Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13
Nie wiem,czy kogoś to interesuje,ale przedwczoraj ansi słabo działało.Teraz już działa bez zażutu(przynajmniej umnie)
A mnie zastanawia dlaczego na kompie w pracy wygląda mi co najmniej dziwnie....
[img=http://img300.imageshack.us/img300/8822/ansiumniebx5.th.png]
Też czasami mi się zdarza, że się tak wyświetli ale O2 :p ANSI mi się jeszcze tak nie wyświetliło. Spróbuj zmienić przeglądarkę jak możesz. A jak to nic nie daje to może przepuszczenie strony przez google coś pomoże http://google.pl/translate?u=www.animes … l=it&tl=pl
~de99ial nikt nie wie od czego to jest, wejdź w dział pomoc techniczna bo to nie ten dział!
spróbuj ctrl+r, ctrl + F5 w FF, moze pomoże
A ja przypuszczam, że styl css się nie władował. Jednorazowy przypadek.
to błędnie nie przypuszczaj, ja na niektórych kompach i na IE i na FF po róznych trickach nie dało rady.
A ja przypuszczam, że styl css się nie władował. Jednorazowy przypadek.
"Jednorazowy przypadek."
haha, dobre:] ja mam cały czas biały styl :] więc "jednorazowe" to to nie jest;p
A tak nawiasem :] offtopic robimy. To nie jest dział poświęcony stylom itd.. =]
Ja miałem tak tylko raz i nigdy więcej . Dobra, nie "offtopicujemy"
powiał wiatr zmian na forum
Wiatr zmian i całej góóóóóóóóry poprawek...
Imperare sibi maximum est imperium
WOW
jeszcze o 4 rano ANSI wygladalo jak stare cyzli wtedy obecne,
a dzis wchodze i widze nowe ANSI ^_^
tylko brakuje stylu forum do wyborui pieknej nazwie 'Anime ANSI'
Kane, dobra robota masz u mnie piwo,
przelew na konto *hehehe ^_^*
Właściwie to ten styl jest całkiem w porządku tylko trochę za szeroki jak dla mnie.
Źle się czyta taki długi rozlazły tekst. Ale kolorystycznie mi się podoba
Yami ni madoishi awarena kage yo... hito o kidutsukete otoshimete,
tsumi ni oboreshi gou no tama... ippen, shindemiru?
tia, ale nie wziales pod uwage faktu ze to defaultowy styl jaki ma sie odrazu popostawieniu forum.
To i tu jeszcze raz powtórzę, że wygląd/styl forum będzie zmieniony na taki jak najbardziej podobny do starego :-)
Imperare sibi maximum est imperium
mnie tam wszystko pasuje, wygląd teraz też jest nie najgorszy ważne że wszystko działa
tylko mam takie pytanko czy będzie coś zmieniane z avatarami np żeby można było sobie ustawić coś lepszego np jakiegoś większego gifa w rozmiarach 100x100 ? a nie taki mały obrazek i to jeszcze w dodatku do 10kb ;/
Wymiary mogą być, rozmiar pliku przydałoby się zwiększyć - stary (który ciągle jest w "serwisie") ma 12kb, bo kiedyś było do 20
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13