Nie jesteś zalogowany.
Oj no, może nie jest za piękna, ale przecież liczy sie charakter xD
Powinienem częściej tu zaglądać :O przynajmniej znow na ansi coos sie dzieje. Co do dziewki z obrazka - taki średniak ale jak ktoś tu bardzo trafnie skomentował - chętnie obejrzę serię
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Powinienem częściej tu zaglądać :O przynajmniej znow na ansi coos sie dzieje. Co do dziewki z obrazka - taki średniak ale jak ktoś tu bardzo trafnie skomentował - chętnie obejrzę serię
Polecam. Tu jest link do zassania z MegaUpload http://www.freewebs.com/anime-stop/airmaster.htm, całość warzy 4.63gb.
Normalnie dodam sobie ten temat do zakładek, co by w razie złego humoru móc się pośmiać. Chyba jednak anime wywiera na niektórych za duży wpływ ( i nie mówię tu tylko o założycielu tematu). A co do wyglądu 'lubej', chłopczyca z niej jak się patrzy
Obejrzałem opening i ending.. ona jest po prostu brzydka... No ale o gustach się nie gustuje a jak to mawiała moja kumpela "Każda potwora najdzie swojego amatora" xD
/a co do autora tematu: radzę wziąć się a jakieś inne anime aby zapomnieć o tym. I wyrzucić te zdjęcia co sobie nadrukowałeś i zmienić tapetę na jakiś krajobraz :]
Btw też długo nie zaglądałem na forum ansi a tu coś takiego :] aż mi się przypomniał tern temat gdie ktoś opisywał swoje historie dziewczynami podobne do jakiegoś wątku jakiegoś anime :] Tam go też wyśmiali :]
Skoro jest juz taki temat, to blagam, pomozcie mi!!!!!!!
Od pewnego czasu mysli zaprzata mi pewna kobieta, mysle tylko o niej.
To naprawde przezabawna i bardzo ladna dziewieciolatka.
Podszedlbym do niej, gdy sie bawi z kolezankami na placu zabaw, ale nie moge sie przelamac.
Wiec mam pytania do osob bardziej ode mnie doswiadczonych:
1. Czy juz na pierwszej randce wypada sie calowac?
2. Na prezent kupic jej: gume do skakania, czy lepiej łopatke do piaskownicy (obie rozrywki bardzo lubi)?
3. Czy jak juz bede pewnien, ze to ta jedyna, to oswiadczyc sie jeszcze przed przyjeciem, czy lepiej po?
4. Jak poprosic jej rodzicow o reke, zeby sie zgodzili?
Bede wdzieczny za wszelkie podpowiedzi.
Pozdrawiam
P.S. Prosze o powstrzymanie sie od glupich komentarzy.
P.S.1. Czy warto wyslac omajla z zapytaniem o porady do Majkela Dżeksona?
Ostatnio edytowany przez songoku (2008-06-30 23:38:35)
Obejrzałem opening i ending.. ona jest po prostu brzydka...
Ona nie jest brzydka, ona jest naturalna i dzięki temu jest taka słodka. Oczywiście jeśli ty wolisz modelki o plastikowych twarzach to twoja sprawa.
...Od pewnego czasu mysli zaprzata mi pewna kobieta, mysle tylko o niej.
To naprawde przezabawna i bardzo ladna dziewieciolatka.
Hłę hłę, już się rotflam[beznadzieja]
Ostatnio edytowany przez Rafaga (2008-06-30 23:39:45)
harnas02 napisał:Obejrzałem opening i ending.. ona jest po prostu brzydka...
Ona nie jest brzydka, ona jest naturalna i dzięki temu jest taka słodka. Oczywiście jeśli ty wolisz modelki o plastikowych twarzach to twoja sprawa.
Naturalne to są realne dziewczyny - skóra, kości itd.
aria też racja^^ proszę o usunięcie tego posta.
songoku, zabiłes mnie swoim postem... xDDDDDD ROTFL XDDDDDDD . Powiedz jej, ze szalejesz za nia, a jesli chodzi o rodzicow, to poczekaj az skonczy 18 xD .
