Nie jesteś zalogowany.
thx dulu jakbyś znalazł od kaa specjale + ova to daj znać ale coś mi sie wydaje że w ogóle nie wydali ich bo na ich stronie nie widze
free tylko 50 kb/sek
http://animenuke.com/cms/dn-fl?cmd=scatb&c=free_tlu
Na MegaUplad
http://ns-anime.blogspot.com/
Dzięki tobie znalazłem nową stronkę z anime rmvb, thx
Ostatnio edytowany przez KKnD (2008-06-15 01:24:50)
to ktos oglada ANIME w rmvb , rany toz to taki stratny i slaby format.
1 zasada ripera ' minimalna jakosc filmuw jakim sie da ogladac to 50%, ponizej tego to NUKE ipsucie wzroku' a ja dodam ze pixelozai 64kbps dzwiek jest tragiczny.
Druga zasada forumowicza: "Piszę, @#$%^, tak, by czytanie moich postów nie stwarzało większych trudności."
Szukam po necie i nie mogę znaleźć Dragon Balla bez cenzury po japońsku. Za wszelkie namiary dzięki.
poszukuje girls bravo raw albo soft sub w możliwie najlepszej jakości w wersji uncut. Może być torrent ddl. wersja od lime nawet nie wiem czy jest ona uncut, ale z racji jakości odpada
jak spam to spam
jako RZe prawie nie mam neta, a oglądam w łóżko jest to lepsza inwestycja niż jakaś wrzuta/bajki/wbijam, gdzie kradną napisy
~Weteran666, polski hard na anfo.
~KKnD, twój byt na tym forum zaczyna robić się zbędny.
Ostatnio zainteresowałam się bardziej eksperymentalnymi anime i od pewnego czasu szukam "żywego" torrenta Nekojiru-so i Amazing NUTS! Niestety wszystko co znalazłam miało nie więcej niż jednego-dwoje sedów, i po ponad tygodniowym ściąganiu pobieranie nie przekroczyło 3%... wiec gdyby ktoś znał torrent lub chociaż stronkę z której można to ściagnąć, byłabym bardzo wdzięczna.
Amazing NUTS 6/0 moze uda ci się sciągnać
Ostatnio zainteresowałam się bardziej eksperymentalnymi anime i od pewnego czasu szukam "żywego" torrenta Nekojiru-so i Amazing NUTS! Niestety wszystko co znalazłam miało nie więcej niż jednego-dwoje sedów, i po ponad tygodniowym ściąganiu pobieranie nie przekroczyło 3%... wiec gdyby ktoś znał torrent lub chociaż stronkę z której można to ściagnąć, byłabym bardzo wdzięczna.
Cat Soup od KAA
torek ssie na maxa
KDE4 ssie
dziękuję
ja poszukuje akai kodan zillion sacigalem z mula ale tam chyba zrodel brakuje do kilku epkow ma ktos na to namiary
Z tego, co widzę na AniDB, to żadna grupa anglojęzyczna nie wydała całego Akai Kodan Zillion.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-06-18 09:34:07)
mi cgodzi o ta z dual audio jap hisp:D
witam, czy ma ktos moze namiary na 1-szy sezon School Rumble, chodzi mi o DDL ?
Niestety, ~siara, nie udało mi się znaleźć niczego poza właśnie mułem, gdzie jak mówisz brak jest źródełek. Tylko właściwie, których odcinków Ci brakuje;)?
~turunks, ddl za bardzo nie ma (chyba), ale trawisz irca:)? Ostatnio wszystko ściągam przez xdcc:). Zarzuciłem jeden odcinek do ściągania i idzie pełnym łączem, więc źródełko wydajne.
Odcinki od Arigatou i wpisz "School Rumble" w wyszukiwarce.
#Arigatou@irc.rizon.net
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-06-18 17:49:19)