 1 w nocy chodzi normalnie:D Może ustawimy jakieś limity kto o której może ściągać?:P:P
ja nie narzekam tylko że napisy pobieram po 2.00 w nocy wtedy wszystko śmiga.
Nic nie śmiga. Ja zaglądam na ANSI od "wielkiego krachu" od zmierzchu do świtu i jak na razie do dziś łatwo można ssać jedynie suby z listy nowych. O wyszukiwaniu konkretnych tytułów nadal nie mam mowy.[deprecha]
może to wam[Kane i ekipa] jakoś pomoże.
czy na tym servie jest antivir jeśli tak to odznaczcie skanowanie plików *.myd *.myi
spróbujcie zmienić[zmniejszyć/zwiększyć] zmienną tmp_table_size
jeżeli server stoi na linuksie to zmieńcie uprawnienia chmod'em na cały /tmp do 777, i sprawdzcie czy /tmp ma wolne miejsce.
nie wiem czy to coś da ale warto spróbować, mysql'em zajmowałem się kiedyś trochę więc teraz dużo nie pomogę
edit: czasami strona działa[odpowiada] szybko a dalej wywala błąd r/w więc może nie chodzi tu o przeciążenie, czy phpadmin odpowiada ?
Ostatnio edytowany przez skynet (2008-06-15 04:54:04)
[cytuj]Nic nie śmiga. Ja zaglądam na ANSI od "wielkiego krachu" od zmierzchu do świtu i jak na razie do dziś łatwo można ssać jedynie suby z listy nowych. O wyszukiwaniu konkretnych tytułów nadal nie mam mowy.[/quote]
Masz absolutną rację, pobawiłem się trochę i zauważyłem, że wszędzie, gdzie coś ma wyszukać wywala jeden i ten sam błąd,:( tak poza tym to, gdy jest 7 użytkowników można jeszcze coś zrobić.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
hmm dam wam propozycje : gdy sie zdecydujecie na jakieś konkretne kroki np. zbiórka funduszy albo coś w tym guście to wyślijcie wiadomość do userow z ta decyzja bo tu już sie ciężko doczytać czy jakaś decyzja zapadła czy tylko są spamy do samego gadania.
Muso_X napisał:Faktycznie po 1 w nocy chodzi normalnie:D Może ustawimy jakieś limity kto o której może ściągać?:P:P
Zgrzyt napisał:ja nie narzekam tylko że napisy pobieram po 2.00 w nocy wtedy wszystko śmiga.
Nic nie śmiga. Ja zaglądam na ANSI od "wielkiego krachu" od zmierzchu do świtu i jak na razie do dziś łatwo można ssać jedynie suby z listy nowych. O wyszukiwaniu konkretnych tytułów nadal nie mam mowy.[deprecha]
~Rafara jest sposób na pobranie napisów z ANSI. Wyszukiwarka będzie ci wywalała cały czas błąd ale możesz pobrać napisy z archiwum.
Ostatnio edytowany przez KillSpawn (2008-06-15 10:59:53)
Panie i Panowie, zgłaszając i marudząc na błędy, które już ludzie wcześniej n-razy zgłosili i na które marudzili, raczej nam nie pomagacie. Zrzutki na firmę nie będzie na 99%, podobnie jak abonamentu, strefy dla wpłącających, gwiazdek i innych głupot. Będzie podmienione i przerobione forum, a to ono generuje jak na razie największe obciążenie bazy i serwera (ale przede wszystkim bazy) i pośrednio przez forum sa problemy z odczytem/zapisem tabel. Ten błąd przy wyszukiwaniu napisów (jak i inne tego typu) bierze się najprawdopodbniej z uszkodzonych tabeli, uszkodzenie powstaje najczęściej gdy w trakcie zapisu/modyfikacji wpisu serwer MySQL padnie, a pada z powodu obciążenia forum i czasami ataków DoS (choć tu częściej pada nam serwer HTTP). Można tabele naprawić, ale chwilę później znowu się uszkodzi w identycznych okolicznościach. Dlatego pierw trzeba wyeliminować przyczyny, a potem usunąć skutki, co Kane własnie robi. CIERPLIWOŚCI.
...CIERPLIWOŚCI.
Cierpliwość jest cnotą której mi totalnie brakuje, ale mimo to rozumiem że w jakiej sytuacji wszyscy teraz się znajdujemy. Mimo to nie zamierzam przestać bo marudzenie jest jedyną rzeczą, jaką my zwykli juzerzy możemy teraz zrobić, a siedzenie bezczynnie nie leży bynajmniej w mojej naturze.
Ostatnio edytowany przez Rafaga (2008-06-15 13:38:19)
Suchy napisał:...CIERPLIWOŚCI.
Cierpliwość jest cnotą której mi totalnie brakuje, ale mimo to rozumiem że w jakiej sytuacji wszyscy teraz się znajdujemy. Mimo to nie zamierzam przestać bo marudzenie jest jedyną rzeczą, jaką my zwykli juzerzy możemy teraz zrobić, a siedzenie bezczynnie nie leży bynajmniej w mojej naturze.
To znaczy marudzenie to jest u ciebie produktywne spędzanie czasu, dobrze rozumiem?
To nie lepiej na jakiś czas wyłączyć forum? Chyba ważniejsze są napisy niż pisanie...
Jeśli to może coś przyspieszyć działanie stronki to jestem za bo od 2h próbuje ściagnąć jakieś napisy ale nie moge ;(