Nie chce czekac, bo kreci sie juz kolo niej jakis gosc, a on ma wiecej kasy, a moze rzeczywiscie lepiej przerzucic sie na dupaki z anime. Np. na Bulme ?
Rafaga napisał:harnas02 napisał:Obejrzałem opening i ending.. ona jest po prostu brzydka...
W przypadku wielu realnych dziewczyn do skóry, mięcha i kości dokładamy kilka kilogramów plastiku. Takiego różowego.
Kiedy mówiłeś naturalna miałeś na myśl jej wygląd? w Którymś momencie openingu szła sobie ulicą wśród ludzi i była od nich jakieś pół metra wyższa. To też jest wg ciebie naturalne ? :]
Skoro jest juz taki temat, to blagam, pomozcie mi!!!!!!!
Od pewnego czasu mysli zaprzata mi pewna kobieta, mysle tylko o niej.
To naprawde przezabawna i bardzo ladna dziewieciolatka.Podszedlbym do niej, gdy sie bawi z kolezankami na placu zabaw, ale nie moge sie przelamac.
Wiec mam pytania do osob bardziej ode mnie doswiadczonych:
1. Czy juz na pierwszej randce wypada sie calowac?
2. Na prezent kupic jej: gume do skakania, czy lepiej łopatke do piaskownicy (obie rozrywki bardzo lubi)?
3. Czy jak juz bede pewnien, ze to ta jedyna, to oswiadczyc sie jeszcze przed przyjeciem, czy lepiej po?
4. Jak poprosic jej rodzicow o reke, zeby sie zgodzili?Bede wdzieczny za wszelkie podpowiedzi.
PozdrawiamP.S. Prosze o powstrzymanie sie od glupich komentarzy.
P.S.1. Czy warto wyslac omajla z zapytaniem o porady do Majkela Dżeksona?
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Songoku: Jeśli kocha, to poczeka, czyż nie? Jeśli chcesz zamienić to, co naciągane i wybujałe, od miłości, to raczej walczyłbym o nią. Jak masz potem sobie pluć w brodę, że nie spróbowałeś? Grunt to się przełamać xD
Tak czytam ten temat i się zastanawiam, co robi z ludźmi czasem ta pasja, jaką jest anime, gdzie jest granica między tym wszystkim, co można uznać za normalne, od pewnych skrzywień w tym kierunku.
Kiedy mówiłeś naturalna miałeś na myśl jej wygląd? w Którymś momencie openingu szła sobie ulicą wśród ludzi i była od nich jakieś pół metra wyższa. To też jest wg ciebie naturalne ? :]
Tak, wygląd. Co do opa, to jest trochę przesadzony, z samej serii można wywnioskować że ma ok 180-190 cm wzrostu, czyli niewiele wyższa ode mnie. Poza tym wzrost mi nie przeszkadza.
Jasmine napisał:Rafaga napisał:harnas02 napisał:Obejrzałem opening i ending.. ona jest po prostu brzydka...
W przypadku wielu realnych dziewczyn do skóry, mięcha i kości dokładamy kilka kilogramów plastiku. Takiego różowego.
W plastiku to chyba trochę niewygodnie. Oprócz różowych panienek jest całe mnóstwo szarych myszek czekających na odkrycie. Szkoda, że nikt ich nie zauważa. W wielu przypadkach to nieoszlifowane diamenty
W plastiku to chyba trochę niewygodnie. Oprócz różowych panienek jest całe mnóstwo szarych myszek czekających na odkrycie. Szkoda, że nikt ich nie zauważa. W wielu przypadkach to nieoszlifowane diamenty
Ludzie ogólnie zazwyczaj nie zauważają się nawzajem. Chyba że ktoś się tłumu wyróżnia. Różowych panienek tworzą jednolity olbrzymi tłum i w nim trudno akurat się wyróżnić. Już lepiej być szarą myszką.
Zbliża się godzina 0 i Freeman wrócił na forum. Amen.
Ostatnio edytowany przez harnas02 (2008-07-01 00:00:00)