Nie jesteś zalogowany.
Dobra, zboczuchy i inni dewianci napalający się na Mnemosyne i jej córy, suby do 03 epa są już dostępne ku waszej uciesze
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Napisy do 3 epka Hakaba Kitaro są do pobrania. Przerzucamy się na wersję SpoonSubs, bo SHS porzucili projekt. Pewnie też mieli słabą ściągalność. AG jednak tego nie praktykuje, więc dobrniemy do końca tej świetnej, acz niedocenianej serii. Miłego:)
Chcąc nie chcąc, zakończyliśmy kolejny (tym razem króciutki) projekt, a to oznacza, że suby do 03 epka Bus Gamera są do pobrania. Ech, gdybym tylko mógł zablokować możliwość ściągania wszystkim malkontentom <rozmarzony>
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Popychamy projekty do przodu: napisy do 4 epka Hakaba Kitaro są "już" do pobrania.
Napisy do 10 epa Aria The Animation są na stronie.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Po "małej" przerwie spowodowanej brakiem weny do tłumaczenia czas na suby do kolejnego odcinka anime Persona -trinity soul-. Następne w kolejności będą suby do drugiego odcinka Strait Jacket, na specjalne życzenie Tandemu HQ, którym Persona jakoś nie podchodzi
Po jakiejś tam przerwie udostępniamy suby do aż TRZECH (18, 19, 20) epków Kaijiego NARAZ Dzięki Dam za rzut wszystkich korekt za jednym zamachem
Ponieważ nasz kochany korektor wreszcie kopnął się w d... znaczy zmobilizował się do pracy pomimo notorycznego braku czasu, udostępniamy kolejne napisy do Kemonozume (odcinki 7 i 8)
Z dniem dzisiejszym można pobierać suby do 04 epa Mnemosyne.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-06-02 16:07:48)
To ostatnie przed długą przerwą napisy do Hakaba Kitaro, ep 5. Miłego oglądania.
Suby do 21 epka Kaijiego są do już do waszej dyspozycji. Zawa zawa
Matko, wstawienie czegokolwiek to mordęga! Napisało, że wstawiło napisy do 9 epka Kemonozume, ale sprawdzić to się nie udało. Trzymam kciuki za Kane, żeby mu się wszystko udało ponaciągać, pospinać i połatać, czy co tam robi z naszym serwisem:) Miłego odbioru życzę tym, którym się uda napisy ściągnąć;)
Macie, dzieciaczki, napisy do drugiego epa Strait Jacket
Miłego oglądania
A teraz pora na 22 ep Kaijiego. Z ogłoszeń drobnych, Kaijiego nie uświadczycie przez co najmniej 2 miesiące (ech, ta praca). Być może pojawią się jakieś inne suby przez ten czas, np. Mnemo, ale nie liczyłbym za bardzo na to
Widzę, że zapomniałam ogłosić, że można już pobierać suby do 12 epa Persony. Kolejne się robią
Na pocieszenie z powodu opóźnienia w wydawaniu subów do Mnemosyne możecie sobie ściągnąć pierwszy ep w sofcie w mkv Ogólnie oznacza to, że Mnemo poszło dalej i dzięki współpracy z Mró-chan światło dzienne ujrzą hardki tego projektu. Zapraszam na stronę projektu znajdującą się na ANFO, gdzie można dorwać torrenta i ddl.
Uch, tośmy się z KATem namęczyli, żeby odnaleźć nasz topic na nowym forum.
Wbrew pozorom mimo wakacji Anime Garden się nie obija Oprócz zarabiania pieniędzy niektórzy nadal tłumaczą Tym samym zapraszam do pobierania subów do 13 epa Persony. Jakby tak ktoś mógł mi poseedować lub wrzucić na jakiś serwer 14 ep, to będę wdzięczna, bo ściąga mi się w zabójczo ślimaczym tempie. A już niebawem ruszamy z całkiem nowym projektem, ale o tym następnym razem.
Z dwoma projektami
Tak jak obiecałam, startujemy z nowym projektem. Tym razem jest to anime o tytule Sci-Fi Harry, które zainteresowało mnie już w zeszłym roku, ale ktoś inny podjął się jego tłumaczenia. A ponieważ skończyło się na jednym epie, postanowiłam sama wziąć sprawy w swoje ręce i przetłumaczyć całą serię. Póki co nie żałuję tej decyzji, bo anime zapowiada się całkiem ciekawie. Ale przekonajcie się sami Napisy do 1 i 2 odcinka są już do pobrania.
Ostatnio edytowany przez Jasmine (2008-08-04 00:41:44)