Nie jesteś zalogowany.
No więc podoba mi sie ta Anime.. Może inni myślą inaczej. Mówie to co czuje i przyznaje sę bez bicia.
Bardzo podoba mi się to Anime. Za wyrażanie swoich uczuć.
A szczególnie oczywiście Bellandy. I mile bym widział kontynuacje tego anime. Serii Tv lub OVA+Movie.
Jak ktoś ma jakieś wiadomości to będę wdzięczny jak się z nimi podzieli.
poczytaj mange
BTW, mnie najbardziej podobała się OAV'ka.
Imperare sibi maximum est imperium
sory mozęcie mi powiedzieć przy okazji czy Oh i Ah my goddness to to samo?? wydaje mi sie że tak...ale jak mam ściągać przeszło 4 giga i potem to wywalić to wole sie spytać...
mnie się podobają takie romansidła
Oh! i Ah! to to samo
tytuł Ah! My Goddness obejmuje takie pozycje
1. Ah! My Goddness - manga
2. Ah! My Goddness OAV - STARE ALE JARE
3. Ah! My Goddness Film - uważam że jest najlepszy ze wszystkiego
4. Ah! My Goddness TV - wyszło całkiem niedawno
5. Mini Boginki - o ile dobrze pamiętam trwały po 10 minut ale za to były prześmieszne
ostatnio wyszły jakieś inne Mini Boginki i niewiem jak mają się one do tych
niesłyszałem aby były jakieś jeszcze
Mangi jeszcze nie zaliczyłem. Mini Boginki ściągam a pozatym man all.
I jestem happy.
Mam nadzieje że zrobią jeszcze Film. Tylko dlaczego kolory w serii telewizyjnej zakie badziewne.
Takie jakie były w seri OVA były w porządku. Dobrze nastrajały.
Pozdrawiam fanów tej seri.
"Mam nadzieje że zrobią jeszcze Film" a ja mam nadzieje, ze ktos raczy dogodzic mojej skromnej osobie i go wydac w polsce
Ludki, czy wie ktoś gdzie można zassać RAW serii TV pół neta przeszukałem i nie moge znaleść
To przeszukaj drugą połowę A tak na serio to na mule jest do ściągnięcia
Niestety Emule robi mi drobne problemy (IP jest wspólne dla połowy osiedla).
Jeśli ktoś posiada serię TV (ważne żeby były to RAW'y), OVA i całą resztę (oprócz filmu kinowego i mangi) i interesowała by go sprzedarz lub zamiana to proszę o kontakt OK ??
PLEASE HELP ME !!
Gdzies czytalem na zagranicznej stronie ze ma wyjsc kontynuacja serii TV wiosna 2006 roku. Jak znajde linka to podam
No i prosze:
"TBS Confirms AMG 2nd Season (2005-11-25 18:34:49)
TBS has confirmed that a second season of the Ah! My Goddess TV series will air on the network in Spring 2006. Thanks to Vitruvius for this item."
ze stronki http://www.animenewsnetwork.com/
Super wiadomość!!
~Yuusuke dziękuje bardzo za tą wiadomość.To było moje z pierwszych anime. Jest ono z moich najberdziej ulubionych.
Dam o tym wyraz słowami YO-KATA!!!!
No ja tez strasznie sie ucieszylem Pozostaje miec nadzieje ze bedzie to sezon rownie dobry co pierwszy. To czekamy do wiosny 2006 ;]
Wiosna, wiosna ja chce już oglądać.
Afternoon magazine, by Kodansha, has announced a second season of the Ah! My Goddess TV series, set to air in early 2006 on TBS.
early - to może oznaczać na początku roku
Czy ja dobrze zrozumiałem.
Czy to onanacza 75-minutowy ocinek specjalny. Jesli tak to zabieram sie do szukania.
Amoże to poprostu dodatkowe 4 odcinki. Poniewarz ja ściągnołem Serie TV 24-odcinkową.
No ale jeszcze sam nigdzie nie widziałem To są 2 specjalne odcinki do 1 serii TV, ale one nie leciały w TV - DVD only... Niedługo bedzie jakiś DVD-Rip pewno
EDIT:
No seria składa się z 24epków + 1dodatkowy (ten co to są w nim strzeszczone dla przypomnienia poprzedne epki - tak jakby właściwy 13epek).
Mam nadzieje, szerą wielce.
Jeśli tutaj zechcesz spojżeć to jest tu troche zamieszania - O TUTAJ !!!!!
No jakoś tego tam nie widze... przynajmniej jeszcze nie ma...
EDIT:
Przypomniałem sobie jedną rzecz... Mianowicie: Jest taki program co się nazywa Winny (jakieś japońskie p2p). Jest to o tyle cudo, że znajdziesz tu rzeczy, których nie ma nawet na torentach, mułach, kazach i innych takich... Jest tesh prawdopodobne, że będzie tam DVDISO tego specjala.
No to prpponuje, że jak kto pierwszy zauważy, to zaraz na wątku da znać. :P:P:P
Co do programu to mysle że poszukam bo moze to być ciekawe.;)