Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Nieznacie moze jakiegos programu ktory szybko i bezproblemowo zripuje z dvd na avi?
Mam dvd z anime i sa fajne openingi,zapowiedzi, ripowalem je za pomoca DVD Rip 1.1 z Eksperta ale po zripowaniu do avi widac takie kratki w szybkich momentach akcji czy cos. Poprostu to uprzykrza ogladanie, niewie czemu tak sie dziejie z niektorymi DVD, nieraz ripowalem tym progsem inne rzecz i raz bylo ok raz zle. Choc to troche wadliwy progs bo niezbyt dziala dobrze, moze polecicie cos dobrego i rownie szybkiego?
Bede wdzieczny.
Moze to ci pomoże.
Nieznacie moze jakiegos programu ktory szybko i bezproblemowo zripuje z dvd na avi?
Mam dvd z anime i sa fajne openingi,zapowiedzi, ripowalem je za pomoca DVD Rip 1.1 z Eksperta ale po zripowaniu do avi widac takie kratki w szybkich momentach akcji czy cos. Poprostu to uprzykrza ogladanie, niewie czemu tak sie dziejie z niektorymi DVD, nieraz ripowalem tym progsem inne rzecz i raz bylo ok raz zle. Choc to troche wadliwy progs bo niezbyt dziala dobrze, moze polecicie cos dobrego i rownie szybkiego?
Bede wdzieczny.
Ja też korzystam z tego programu. Aby uzyskać lepszą jakość skorzystaj z innego kodeka albo ustaw więcej bitrate.
Prawdopodbnie masz makrobloki (za mały bitrate) lub przeplot.
Obraz zripuj następujacymi programami: DVDDecrypter, DGIndex, Yatta, AVS, VirtualDub.
Możesz też użyć samego MeGui (pod warunkiem, że masz ściągnięte wszystkie wymagane przez niego składniki (możesz to zrobić autoupdatem).
Do usunięcia xd
Ostatnio edytowany przez SiwyCZR (2008-07-09 21:25:08)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Strony 1