Nie jesteś zalogowany.
Tak ostatnio leżałem sobie, dumałem i zaczęła mi w głowie świtać pewna myśl. Ostatnio mogliśmy (albo dopiero będziemy mogli) oglądać parę amerykańskich "wymysłów" w wersji dżapońskyej: "Witchblade", Wolwetyń w mandze "Snikt", nadchodzący "Batman: Gotham Knight", no i ofkors "Animatrix".
A gdyby ktoś z was mógłby zadecydować co następne trafi pod piórko rysowników ??? Jakie amerykańskie filmy, komiksy czy postacie chcielibyście zobaczyć w naszym ulubionym formacie ???
Ja osobiście z chęcią zobaczyłbym 24-26 epów Aliens vs. Predator, na poważnie (bez żadnych neko-neko i innych), z pełną brutalnością i mocnym scenariuszem, w klimatach z gry AvP 2.
Nie jestem pewien, czy takiego tematu już nie było, w każdym razie Diuna i Fallout
"Skazany na zajebistość"
Diablo, osadzone w jakimś mrocznym klimacie, Tekken, oraz Bloody Roar ;]
Jeszcze by mogli, Soul Reavera tej lubiłem tą grę ;], a co do Tekkena to jest anime tylko że Amerykańskie teraz mi się przypomniało^^
Nie jestem pewien, czy takiego tematu już nie było, w każdym razie Diuna i Fallout
Podpisuje się pod Falloutem:D
Wiem, że to co napiszę to prawie świętokradztwo ale... Władce Pierścieni:P Było by to ciekawe doświadczenie.
Top Gun (obowiązkowo musiał by zawierać remix "Danger Zone" xD)
To może tak Nieśmiertelnego, albo któryś z historycznych, takich jak: Aleksander, Troja, Królestwo Niebieskie lub Król Artur.
Fallouta i coś w konwencji Ojca Chrzestnego. Niestety w tematach mafii posucha.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Ja chętnie bym obejrzał film/anime osadzone w świecie Command & Conquer (najlepiej w jakiejś wojnie o tyberium) lub w świecie Gothica (ulubiona gra ;p).
W zasadzie o to, lecz miałem na myśli bardziej serię, niżeli pełnometrażowy film.
To może tak Nieśmiertelnego, albo któryś z historycznych, takich jak: Aleksander, Troja, Królestwo Niebieskie lub Król Artur.
Jest chyba anime o Aleksandrze, ale jakieś zmechowane czy coś.
"Skazany na zajebistość"
Jak Cain napisał - coś o mafii. I przydałoby siębcoś w stylu Króla Artura.
Oo, i Constantine. xD
Oo, i Constantine. xD
Oo.. To mogłoby być naprawdę niezłe...
"miasteczko salem" moglo by byc ciekawe
Tak, tak, tak! Diuna byłaby świetna
No i coś od Tarantino (kiedyś była mowa o Kill Billu)