Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Czy manga Nana jeszcze wychodzi? Czy różni się zakończenie niż w anime? Skąd pobrać chatery Nany? Pliska pomóżcie :)
Ostatnio edytowany przez Jubei19 (2008-07-02 14:00:43)
Manga o ile wiem jeszcze wychodzi, na razie stanęło na 19 tomie. Anime jeszcze się nie skończyło tak właściwie, ma być podobno druga seria, w każdym razie stanęło na bodajże 11 tomie (albo 12). Hm... Mange mozna sciagnac z www.anime-eden.com, tylko trzeba się zarejestrować (darmowe)
na onemanga.com tez sie ukazuje (teraz na76chapie chyba jest) ja dalem sobie naluz z ta seria okolo 59 chapa
Mam pytanie. Czy wiadomo w kocu coś z tą chorobą Yazawy? Szukałem info dosłownie wszędzie i nic ie znalazłem, poza tym, że jest chora już od czerwca.
Mogliby chociaż drugi sezon anime wcześniej zrobić, żeby przyjemniej się czekało.
Mam pytanie. Czy wiadomo w kocu coś z tą chorobą Yazawy? Szukałem info dosłownie wszędzie i nic ie znalazłem, poza tym, że jest chora już od czerwca.
Mogliby chociaż drugi sezon anime wcześniej zrobić, żeby przyjemniej się czekało.
Hej,
znalazłam tylko tyle. Uprzedzam od razu nie jest to zbyt dobra wiadomość
http://forums.mangafox.com/showthread.php?t=151152
Ostatnio edytowany przez gumka10 (2010-03-28 20:53:33)
%#$@%#$ % #%$@#^# $^%@# #@^%$^%# !!!!!
Ona zestresowana? Polowa fanów umrze na wrzody, w tym i ja...
lol, nie wiedizałem, ze Manga jesszcze nie jest skończona ^^
Swoją drogą, teraz fajni zamiast czekać na kolejne częsci mangi, mogą sobie czekać na pokaz mody ze strojami od Yazawy xD
Strony 1