Nie jesteś zalogowany.
to mów, że echii
trochę szacunku dla pań odwiedzających to forum.
To jest argument za czy przeciw xD? joke , joke .
Poza tym nie powiedział , że na jego rysunkach są panie - mogą być panowie
Wiesz ~Z0n9er dla jednych pokazanie kobiecych narządów płciowych w niewyzywającej pozie będzie tylko lekką erotyką, dla innych natomiast będzie to już obraza obyczajowa
shinma: nie no jednak trochę bardziej posunięta akcja niż prezentuje echii, ale bez jakiś ginekologicznych szczegółów kamera jest gdzie indziej ze tak powiem ^^ (to ze nie ma s&m czy gang bang to nie znaczy ze jest to echii)
dzibril : shinma sadzi ze szacunek do kobiet zostanie zdeptany przy jakiej kolwiek próbie pokazania czegoś 16+ /sadzi może ze delikatna psychika kobiety nie jest gotowa przyswoić takiego czegoś jak sutek (to czy męski czy żeński to nvm)
btw zgadujcie mój rysunek bo prosty dałem
Raczej ty zostaniesz zdeptany przez admina.
Re-l Mayer / Ergo Proxy
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-06-23 21:23:37)
dlatego sie pytam ehhh nie chciałem robić tu jakieś zadymy (poza tym patrząc po wiekach w profilach to większość jest na tyle "dorosla" żeby niemieć z tego typu sprawami(np nipple itp) jakiś większych problemów)
ehh imageshack tez nielubi moich artów 1minute po zhostowaniu "zbanowal" stronke na której były -,- znacie jakaś inna strone do hostowania ktora nie przejmuje sie czy robi krzywdę niedojrzałym internautom ?
~Psychopata ofc ma racjie
Ostatnio edytowany przez Z0n9er (2008-06-23 22:12:11)
Z0n9er Podeślij mi na PM ten obrazek/art bo nie zdążyłem
Oddaje kolejkę Z0n9er bo może coś z tego ciekawego wyniknąć. A główną przyczyną jest fakt, że nie mam czasu na rysowanie.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-06-23 22:00:33)
hehe nic z tego nie chce tu dostać
http://img382.imageshack.us/my.php?image=adminhr6.gif
bo to by oznaczało koniec mojej kariery na tym forum czego nie chce bo polubiłem je
wsprawie tych hentai jeśli admini/społeczność sie burzy to "kij wam w oko" nie to nie ci co by chcieli zobaczyć mogą pisać na PM
Dawaj, nie pękaj
"Skazany na zajebistość"
ja moze i nie pekam ale http://img522.imageshack.us/ juz niestety tak -,- nie chce zhostowac (jezus maria ale na mnie presje zrobiliście, jak zobaczycie moje arty i stwierdzicie ze o kant dupy są to dopiero bedze alaaa)
cóż oblukałem.. jak na amatora nie jest źle i wiem nawet z jakimi doujinshi zostały zainspirowane, ale fakt Warn murowany... dla bezpieczeństwa niedawaj
thx za komplement // ze względu na nie
nie będę probował instalować moich artów bezpośrednio na forum // wszystkich zainteresowanych >13old zapraszam do PM
psychopata chyba mnie zobligował do dania zagadki ale ja jakoś nie mam weny twórczej wiec z przyjemnością zobaczę twój art Gela19 )
Ostatnio edytowany przez Z0n9er (2008-06-24 00:30:12)
To kto daje kolejną zagadkę?... jesli kolejka wolna to byłabym chętna z niej skorzystać a jesli ktoś ją doda konkretny to czekam:)
P.S. Co do szacunku dla kobiet:) Sex czy tez nagość to normalna sprawa, dotyczy to tak samo nas jak i was-mężczyzn Ja tego nie postrzegam jako tabu, jednakże co mnie nie razi może razić innych dlatego sama decyzji podejmowac nie moge:) ale fakt że do tego forum mają dostep dzieci w wieku 11-13 lat ( bez obrazy oczywiście:) ) również jest sporym problemem jesli takie arty miałby być tu wklejane:)
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Taka dziewczyna jak ty trafia się rzadko XD twój facet ma farta ze ma kogoś wyrozumiałego.
Dzięki Zgrzyt jednakże faceta mi brak ( bez skojarzeń ) Skoro nikt się nie łasi na kolejkę, to zaraz coś dodam od siebie:) i ruszymy z tym tematem:P Pozdro
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-06-24 02:14:55)
Właśnie miałam dodac zagadkę, bo poprzednia jaką dałam nie chciała się otworzyc buuu no ale cóż skoro twoja sie odtworzyła to przegrałam
Kiba/ Spirit Zed-a?
///
Oddaje Kolejke Geli19 (nie jestem pewien czy dobrze odmieniłem:])
Ostatnio edytowany przez Arhil (2008-06-24 13:20:55)
Kiba/ Spirit Zed-a?
Dajesz dalej ;]