Nie jesteś zalogowany.
Szukam jakiegoś dobrego anime coś w stylu Sword of the Stranger (o samurajach, żeby łeska w oku się kręciła, gradka akcja i historia)
Nie oglądałem Sword of the Stranger, ale myślę, że podobne będzie wg twojego opisu Samurai Champloo i Samurai 7.
Szukam jakiegoś dobrego anime coś w stylu Sword of the Stranger (o samurajach, żeby łeska w oku się kręciła, gradka akcja i historia)
Rurouni Kenshin, pierwsza OAVka.
Ninja Scroll.
Basillisk - nie od końca o samych samurajach, ale podobny klimat:) no i wartka akcja i łezka na końcu, polecam
Poszukuję czegoś pomiędzy Hajime no Ippo a Bleachem czy Naruto (o OP nawet nie wspominam, bo nic tak wspaniałego nie znajdę ), czyli jakieś walki, identyfikacja z główną postacią, trochę humoru, takie wciągające "od zera do bohatera".
EDIT: Ok, Inukami obadam, dzięki. A do Kenichiego robiłem korektę, więc go widziałem. Soul Eater zacząłem ostatnio oglądać, ale poczekam chyba, aż wyjdzie całość. :]
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-07-04 16:51:12)
Poszukuję czegoś pomiędzy Hajime no Ippo a Bleachem czy Naruto (o OP nawet nie wspominam, bo nic tak wspaniałego nie znajdę ), czyli jakieś walki, identyfikacja z główną postacią, trochę humoru, takie wciągające "od zera do bohatera".
Inukami!
Od zera do bohatera - History's Strongest Disciple Kenichi
Polecam Soul Eater.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Cośtam-cośtam-Hitman Reborn
Tak, Hitmana możesz sobie trzepnąć, LBuś. A Inukami odradzam, bo to syf.:P
lb333, jeśli lubisz mangi to polecam Fairy Tail (kreska i humor rodem z op)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2008-07-04 17:34:44)
Szukam anime z dobrym humorem ale żeby miały max do 50 odcinków. Interesuje mnie głównie komedia. Co polecacie? Prosiłbym także o link do wszystkich odcinków. Kenichi już oglądałem i jak dla mnie lepszej komedii nie znalazłem.
School Rumble - semestr pierwszy, drugi, niedługo trzeci
Linków nie mam...
~Sir_Ace A ile włącznie jest odcinków bo ja znalazłem 26?
~lb333 , widziałeś Hunter X Hunter??
~Sir_Ace A ile włącznie jest odcinków bo ja znalazłem 26?
26 pierwszej serii i 26 drugiej.
Szukam anime z dobrym humorem ale żeby miały max do 50 odcinków. Interesuje mnie głównie komedia. Co polecacie? Prosiłbym także o link do wszystkich odcinków. Kenichi już oglądałem i jak dla mnie lepszej komedii nie znalazłem.
Jedna z lepszych komedii podobnych trochę do Kenichiego to Hajime no Ippo, ma 76 odcinków i cały czas trzyma poziom. Kenichi był o wschodnich sztukach walki, a Hajime no Ippo jest o boksie. Polecam:D
dokaldnie hajime no ippo to 1 rzedna seria polecam a sam szukam czetos w stylu saber rider teknomen lub akai kodan zilion ze ziemie atkauja obcy itd:D chyba wiadomo o co chodzi:)