Nie jesteś zalogowany.
Dwie superowe stronki.Niezła oprawa graficzna i ciekawe informacje oraz ogromny download
Damn, nie macie projektów, które chciałbym łyknąć, więc póki co Waszych prac nie poczytam.
"Skazany na zajebistość"
No dużo na razie niema jesteśmy początkującą grupką amatorów(amatorów na te chwile) Testujemy pewien format pod mangę (STK), może on się dobrze przyjmie.
Jak będziecie mieli chwilkę to trzaśnijcie Abarę - chyba nie została jeszcze przetłumaczona na pl , a jest naprawdę króciutka .
Hmmm ciekawa propozycja, jak znajdę rawa tej mangi to może będzie tłumaczona
Hmm pewnie tak;) Zmora wszystko zrobi dla fanów Mangi
Najlepsza strona to animesub.info i nie wiem poco jescze jest dyskusja tutaj!!
P.S.
postmastera juz nie ma
P.S.
postmastera juz nie ma
O co w tym chodzi bo sam nie łapię
Shizuma to za mało powiedziane Jeszcze do tego wróciłem z internetem to już z górki pójdzie
P.S.
postmastera juz nie ma
o lol ten post mnie rozłożył xD
chociaż czytając jego wcześniejsze posty mogłem się tego spodziewać bez urazy
a w ogóle to widzę że macie zdeka mały skład jak na tyle projektów
co ile wydajecie chapter ?
Ostatnio edytowany przez zajac_2006 (2008-07-15 11:39:01)
Co ile się da(tyle ze na razie tłumaczę na wakacjach (zostałem ja i dxxt)) Ja na siebie samego robię 5 mang.
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-07-15 14:53:59)
No to już są 3 osóbki Zapraszam Na stronę nowa manga się pojawiła i kolejny chapter Elfen Lied.
Tak sobie przeglądam stronkę i tak - zauważyłem, że robicie Tales of Eternia z tymże nie wiem, czy macie świadomość, że grupa Hayate (do której należę) robi ten sam tytuł i jest w chwili obecnej na 13 rozdziale. Jeżeli macie, to nevermind, tak tylko chciałem wspomnieć.
Co do strony - layout bardzo mi się podoba, chociaż dział projektów do złudzenia przypomina ten nasz o.o xD.
Fajno, że robicie Elfen Lied, co prawda są już dwie wersje tego, ale i trzecią obejrzę xD, może nie jest to jakiś mega-zachwycający tytuł... ale ja go lubię xD.
Smoczek możliwe że też tłumaczymy Tales of Eternia ale ten tytuł mi się bardzo podoba hmm...
wracając do tematu wiemy jakie możemy mieć konsekwencje ale jeśli nie będziecie na nas źli że robimy ten sam projekt to kamień z serca mi spadnie hihi^^ tak przy okazji super layout zrobił Zmora oby tak dalej Master Sensei^^
Hehe, nie no, oczywiście możecie tłumaczyć co chcecie, napisałem to tylko dlatego, że pomyślałem, iż możecie nie wiedzieć xD.
Wiemy wszystko Ociesek z wami mailami dyskutował (on to tłumaczył ToE) I dostałem info ze chcieliście go przekabacić do siebie Ale to już inna historia
to spoko Smoczek (a właśnie mam drugie konto tutaj poprzednie miałam Shizuma-sama jakby co)
hihi ciekawe Zmora to napisałeś naprawdę nie wiedziałam że Hayate chce przekabacić tytuł do siebie hmm ale no cóż trzeba podyskutować o tym w wolnym czasie.
Przekabacić xD?
Ja o niczym takim nie słyszałem xD...
O tej dyskusji też nic nie słyszałem xD...
Z kim on wymieniał te maile xD?