Nie jesteś zalogowany.
Good to know.
Fajne, przynajmniej już mogę się zastanawiać co będę oglądał:D. Brakuje mi jednak jednego baaardzo ważnego tytułu, a mianowicie Shoujo Sect: Innocent Lovers (hentai + 100% yuri = must see[slina])
IMO osobny (a bodajże trzeci już) temat o nowym sezonie jest zbędny. Wystarczyłoby podpiąć ten obrazek pod TEN TEMAT i gra muzyka, zwłaszcza, że prawdopodobnie większość wymienionych tutaj pozycji została już w nim omówiona.
IMO osobny (a bodajże trzeci już) temat o nowym sezonie jest zbędny.
Ciekawe, to musiały szybko "zdechnąć", bo jakoś ich nie zauważyłem, obrazek całkiem ciekawy, wszystko ładnie przedstawione. Sam planuję obejrzeć Koihime Musou,:) jakoś przeszła mi już ochota na anime z takimi "oklepanymi" już postaciami.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Natsume Yuujin-Chou sprawdzę.
"Skazany na zajebistość"
Ultraviolet mnie tylko ciekawi (pewnie okaże się bublem jakimś), poza tym luknę też jeszcze Slayers Revolution.
A ja bez bicia przyznam, że napalam się na Slayersów *-*
Obowiązkowo Detroit Metal City i SR a nad resztą się pomyśli
KDE4 ssie
Natsume Yuujin-Chou sprawdzę.
Będę to tłumaczył. Manga całkiem niezła, spodziewam się czegoś naprawdę dobrego.
Mam tylko nadzieję, że będzie jakiś znośny angielski hardek.
O, tak! Strike Witches TV to dla mnie pozycja obowiązkowa. Mam nadzieję, że Gonzo nie spieprzy sprawy, tak jak to miało miejsce z tą OAVką. Na pewno obadam jeszcze Detroit Metal City, ale nie wiem, czego mam się spodziewać po tym tytule. Czyżby szykowała się nam wersja BECKa dla satanistów/brudasów?:D (No, to teraz mam przechlapane.)
Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-06-21 15:08:04)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Też czekam na DMC. BTW, jest też film.
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Ja się chyba wezmę za tłumaczenie Ultraviolet. A Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo chętnie obejrzę.
A ja mam pytanie nie wiecie moze kiedy dokladnie wyjdzie School Rumble: The Third Term i Zero no Tsukaima Princesses no rondo ?? BO te dwa anime musze koniecznie obejrzec a jestem ciekaw kiedy wyjda.
Zero wychodzi 07.07.2008
School Rumble wychodzi 17.07.2008
Przecież na każdej stronce prawie pisze...
Zapoznaj się z tą stronką Link
Tak bez offtopa to najbardziej czekam na : Sekirei i Natsume Yuujinchou. World Destruction wygląda także interesująco.
Ostatnio edytowany przez Pisak (2008-06-21 15:35:11)
Pisak wielkie dzieki stawiam browca za info
IMO osobny (a bodajże trzeci już) temat o nowym sezonie jest zbędny. Wystarczyłoby podpiąć ten obrazek pod TEN TEMAT i gra muzyka, zwłaszcza, że prawdopodobnie większość wymienionych tutaj pozycji została już w nim omówiona.
Zgadzam się z Masterem, nie ma sensu zakładać kolejnego tematu o nadchodzących anime. IMO topic do zamknięcia.
Doceniam chęci i wysiłek, ale ordnung muss sein - [url]http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=40936]
A swoją drogą - 30 tytułów i nic dla mnie, ani jednego. Ale mam przerąbane ostatnimi czasy. I kolejny cios prosto w neurony: "From 5 o'clock this evening, chocolate is illegal"... Warto też zauważyć, że Ultraviolet jest oparty na mega debilnym filmie pod tym samym tytułem.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-06-21 18:46:43)