Nie jesteś zalogowany.
Przydałaby się jeszcze możliwość zobaczenia, kto jest na forum online. Najlepiej na samym dole tematu, tak jak to miało miejsce na starym forum. Teraz widzimy użytkowników online tylko na stronie głównej i w poście.
Imo lepiej by było jeszcze, gdyby kliknięcie na dany nick prowadziło do profiu na animesub.info, a nie na ten "profil forumowy" .
Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-07-12 16:47:27)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Kane, a dałoby się zrobić coś takiego, że zalogowanie na stronie głównej powodowałoby zalogowanie tu, na forum? Kiedyś tak było. Wiem, że skrypt jest inny, ale czy istnieje taka możliwość.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Taka pierdółka: emotikona [roftl] nazywa się "roftl" zamiast "rotfl".
Na górze posta jest napisana data i godzina np: Dzisiaj 16:07:52 a pościk napisany został 2 godziny później Dzisiaj 18:07:52. Zegarek się spóźnia równo o 2 godziny. A może ja się pomyliłem albo to tylko u mnie taki dziwy.
Mój błąd, ale to powinno się ustawiać od razu wg mnie.
Ostatnio edytowany przez arystar (2008-07-12 18:36:48)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Też tak miałem ale zmieniłem strefe czasową w profilu i jest już git.
Na górze posta jest napisana data i godzina np: Dzisiaj 16:07:52 a pościk napisany został 2 godziny później Dzisiaj 18:07:52. Zegarek się spóźnia równo o 2 godziny. A może ja się pomyliłem albo to tylko u mnie taki dziwy.
Zmiana strefy czasowej w profilu pomaga
Ale nie zmienia to faktu, że już domyślnie powinna zostać ustawiona strefa czasowa, która obowiązuje w Polsce.
Edit:
~Dżibril mnie uprzedził
Ostatnio edytowany przez rafaelpl (2008-07-12 18:29:07)
jak się klika w jakiś link w ''Ostatnie dyskusje na forum'' to nie powinno wyświetlać ostatniej wypowiedzi w danym temacie??
też tak miałem ale po jakimś czasie się zaktualizował wystarczy poczekać
Przydałaby się jeszcze możliwość zobaczenia, kto jest na forum online. Najlepiej na samym dole tematu, tak jak to miało miejsce na starym forum. Teraz widzimy użytkowników online tylko na stronie głównej i w poście.
Imo lepiej by było jeszcze, gdyby kliknięcie na dany nick prowadziło do profiu na animesub.info, a nie na ten "profil forumowy" .
dobry pomysł
Edit: mam takie pytanko jakich rozmiarów może być największa sygna i ile kB ?
a i jeszcze może można by było zrobić tak żeby były posty widoczne pod avatarem, i może jakieś rangi
Ostatnio edytowany przez zajac_2006 (2008-07-12 18:55:55)
Taka pierdółka: emotikona [roftl] nazywa się "roftl" zamiast "rotfl".
Zawsze tak było.
... i może jakieś rangi
Tego nie będzie
zajac_2006 napisał:... i może jakieś rangi
Tego nie będzie
Jak nie będzie, jak już jest? Może "Użytkownik" albo "Moderator" to nie ranga?
...
Jak są na stronie głównej menu z
Ostatnio na forum
Ostatnie dyskusje na forum:
Można by było zrobić by linki odnosiły się do końca tematu, bo jak ma temat np 80 stron to link odnosi się do pierwszej strony tematu.
No i menu te można by je zrobić jeszcze jakimiś tabelami (pooddzielać ______), lub jakiś efekt onmous (onmouseover= onmouseout=)
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-07-12 20:11:35)
Co do błędów... Mam bana, więc nie powinienem móc na forum pisać >.< Nie, żeby mi ten błąd teraz specjalnie przeszkadzał, bo bana dostałem na własną prośbę, ale lepiej sprawdzić co i jak z tym teraz.
A, no i nie mówiąc o tym, że nie widzę własnego avatara >.<
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-07-12 20:49:55)
ja też mam pare sugestii (jesli cos sie powtorzylo to sorki, ale nie chcialo mi sie dokładnie przegladac tylu postow):
-na stronie głównej lepiej wyglądało jak godzina była obok tematu a nie nad
-opcja szukania co 30 sec jakos mi nie pasuje. Dzisiaj walnąłem literówkę przy szukaniu i musialem czekac bez sensu
mam nadzieje że zabanują moje wczesniejsze wcielenia
A to szukanie można zmniejszyć na max 15 sek.
Mniej to chyba by znowu zabiło stronkę
Aha, teraz to juz nie ważne, bo dostaliśmy wtyczke opensearch, ale nie ma pola do szukania subów xD
Ostatnio edytowany przez KKnD (2008-07-12 23:05:34)
Poprzednia max wielkosc awatara byla 20 a teraz proszę jaka miła niespodzianka! całe 10 KILO!! Szkoda, że to nie jest limit roczny
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Powiem tylko tyle jeżeli chodzi o avatary
10kb x 20552 użytkowników = 205520kb/1024 = 200MB
30kb x 20552 użytkowników = 616560kb/1024 = 602MB
Raczej nikt nie chce na same avatary zużywać 10GB ^_^
bodzio napisał:[...]A, no i nie mówiąc o tym, że nie widzę własnego avatara >.<[...]
Również mam ten problem, a, no i mojej sygnaturki też nie widać >.<
Trzeba po prostu ustawić jeszcze raz...
Yami ni madoishi awarena kage yo... hito o kidutsukete otoshimete,
tsumi ni oboreshi gou no tama... ippen, shindemiru?
Moje forum ma teraz taki wygląd
http://img295.imageshack.us/my.php?image=bladyw3.jpg
Co z tym zrobić, żeby było normalnie???
Nie widze problemu by dodac opcje avkow z zewnątrz. A pozatym nie uszukujmy sie - ile userow ansi ma avki? 1/50?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/