Nie jesteś zalogowany.
Jubei napisał:Poszukuję Full Metal Panic TSR OAV grupy KAA.
To sobie jeszcze długo poszukasz, z tego co mi wiadomo to kaa nie wydało tej oav'ki
Czyli te napisy wydane przez Usera Kreeg co są na ANSI jednak nie są do OAV'ki od KAA LINK, dobrze wiedzieć.:) Thx za info:)
~Kensei Serie TV mam:)
Edit: O a jednak jest:), Wielkie dzięki za torka:)
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2008-07-07 12:51:39)
Ech, namieszaliście chopakowi w głowie. KAA podpięło tą OAVkę pod drugi sezon i wszystko jest choćby tutaj: http://www.torrentz.com/808551e64a58c0a … dcaebbd45a. Wrzucasz do klienta i odhaczasz po prostu epki 1-12 i gra impreza.
Poszukuję w miarę żywego torrenta z pierwszym sezonem Slayersów - z lektorem polskim (RTL7).
A ma Ktoś może slayers z Jap. Dub. na rapidshare tak by pasowały do nich napisy z ansi?
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2008-07-07 12:58:47)
a może być torrek
Oczywiście, że może. Dzięki.
edit: Chyba jednak nie może być bo sie telepie 1kb/s[okej]
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2008-07-07 21:36:11)
poszukuje pierwsze 26 epkow SD Gundam Force bo od 27 epka mam:D
Znalazłem jakąś wersje w wmv. Nie wiem czy to hardek czy raw. Jeden odcinek ma po 60mb.
SD Gundam Force 1 - 26
Poszukuje subów lub Hardsuba do xxxholic kei ep. 12 i 13
lub jakiekolwiek tłumaczenia ostatecznie mogą być napisy po Japońsku
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
arigato jak ja go sprawdzalem ot niemail seedow ale i tak dzikuje:D za fatyge
arigato jak ja go sprawdzalem ot niemail seedow ale i tak dzikuje:D za fatyge
Na stronce nie pokazuje seedów ale jak ściągniesz torrenta to będzie chyba 2 (ściągałem przez chwilę 30KB/s)
Poszukuje subów lub Hardsuba do xxxholic kei ep. 12 i 13
lub jakiekolwiek tłumaczenia ostatecznie mogą być napisy po Japońsku
Wg AniDB jeszcze żaden hardek do tych odcinków nie pojawił się jeszcze.
Ostatnio edytowany przez Kensei (2008-07-08 12:43:11)
Dzięki za odpowiedź
Ostatnio edytowany przez rabit (2008-07-08 13:49:40)
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
Czy Kickassanime [KAA] wydało OAV-ke Fullmetal Alchemist: Reflections. Bo ja na nich stronie nic nie znalazłem, może się przedawniło czy cuś. Jak wydało to niech ktoś zapoda linka na torka.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Z tego co pisze na anidb to NIE, a z doświadczenia też wiem, że KAA mało wydaje specjali, a takich co to są recapami to już w ogóle. Co najwyżej możesz od nich, oprócz serii, jeszcze film wziąć i tyle.
a moze kots by znlazl jakies inne zrodlo SD Gundam Force bo torencik cos nie chce dac:D
tego torka sprawdzałeś ??
dokaldnie tego ale cos nie che mi ssac:(
Dobra tym razem poszukuję wszystkiego z serii X (zarówno serie TV i OAV'kę, bo chyba nic poza tym nie ma więcej), najlepiej w Dual Audio, ewentualnie z angielskimi subami, bo przez ta dziwną nazwę anime nie mogę nigdzie znaleźć jej do ściągnięcia.
Nadal szukam najlepszego wydania OAV-ki Fullmetal Alchemist: Reflections. Niech ktoś zapoda torka czy cuś, gdzie można ściągnąć.
Dobra tym razem poszukuję wszystkiego z serii X (zarówno serie TV i OAV'kę, bo chyba nic poza tym nie ma więcej), najlepiej w Dual Audio, ewentualnie z angielskimi subami, bo przez ta dziwną nazwę anime nie mogę nigdzie znaleźć jej do ściągnięcia.
X TV + Film(Dual Audio)
Zeby ściągać z boxtorrents.com musisz założyć sobie bezpłatne konto.
Nadal szukam najlepszego wydania OAV-ki Fullmetal Alchemist: Reflections. Niech ktoś zapoda torka czy cuś, gdzie można ściągnąć.
Na necie jest kilka martwych torrentów, ale znalazłem link na MU [Nanashi]FMA Reflections
Ostatnio edytowany przez Kensei (2008-07-09 15:21:15)
Znalazłem 2 OAV-ki z 5 OAV-ek Fullmetal Alchemist:
Chibi Party OAV, Reflections
Poszukuje jeszcze:
State Vs Homunculi, Live Action, Kids - exlusive epilog
Je poszukuje w lepszej jakości niż rm, rmvb. Najlepiej MKV, AVI, OGG...
Mogą być torki, mu, sand space, rapid.... kompletnie wszystko.