Nie jesteś zalogowany.
Juz ansi niby szybciej chodzi,ale nie mogę ściagnąc jeszcze napisów do Spice and wolf;)
dokladnie
Wasze rozmowy (i problemy) uświadamiają mi jedno - zbliżą się wakacje czyli najgorszy okres dla ANSI.
Ileż można tłumaczyć...
Jeszcze jakos napisy mozna pobrac z kuruoshii anime,ale tez czasem nie będa sie napiski chcialy pokazac:D
Wasze rozmowy (i problemy) uświadamiają mi jedno - zbliżą się wakacje czyli najgorszy okres dla ANSI.
Ileż można tłumaczyć...
Beavis troche sie rozmazylismy poprostu[baka]
ja siedze w pracy....jak mialem wakacje to tak rano nie wstawalem
Dobra.. starczy. Tylko generujecie dodatkowe obciążenie
A tak na poważnie to robi się tutaj kompletny offtop z wstawkami trolli i wrzutami na nich.
Darujcie sobie, bo wątek zamknę i otworzę dopiero jak będzie coś do powiadomienia w sprawie stanu ANSI.
Nie wiem co zrobiliście ale u mnie teraz wszystko gra Wyszukiwanie jak i pobieranie napisów jest bezproblemowe no tyle że wiadomo troszeczkę wolniej ale i tak jest super xDD
No mnie smuci fakt iż znowu pojawiają sie problemy z serwerem ;( Zbliżają się wakacje, przerwa w studiach tak więc czas się na anime znajdzie a tutaj będzie problem z polskimi subami, oby wszystko się dobrze skończyło. Pozdro dla admina strony.hawk ;D
"Gdy Ci smutno gdy Ci źle walnij format dysku C"
Nie wiem co zrobiliście ale u mnie teraz wszystko gra Wyszukiwanie jak i pobieranie napisów jest bezproblemowe no tyle że wiadomo troszeczkę wolniej ale i tak jest super xDD
Ja w ogóle nie wiem o czym mówicie - dzisiaj poruszam się na forum jakby tak ja dawniej. A wczęsniej musiałm tylko troche poczekać - nie było okresu w którym napisów nie mógłbym ściągnąć. Zdaje się że te problemy mnie nie dotyczą bo jedyną zmianę jaką zauważyłm to ta że wszystko się odrobinke dłużej ładuje.
Ja w ogóle nie wiem o czym mówicie - dzisiaj poruszam się na forum jakby tak ja dawniej. A wczęsniej musiałm tylko troche poczekać - nie było okresu w którym napisów nie mógłbym ściągnąć. Zdaje się że te problemy mnie nie dotyczą bo jedyną zmianę jaką zauważyłm to ta że wszystko się odrobinke dłużej ładuje.
I po co się chwalisz! XD chcesz by cię tu za to ubili ? xD
zresztą wychodzi na to że jesteś pierwszą osobą która tego nie miała mi osobiście to nie przeszkadzała ta przerwa[no dobra może raz czy dwa xD] ale dobrze że wszystko jest już dobrze [ no znaczy już jest lepiej ]
EDIT: Ajj znów problemy jakieś małe xD
Ostatnio edytowany przez lukaszplpl (2008-06-16 14:29:54)
dobra to ja mam teraz pytanie strategiczne. Jak wygląda stan serwera - obciążenie, bo żeby nie było tak, że znowu serwer zostanie przeciążony i trzeba będzie go przenosić, bo ja tak myślę, że teraz będzie 2x więcej ludzi niż dotychczas !
Ps.: tak w sumie to teraz ANSI ładnie chodzi, zobaczymy jutro w godzinach szczytu jak to będzie wyglądać. xD
teraz też działa xD
czlowiek wpadnie na chwile na forum poczyta ze 2,3 posty i od razu robi mu sie lepiej na duszy i swiat jakby piekniejszy.
Co racja to racja
A ten znak zapadł mi strasznie w psyhe
Te "Don't Panic" odnosi się raczej do tego, żeby nie panikować, bo i tak wszystko pójdzie w pizdu.
Pewnie dlatego xD.
Achh jak ładnie działa, nawet nie myślałem że to takie miłe uczucie
Ostatnio edytowany przez KKnD (2008-06-17 08:27:50)
Ciebie ro równo pokopało. Po jakiego spamujesz?
~luki349
Są większe portale, a jak było wcześniej mówione odpowiedzialne za obciążenia są ataki na serwer, i forum.
jak było wcześniej mówione te ataki uszkodziły baze danych i dlatego jak jest kilka osób to serwer nie wydala.
Nagłówki beda poprawione wraz z aktualizacją forum
Po 1 trzeba sie go najpierw zapytać czy ma neo a później może go dołować neo nie jest takie złe ma chociaż zmienne ip i można ściągać na rapidzie bez ograniczeń, po 2 Ja jestem TZW "dziecię neo" dużo ludzi nie ma neo a poziom ma dużo większy od ludzi którzy maja net od innego operatora.
dariusz666 napisał:Co za ciule sie zajmują tą stroną. Napisy próbuje sciagnac od 4 dni i nic. Tylko piana
Mysle ze jak ktos juz sie podjoł to powinien traktowac to jak swój obowiązek a tu wszyscy zasługują na baty. To do was opiekunów strony. pozdroWidać ze gościu ma poziom i obrzucanie go epitetami nic nie da trzeba sie pogodzić z faktem nie zmienisz go z dnia na dzień.
COOOO!! Przecież ja tego nie napisałem. KONFIDENT
nom,
godzina 15:52, a ANSI dziala ^_^ czyby Kane sie spisal ?
fajnie ejst
Super że już wszystko działa dobrze.
jeszcze troche przymula (przynajmniej u mnie xD, cuda jako takie ponoć nie istnieją)
Ale to i tak bajka w porównaniu do kilku ostatnich dni