Nie jesteś zalogowany.
ja bym prosił o dokończenie Gilgamesh
Nie wiem czemu ale na animesub nie ma w tej chwili napisów do True Tears co jest bardzo dziwne z powodu daty premiery i ukończenia anime znalazłem napisy do pierwszych 3 odcinków i nic po za tym :/ W całym internecie pustki więc proszę o dodanie napisów. anime ma 12 odcinków
Pozdrawiam!
(jeśli ktoś ma napisy i ma możliwość wysłania ich mi na maila to będę bardzo wdzięczny mail: damiand22@o2.pl)
Nie wiem czemu ale na animesub nie ma w tej chwili napisów do True Tears co jest bardzo dziwne z powodu daty premiery i ukończenia anime
znalazłem napisy do pierwszych 3 odcinków i nic po za tym :/ W całym internecie pustki więc proszę o dodanie napisów. anime ma 12 odcinków
Pozdrawiam!
(jeśli ktoś ma napisy i ma możliwość wysłania ich mi na maila to będę bardzo wdzięczny mail: damiand22@o2.pl)
Nie ma zapewne dlatego, że są po prostu hardsuby tej serii.
to niech ktoś je wyciągnie,
Terra E.
Temat: Re[1]: Przepraszam
Od: ~malkor Do: ~KKnD
Wysłano: 2008-05-12 14:06:21 Wiadomości odebrane
Niestety, porzuciłem tłumaczenie ze względu na szkołę. Możliwe że wrócę po maturach ale głowy nie dam.
No ale już sporo po maturach :/ Liczę na powrót do tłumaczenia tej serii ^^ A może ktoś jest chętny? do przetłumaczenia zostało 9 odcinków jak ktoś ma trochę czasu to przydało by się zrobić polski sub. A pliki z hardsubem są prawie że nie do ściągnięcia.
[cytuj]A pliki z hardsubem są prawie że nie do ściągnięcia.[/quote]
Założę się, że wystarczyłoby skontaktować się z grupą, która je wydała i byłyby "do ściągnięcia".
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
dolaczam sie do prosby
ja bym prosił o dokończenie tłumaczenia:
-Meine Liebe
-OverDrive
-Saint Beast
Witam!! Ja bym prosilła o przetlumaczenie do konca Nanatsuiro Drops, Melody of Oblivion, Ultra Maniac, Excel Saga , The Tower of Druaga Aegis of Uruk oraz przetłumaczenie Hyper Police. Oczywiście jesli ktos moze ^_^ Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez lina17 (2008-06-28 19:04:59)
przetłumaczyć by się zdało świetną serię Gundam a zwłaszcza G Gundam (chyba najbardziej klimatyczny) i Zeta Gundam
"Gdy Ci smutno gdy Ci źle walnij format dysku C"
A pliki z hardsubem są prawie że nie do ściągnięcia.
może nie umiesz pobierać:P
dołączam sie do prośby
razielten napisał:ja bym prosił o dokończenie Gilgamesh
dolaczam sie do prosby
A to nie jest przypadkiem zlicencjonowane?
Ostatnio edytowany przez xychoo (2008-06-28 20:13:03)
Witam!! Ja bym prosilła o przetlumaczenie do konca Nanatsuiro Drops, Melody of Oblivion, Ultra Maniac, Excel Saga , The Tower of Druaga Aegis of Uruk oraz przetłumaczenie Hyper Police. Oczywiście jesli ktos moze ^_^ Pozdrawiam
Tłumaczę Melody of Oblivion cały czas Spokojnie, napiski wyjdą (tzn. staram się utrzymywać tempo 1 epa na tydzień)
Ale pożyć też bym trochę chciał
[AHQ] Dragon Ball Z 001-291 [Uncut Japanese]
[AHQ] Dragon Ball Z 054-276 + Director's Choice
Widzę że jest tu taki wątek więc poważę siepo0prosić o coś wielkiego:D
Ostatnio edytowany przez michal13 (2008-06-29 19:08:43)
[AHQ] Dragon Ball Z 001-291 [Uncut Japanese]
[AHQ] Dragon Ball Z 054-276 + Director's Choice
Widzę że jest tu taki wątek więc poważę siepo0prosić o coś wielkiego:D
lol przecież do tego anime jest przetłumaczone i tej grupy a co do tego czy ta wersja to nie wiem ale w końcu w japoni chyba nie cenzurowali tego anime więc pewnie to ta;p a nawet jeśli nie tak to na pewno nikt nie jest takim maniakiem by tłumaczyć jeszcze raz lub specjalnie tłumaczyć 3 czy 4 nowe zdania;p
ja chce zeby ktos regularnie tlumaczyl one piece:D hehe
Może ktoś zrobić napisy do Romeo X Juliet od 16 do 24 odcinka.
Ostatnio edytowany przez Anime89 (2008-07-02 21:59:07)
Shigofumi odcinki: 08-12; grupy FTP-A lub [w.0.0.f]
Znakomite anime, az dziw, że nie ma napisów do całej serii.