Nie jesteś zalogowany.
bleach raw od odcinka 101 wszystko oprucz emule
z gory dzieki
bleach raw od odcinka 101 wszystko oprucz emule
z gory dzieki
pierwszy lepszy z mininovy, odcinki 1-165 odcinka
resztę możesz dociągnąć od l33t-raws, seedy z tego co widzę są.
...
wb555 napisał:Poszukuję całej serii anime Kekkaishi, ale nie format rmvb. Każdy inny mile widziany:D
Tylko rapidshare. Thx za pomoc:DA czemu nie może być torrent?
MP4 w 1024x576 od Y-F
Ewentualnie:
AVI w 704x396 też od Y-F
Na obydwu jest kupa seedów i idzie jak ogień .
Dzięki za torrencik[respekt To nie RS, ale ujdzie:D
Ostatnio edytowany przez wb555 (2008-06-29 20:21:37)
na lolipower też jest kekkaishi.
[Totally Not Nyoron Subs] Gurren Lagann 06 DVD 852x480 XviD
Tak jak w temacie szukam tego konkretnego odcinka, od konkretnej grupy, torrenty martwe nic nie mogę znaleźć, będe wdzięczny za pomoc
zobacz to
mam ten torrent, ale martwy, wszystkie torrenty z trackerem datorrents są martwe, jeśli chodzi o ten odicnek
MD Geist oav z jap dub i ang sub
MOŻE BYĆ STREAM,a nawet wolę stream
poszukuje Mahou Sensei Negima OAV - Natsu mogą być torrent'y choć znalazłem same trupy choć jeśli ktoś z warszawiaków na to to nawet bym się przeszedł z pendrajwem
Ps. Już nie aktualne
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2008-07-01 15:44:48)
Tym razem szukam Saiunkoku Monogatari od Shadow Dreams, DDL, MU obojętnie, byle nie torrent.
Będę wdzięczna za pomoc
odświeżam,bo dużo ludzi teraz online
[Totally Not Nyoron Subs] Gurren Lagann 06 DVD 852x480 XviD
Tak jak w temacie szukam tego konkretnego odcinka, od konkretnej grupy, torrenty martwe nic nie mogę znaleźć, będe wdzięczny za pomoc
Może być w MKV?
Tu jest niby 1 seed...
Szukam dostępnego torrenta Shin Chan'a ale po jap
Proszę o pomoc
Ostatnio edytowany przez Gogi (2008-07-02 01:54:29)
Poszukuje Black blood brothers od l33t raws. Chodzi mi o epki 6 - 12. Na stronce l33t są 2 torrenty, ale w pierwszej paczce ma 10 peerów i żadnego seeda więc nie moge zassać do końca 6 epa, a druga paczka ma jednego seeda i zasysa mi z prędkością 1,3kB/s.
Prosiłbym o obojętnie jakie źródło, żadnym nie pogardzę.
Poszukuję w miarę żywego torrenta z pierwszym sezonem Slayersów - z lektorem polskim (RTL7).
Załamałam się, gdy na mój entuznastyczny krzyk: "o rany, następni Slayersi już wyszli! trzeba to będzie ściągnąc" młodszy zapytał "a co to jest?"[baka].
Niestety wszędzie gdzie szukałam albo w ogóle nie ma seedów, albo widnieje jakaś liczba ledwo przewyższająca zero (1-3seedów) i nawet jednego kb przez całą dobę nie ściągnęło ;]
Nie zalezy mi na wybitnej jakości - byle tylko dało się jako-tako oglądnąć. Mam wersję bez lektora, z samymi polskimi subkami, ale gdy pomyślałam sobie, że będę musiała mu je czytać "bo on nie nadąża".. no a lektor polski z tego co pamiętam był całkiem przyjemny, nawet, o dziwo!, wydawał się lepszy niż sam japoński
a może to, co prawda nie torki ale źródło jest
http://www.download-anime.info/hell/ind … ayers.html
Poszukuję Full Metal Panic TSR OAV grupy KAA.
To sobie jeszcze długo poszukasz, z tego co mi wiadomo to kaa nie wydało tej oav'ki
10 sekund szukania - Full Metal Panic! TSR
i to nie jest OAV tylko seria TV
EDIT: Mój błąd. Znalazłem torrenta w którym chyba jest to OAV, FMP TSR OVA
Ostatnio edytowany przez Kensei (2008-07-07 12:47:04)