Nie jesteś zalogowany.
Jednym słowem.. szkoda że nie zobaczę 1 odcinka wtedy gdy tylko wyjdzie ;p
Zapowiada się super.. więc pozostaje czekać!:D
~Gela19
To zaszczyt dla mnie ;p
Jestem ciekawa czy ta nowa męska postać(Joseph) w ZnT będzie miała wpływa na stosunki między Saito i Luise,chicaż wygląda mi na jakiś czarny charakterek:D może być tez tak że to Saito będzie wkońcu zazdrosny o naszą małą złośnice:D przecież piękny Giulio też się kocha w niej:D
~Klapo
A tam zaraz zaszczyt
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Diablos napisał:Później to już nie to samo co oglądanie na bieżąco. Klapo zawsze możesz obejrzeć w kawiarence internetowej :-)
A co za różnica? Może ściągnąć całą serię na raz i oglądać 1 ep na tydzień, też bedzie miał "na bieżąco":-D
Jest spora różnica trzeba jeszcze dłużej czekać. Jest wiele osób które niewytrzymały by czekania jeszcze paru dni
~Gela19
Jak napiszesz to ja jestem chętny wiec nie zapomnij mi wysłać swojego Arcydzieła ;-)
Ja na przykład zaliczam się do takich osób:) Poprostu nie potrafię wysiedzieć w miejscu w oczekiwaniu na kolejny epek jakiejś swojej ulubionej serii:) A ZnT zdecydowanie należy do jednych z nich:) Czekanie na odcinek kilka dni to prawdziwa udręka dla fana anime.
~Diablos
Dziękuję za zainteresowanie moją twórczością:) Gdy coś stworzę, na pewno tobie również poślę:)
~Gela19
Wręcz się nie mogę doczekać ^_^ a dostane autograf? Pozdrowienia dla Sąsiadki
Gdy zacząłem oglądać ZnT były już obie serie 1 i 2 wydane. Więc nie musiałem czekać ;p a jak w większości Anime, pod koniec są najlepsze sceny.. i trafić może człowieka od tego czekania..
Witam
Sorki że tak schodzę z tematu rozmowy ale wydaje mi się że "ten" sezon zero no tsukaima będzie opierał się na noweli 8-mej "The Serenade of Nostalgia" lub jak kto woli "望郷の小夜曲" i kolejnych. I teraz pytanie czy ktoś posiada lub wie z kąd można by ściągnąć angielskie translacje powyższej(na polskie nie liczę).
Jeśli tak to proszę o info
http://www.baka-tsuki.net/project/index … o_Tsukaima
Więcej na razie nie ma.
Dzieki wintrynie www.anime.wbijam.pl ich podserwisowi o ZnT mamy dzięki ich staraniom trailera z tłumaczeniem na polski ;] Wielkie dzięki im za to ^^ a tu trailer.
Ostatnio edytowany przez KieR (2008-07-01 15:52:33)
Dzięki za info :]
Już tylko 40 minut dzieli nas od pierwszego epka :D Jak dorwę RAW to na 24 minuty wyłączę się ze świata żywych
Jestem ciekawa jak się zacznie ten epek
Ja poczekam na napisy wole obejrzeć i rozumieć o czym mówią miłego i przyjemnego oglądania
Ciesze się, że wzięłam się za naukę tego jezyka :D przynajmniej nie muszę czekać by wiedzieć co się dzieje w epie:) Ale nawet gdybym nic nie rozumiała to bym sobie to obejrzała:) Za bardzo polubiłam poprzednie dwie serie:)
Naprawdę ciekawi mnie jak zacznie się sezon 3:) Mam nadzieję, że nie katowaniem Saita
a ktoś Cię uczył czy sama się nauczyłaś? (damn it strzaskalem szklanke i wylala sie kola na klawiarute ja to mam pecha )
hm odcinek sie skonczyl dobre 10min temu ;]
wie ktos kiedy bedzie dostepny jakis raw?
...na eng sub to sie nie doczekam ;p
edit; jea na zeronotsukaima.wbijam.pl jest juz opening <3
Ostatnio edytowany przez maniekes (2008-07-06 18:17:38)
how sweet ^_^
hm odcinek sie skonczyl dobre 10min temu ;]
wie ktos kiedy bedzie dostepny jakis raw?
...na eng sub to sie nie doczekam ;pedit; jea na zeronotsukaima.wbijam.pl jest juz opening <3
Człowiek zamiast znaleźć zajęcie, to siedzi przed PC i czeka, co? A potem dziwota, że tacy niecierpliwi ludzie...
no coz... bywa ;p
wakacje sa ile mozna pic, przed kompem tez trzeba posiedziec ;p
Nie wiem czy się ucieszycie Ale RAW już w sieci na TokyoTosho :)Właśnie zasysam:D
Co do Japońskiego mojego to różnie z nim było, wcześniej miałam senseia teraz mam podręczniki:) I kolegę który jest dobry w te klocki:D
Miejmy nadzieje iż angielskie suby pojawią się jeszcze dziś w sieci.
~Gela19 nic jak tylko pozazdrościć Ci znajomości japońskiego