Nie jesteś zalogowany.
~zajac_2006..
@spoiler..
JA tak samo! ;D
SPOILER
z mangi wynika Eri...
Tenma po wypadku Karasumy jednak trochę się zmienia
/SPOILER
Ostatnio edytowany przez neverar (2008-06-21 09:27:11)
he gdzie to wyczytaliście że 3 seria ma mieć tyle odcinków ??
ja wyczytałem że 3 seria to będą dwa epki OAV
1-17.07.2008.
2-17.08.2008.
ale wydaje mi się że potem wyjdzie normalna seria TV, zrobią pewnie tak jak zrobili między 1 a 2 serią, przynajmniej mam taką nadzieje
No właśnie zapewne tak to będzie wyglądać
nowy chapter już wyszedł szkoda że nikt nie tłumaczy mangi ;/ chodzi mi o mi o te nowe chaptery xD
to nie jest prawda, OAV na pewno nie będzie mieć 22 odcinków.
tylko 2 tak jak piałem wyżej xD nawet daty podałem
Edit: otóż wpadły mi takie dwie myśli do głowy xD
1
jak wiadomo z zapowiedzi z drugiego sezonu wynika że czeka na nas wycieczka ale w tej wycieczce sporo się dzieje i na bank nie nie zmieszczą tego w 2 OAV xD chyba że chcą z niej powybierać jakieś akcje żeby zakończyć tymi dwoma OAV całe anime, czego bym nie chciał
2
więc bardziej odpowiada mi ta myśl xD
czyli że w tych 2 OAV nie będzie nic o tej wycieczce tylko wybiorą jakieś inne chaptery z których zrobią OAV
bo tak samo było między 1 a 2 sezonem, czyli w zapowiedzi 1 sezonu nie było nic o tych OAV które potem wyszły, tylko to była zapowiedz 2 sezonu =D
tak więc wydaje mi się że gdy wyjdzie ten drugi OAV będzie w nim ta sama zapowiedz co w 2 sezonie, czyli 3 sezon zacznie się od tej wycieczki xD
ech ale wymyśliłem no nie xD pewnie sporo osób tak pomyślało no ale... xD
Ostatnio edytowany przez zajac_2006 (2008-06-24 22:12:18)
czyżby dzisiaj ma się pojawić 1 ep OVA School Rumble: San Gakki już się nie mogę doczekać xD
no niby ma się pojawić, teraz trzeba się zaczaić, zobaczyć, że jest RAW i czekać 3 dni na ang i pl tłumaczenie, no chyba, że ktoś z jap będzie tłumaczyć
To może ja się tu spytam: kto będzie tłumaczył?
EDIT.
Ja się pytam ogólnie o całą serie (jesli to bedzie te 24 epy, o których jest mowa na anidb)
Ostatnio edytowany przez DarkSister (2008-07-17 19:07:39)
raczej będzie mało chętnych do tego - do puki nie ukaże się raw, hardek lub cokolwiek ;( Jeszcze nie ma ;(
Quithe na pewno tłumaczy, ja robię na pewno korektę
"Skazany na zajebistość"
nie rozumiem zbytnio jap (pisanego w ogóle), ale biorąc pod uwagę to co piszą na stronie głównej School Rumble to DVD ma wyjść chyba 22-giego....
Quithe na pewno tłumaczy, ja robię na pewno korektę
No to git. Przynajmniej będa jakies porzadne napisy.
To może ja się tu spytam: kto będzie tłumaczył?
Napewno My )
OVA idzie odrazu do mkv.
jesli chodzi o OVA a seria TV - jako 3ci sezon to.. hmm nie chec mi sie pisac wiec skopiuje z innego psota:P
A pomyslał ktos z was moze ze zrobiącos takiego.. taką pauze w postaci Ovek jak poprzednio?
Pierwsza seria
2x OVA
Druga Seria
no i teraz znowu sądwie ova...
To moze potem zrobią normalną 3ciąserie TV??Bo IMO z tego Trialera to nie mozliwe zeby zmiescili to wszystko w dwoch OVA.. i zakonczyli anime, OVA zazwyczaj ma 30 min. Czyli około 3 odcinki miałby by dwie ova.. nie wydaje mi sie zeby tamte scenki sie tutaj zmiesciły.. Do tego muzyka (tak jak w przypadku pierwszych OVA)- opening z drugiego sezonu (w pierwszych OVA oczysicie był OP z pierwszego:P)- a zazwyczaj jest tak ze jak jest nowy sezon to zmienia sięmuzyka
Przecież na anidb już są nawet nazwy pierwszych 6 epizodów z 24.. no cóż, mimo tego że napisali że będą 2 ova..;p
Przecież na anidb już są nawet nazwy pierwszych 6 epizodów z 24.. no cóż, mimo tego że napisali że będą 2 ova..;p
gdzie Ty masz tam jakies nazwy (tytuły?) tych epizodów??
koleś popatrz sobie na daty po prostu nie uaktualnili tego i tak zostało, a na górze pisze jak byk że będą 2 OVA zresztą pisałem już kilka postów wyżej jak to będzie wyglądać xD
Ja wyczytałem że mają teraż być tylko 2 OAV a 3 seria będzie jak się skończy manga
Jejku, wszyscy się zachowujecie (no offence) jakbyście pozjadali wszystkie rozumy. Z tego co pamiętam to te dwa epy były od poczatku, potem były dodawane inne i nie zmieniali (nie sądzę, żeby daty miały coś do tego). Zresztą ja tam nie wiem jak to będzie wyglądało, liczę na to, że będa 24 epy (lub 26 jak to zwykle bywało) i tyle. Na razie nie widziałam nawet jednego rawa, więc mozemy sobie gdybać jedynie.
Chłopaki, zdaje się, że nie wiecie, ale manga kończy w następnym numerze 283 i jest to potwierdzone :/ Co do San Gakki to mogliby zrobić z tego jak dla mnie bez problemu 6 odcinków może 12, czytałem mange z rok temu a teraz jestem na bierząco i tak około 100 chapterów(licząc chaptery B) poszło by do San Gakki
Ostatnio edytowany przez qduaty85 (2008-07-18 12:21:28)