Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ściągnąłem [KSN-AEN]Blade_of_the_Immortal_-_01_HD[11B946A5].mp4 i obraz jest strasznie ciemny. Czy ktoś z was też tak ma czy tylko u mnie? Czy wersja l33t albo TV-japan jest inna?
On ma być taki ciemny. Ściągnełem 2 wersje [KSN-AEN] i [Zero-Raws] obie są tak samo ciemne.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
No już po obejrzeniu 1 epka. Zapowiada się świetna sieka z dobrą oprawą graficzną oraz świetną muzyką. Osobiście nie jestem fanem mangi jednak wiem jak bardzo jest ona kultowa to też anime musiało wejść z wielkim hukiem na scenę. Dziwie sie tylko, że u was tak cicho
Trzeba przyznać że jak pierwszy epek Blade of the Immortal miał bardzo mocne wejście, że nie spoilerować mogę powiedzieć że krwawo i to bardzo.
Trzeba przyznać że jak pierwszy epek Blade of the Immortal miał bardzo mocne wejście, że nie spoilerować mogę powiedzieć że krwawo i to bardzo.
A ja widziałem porównania screenów z anime i mangi i w mandze głowa jakiegoś typa została przecięta na wzór symbolu z pleców bohatera, w anime zwyczajnie leżał martwy w jednym kawałku. Pewna kobieta w anime też pada na glebę leje się krew, ale w mandze została przecięta na pół czyli cenzura czuwa
Strony 1