Nie jesteś zalogowany.
Może Gundam SEED i Gundam SEED Destiny grupy AHQ.
Shigofumi odcinki: 08-12; grupy FTP-A lub [w.0.0.f]
Znakomite anime, az dziw, że nie ma napisów do całej serii.
Zgadzam się, naprawdę świetna seria, aż mnie dziwi, że są takie problemy aby ktokolwiek zdecydował się to tłumaczyć:P
Proponuje żeby ktoś przetłumaczył Rocket Girls, lubie serie o takiej tematyce a szkoda że napisków nie ma
Może ktoś zrobić napisy do Romeo X Juliet od 16 do 24 odcinka.
To czasem nie jest na licencji ?
Z tego co wiem to nie
Ja proponuje Library War. Seria dość krótka, bo jedynie 12 ep. Z tego co widzę to ktoś już się dawno temu (2008.05.08) zabrał za jeden odcinek i do dzisiaj pustka, a seria została już cała wyemitowana.
Dorzucam się do prośby yoshi033, ale oprócz tego prosił bym o tłumaczenie trzeciego ostatniego OAV Kimi ga nozomu eien Next Season.
No to może [AHQ]Ghost in the Shell S.A.C. lub [KAA]Ghost in the Shell S.A.C. 2nd GIG, a może też są na licencji.
Czy ktos moze posiada tlumaczenie Cromartie High School? Na stronce widnieja tylko 4 ep.
Pozdrawiam
Dorzucam się do prośby yoshi033, ale oprócz tego prosił bym o tłumaczenie trzeciego ostatniego OAV Kimi ga nozomu eien Next Season.
Przekład angielski pojawił się w sieci dopiero przedwczoraj w nocy. Część jest już przetłumaczona. Suby do Kimi Ga Nozomu Eien <Next Season> 3 będą dzisiaj na ansi. Nie bój żaby:P
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-07-06 10:51:27)
Mógłby ktoś zająć się dalszą częścią Ranmy 1/2
Witam,
jak do tej pory na AnimeSub nikt nie wziął się za Kujibiki Unbalance (2006). Znalazłem co prawda zsubowaną całą serie przez "Nanona no Fansub" natomiast problem jaki się pojawił to fakt że przetłumaczyli to na hiszpański...
Pozdrawiam
Ktoś będzie tłumaczył Sekirei? Najlepiej grupy Ayako-Chihiro.
Ktoś będzie tłumaczył Sekirei? Najlepiej grupy Ayako-Chihiro.
Ślepyś, czy zwady szukasz? Przecież suby są
Może Moekan the Animation najlepiej grupy Anime-Empire.
Mógłby ktoś rozważyć przetłumaczenie serii "Kakyuusei 2" liczy ona podajże 13 odcinków z czego 5 jest przetłumaczonych przez użytkownika "~Anel" niestety projekt zostal porzucony już dobre pół roku temu,a twórca napisów nie zamierza brać się za dokończenie tej serii.Więc prosił bym o dokończenie tego anime bo według mnie do 5 odcinka jest ciekawe i przyjemne