Nie jesteś zalogowany.
SS-Eclipse w sumie można zaufać.
No czy ja wiem, czy mozna zaufac? Jedynie co to fajne efekty w karaoke daja, no i czasem typesett... o tlumaczeniu nie powiem bo nie korzystam... Ciekawe jak mozna zaufac grupie, ktora popelnia razace bledy w karaoke... ;]
Co do anime, to poczekam sobie az bedzie na DVD, sobie zrobie nocke - seans, poki co nie ma co sie rzucac.
Jeśli ktoś jest zainteresowany co dało się wycisnąć z tłumaczenia Minori-Osu! to proszę zajrzeć do moich pierwszych napisów. Najbardziej ciekaw jestem oczywiście waszej opinii na temat mojej pracy
Oczywiście tłumaczenie grupy M-O pozostawia wiele do życzenia, ale widziałem gorsze ;] Pozostaje czekać na inne grupy i poprawiać ;]
Są już dostępne jakiś innych grup tłumaczenia ZnT? Bo np ja nic nie moge znaleść poza tym Minori-Osu.
Niestety, jeszcze nikt poza nimi się za to nie wziął.
Hooo~ muszę przyznać, że pierwszy epek nowego sezonu zadziałał na mnie przekonująco Miał ktoś może do czynienia z novelą i orientuje się czy jest tego materiału na kolejne sezony XD? Akurat przerabiałem animce, w których głosu głównym bohaterkom użyczała ta sama seiyuu co Louise (Shana, Nagi, Louise <- święta or piekielna trójca
) Chyba od niej nie ucieknę
Ostatnio edytowany przez kingston (2008-07-17 12:34:54)
Miał ktoś może do czynienia z novelą i orientuje się czy jest tego materiału na kolejne sezony XD?
Do tej pory wyszło 14 nowelek + dwie luźno powiązane (jakieś przygody Tabihty, czy coś w tym stylu). W tej chwili w anime są wydarzenia z mniej więcej 8-9 nowelki, a biorąc pod uwagę, że ciągle wychodzą nowe (ostatnia 25 maja 2008), to pewnie na 3 sezonie się nie skończy .
yes yes yes . Mogą być i trzy sezony pod rząd i nie będę narzekał ;}
powiem wam że to się skończy na czwartej serii
jeśli zostanie złapany Joseph to chyba koniec
berkh nie spamuj mogłeś posta zedytować. A Joseph jest kimś z rodziny Tabithy? To ten jej wujek co zabił jej ojca i chciał ją otruć??
Bo na ubraniu ma taki sam herb jak herb rodowy Tabithy.
Oglądałem dziś nowy epek o nr 02, powiem tylko tyle: bombowo ,czekam na kolejne epki a kolejny już za tydzień we wtorek
Jak by ktos szukał DDL
http://www.da-forums.org/viewtopic.php?p=334146
xD Nawet rmvb od dawna tam jest
A mnie po 2 odcinkach seria nieco zawodzi ^^ Znowu zaczyna się to co było ciągłym tematem poprzednich: Louise się wydziera na Saito, a potem pół odcinka myśli co by tu zrobić i dochodzi do wniosku, że nie powinna się na niego tak denerwować Ale "A bust revolution!" mnie po prostu rozwaliło, to muszę przyznać
Ta 2 epek troche nudny był względem 1 ale wrucił Gandalfr.
Ta 2 epek troche nudny był względem 1 ale wrucił Gandalfr.
przynajmniej zaznaczył byś że to spoiler ;/
maruderzy!!!
a dziś kolejny epek do zassania ze strony minori-sou, ok 20:00
może źle szukałem na ansi i obym się mylił ale nie znalazłem żadnych napisów do wersji Eclipse :/... czy jest szansa aby to się zmieniło?
może źle szukałem na ansi i obym się mylił ale nie znalazłem żadnych napisów do wersji Eclipse :/... czy jest szansa aby to się zmieniło?
A sprawdzałeś, czy istniejące synchra nie pasują pod Eclipse?
Jeśli nie, to możesz sobie napisy zsynchronizować z posiadaną wersją
Trzeci sezon i dalej to samo. Do tego powtarzanie popieprzonego motywu z Shany Second. Dwie bohaterki jednoczą się w walce o serce ukochanego, z czego i tak gówno wyjdzie. Czy tylko mnie zaczyna nużyć to anime?
Błagam o coś nowego!!! (i nie mam na myśli nowej laski do haremu)
Miałem nadzieję, że chociaż po ślubie bohaterów ich relację się zmienią, a tu znów gówno.
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-07-29 21:26:33)