Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hejka!
Co sądzicie o tym anime ?
HMm ja ogladałem dopiero dwa odcinki
Hmm i zastanawia mnie jedna rzecz.. jak myslicie... to jest "bajke" tylko dla dzieci ? xD
Podzielone zdania na bank, bo chwilami bajeczka dla dzieci, a chwilami coś dla starszej widowni. Osobiście to anime nie wygląda ani na mądre ani na głupie A mi sie podoba
Hmm przed zaczęciem oglaąnia.. hmm tak po screenach czy jak czytałem fajnie chciałem sobie obejrzec i ogolnei fajne anime tylko mi troche za bardzo przeszkadzaja tekie przesłodzone rzeczy jak te serduszka xD
Trzy słowa:
CATBOY.
`nuff said.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-02-18 23:42:31)
orientuje się ktoś czemu Q-R nie wypuściło epka 17 a na necie jest już 19~!!!??
niestety ja również mam ten sam problem brakuje mi właśnie tego epka 17
wie ktos skad moge zassac ep 32 od Q-R [chodzi mi o aktywny torrent], na tokyotosho torrek jest nieaktywny!!!
ponownie potrzebuje jakieś namiary na torrent do epka 36 od Q-R, ponownie tokyotosho odpada..
Również poszukuję tego jak i również epa 37 od Q-R, ale najwidoczniej pobiorę od [Zero-Raws] lub [TV-JAPAN], lub wypada poczekać na Shinsen-Raws, bo jak na razie wydali dość dobre releasy jeśli chodzi o Shugo Chara!.
A co do 36 epa, to właśnie od Shinsen-Raws jest najlepszy releas.
Tu masz 32 ep http://isohunt.com/download/45714391/sh … ra.torrent a tu 36 http://isohunt.com/download/43351149/sh … ra.torrent
jak nie ma na tokyo tosho, to już nie idzie ściągnąć?:P Od czego jest ISOHUNT? Wg mnie najlepsza strona z linkami do torków z anime jak z TT nie idzie ściągnąć.;) A dodatkowo wzbogacona o chińskie hardy/softy, niektóre nawet bardzo dobrej jakości (bo większość to crap). Torki są aktywne sprawdzałem, ale się pośpiesz, 32 ep ma tylko 1 seeda więc niedługo się wyseeduje i zmyje.[hehe]
A co do aktywności torrentów to sam miałem taki jeden przypadek ze zbiorem koreańskich piosenek, że jak ściągnąłem trochę, a kilka tygodni później chciałem znowu kilka piosenek ściągnąć, to już niby utorrent ani seedów ani peerów nie widział, a jakiś tydzień później patrzę a tu chyba z 10 seedów i 30 peerów, więc z tym to jest różnie. Nie zawsze też należy się też przejmować tym co pisze na stronie, bo przy odrobinie szczęścia i wytrwałości wiele rzeczy ściągnąć można.:D
Ostatnio edytowany przez Bakura (2008-06-22 13:49:58)
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
niestety link do isohunt niedziala chyba stronka jest nieaktywna...
Eee, to chyba coś z twoją przeglądarką nie działa, u mnie działa wszystko jak trzeba. To wejdź na isohunt.com i tam wpisz w wyszukiwarce shugo chara, możesz jeszcze dopisać Q-R to będziesz miał mniej wyników.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Ja również potwierdzam, linki działają, i dzięki za nie.
u mnie isohunt nie działa na zadnej przegladarce !! fuck :d
Strony 1