Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Zapraszamy na stronę http://www.anime-online.info.pl, gdzie odwiedzić możecie obszerny dział download z japońską muzyką. Do pobrania sporo świetnych albumów !!
jak na razie widze ze macie niewiele, ale z czasem pewnie sie to rozrosnie [albo i nie ] Na pewno 1 albo nawet ze 3 albumy to chetnie zaciagne.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Codziennie staramy się dodawać. Dzisiaj poleci jeszcze FLOW (mój ulubiony zespół) i Hitomi Takahashi.
...i Hitomi Takahashi.
Oby jej starsze utwory, bo poziom, który obecnie prezentuje to totalna porażka w porównaniu do jej muzyki na początku (przecież to była moja ulubiona piosenkarka[cholera]!)
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-07-07 14:03:24)
Wiedziałem ze kto jak kto ale wąski musi sie wypowiedzieć na ten temat XD
Tak bardzo wąski lubi zassyssać muzykę?
Zresztą... Ja nie lepszy. ^_^ Zassyssam z anime-online albumik Riju Kosaki na stestowanie. Jak się spodoba, to pewnie torrent ruszy. ^_^
Ale w kolejce jeszcze czekają dyskografie Asian Kung-gu Generation i X-Japan. O, i Monoral też do zassania będzie. xD
A ekipie A-O.info.pl życzę duuuużych zbiorów. Choć duuużo jeszcze przed wami dobrych wykonawców, ot choćby Angela Aki czy Do As Infinity. (przynajmniej dla mnie dobrych xD)
I tak na wszelki wypadek dałem was w odmęty moich zakładek.
PS: Zróbcie z siebie polskie Aznmedia.net.
PSS: Ała... Ten rapid boli. :| Wolę MU. xD
PSSS: To, co [gg] napisało przed EDem CG S2 o Ali Project to ściema. Ona naprawdę ma bardzo dobre piosenki.
War... War never changes.
Polecam Veltpunch ~ White Album, Boskie! Singiel Crawl także fenomenalny (OP z Nabari no Ou)
Strony 1